Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 onun kendi topiği bile var gaza geldim tekrar kurdum diye orada dönüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Planescape demeyin yaa... Tabu olmalı bu oyunun adı, kurasım geldi duyar duymaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Ben Planescape sevmiyorum. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Başına bi iş gelebilir mirage garantisini veremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mirage said: Ben Planescape sevmiyorum. 8-) FINISH HIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mirage said: Ben Planescape sevmiyorum. 8-) .. ... .... ...... KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=12lgsK63S48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 iki saat cd aradım durdum evde, bulamadım. aklıma düşürdünüz gece gece planescape'i, indireyim bari bi daha oyniyim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 gaza gelip nwn2 kurdum dün bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 nwn 2 çoook iyi bir oyunmuş yahu. Ek paketlerinide kurucam hemencecik. Kamera problemleri olmasa Baldur's Gate tadını alarak oynuyorum. Büyüler, featler, ırklar vs. falan daha geniş hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 aaa ben ek paketini almadım bühü neyse oyun bitsin öyle alırım neler var ek paket yazın bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Ek paketi daha iyi oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Nihehe drow karakter yaptım. Kafalara büyü yağdırıyorum =) Sandıkları ve kapıları falan highlight etme imkanımızda olsaymış keşke. Bulamadım varsada :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 z olması lasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mohawk2 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 downranger2 yi tavsiye ederim şuan ücretsiz downranger2 the new nightmare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Double post :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 The_Delucian said: ustteki linke tıklamayın ... iş yerinde bastım rezil olayazdım ... edit : Bu mesaj silinebilir,(ustteki ucmus cunku) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Arcanum da bi sorunum var. Wheel Clan questini filan yapmıştım, sorun yoktu, şimdi altar ve optional quest için geri dönmeye çalışıyorum ama ne zaman passage dan geçmeye çalışsam oyun kendini kapatıyo. defalarca denedim hepsinde çöküyo. Bu bir patchten filan mı kaynaklanıyodur, yoksa genel bir sorun mu var, nasıl aşılır bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 pronoit said: z olması lasim z ya da alt dı galiba. mask of the betrayer expansion ı baya başarılıydı, ama full update leri yapın yoksa crash oluyo baya bi. storm of zephr i de indirdim de oynamadım vakit yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 z'miş evet ._. Bu arada ben patchsiz mask of betrayel yüklediğim için bayağı sorunla karşılaştım. Aman diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mask of the betrayer çok çok iyi oyun nwn 2 nin kendisi yanına yaklaşamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ShadowFury said: Arcanum da bi sorunum var. Wheel Clan questini filan yapmıştım, sorun yoktu, şimdi altar ve optional quest için geri dönmeye çalışıyorum ama ne zaman passage dan geçmeye çalışsam oyun kendini kapatıyo. defalarca denedim hepsinde çöküyo. Bu bir patchten filan mı kaynaklanıyodur, yoksa genel bir sorun mu var, nasıl aşılır bilen var mı? yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar