fizban Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 valla ben gayet brute force gidiyorum şimdilik. ama bir sorum olacak, crysis 1'in senaryosunu özet geç desem birinize geçer mi ? inci stayla değil ama. sdece özet geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 valla ben bitirmiştim ama şu an hiçbir şey hatırlamıyorum o kadar dandikti. Silphatos said: bi senaryo yapmayı öğrenemedi bunlar farcry'dan beri, baştaki Türk kardeşlerin racial trait etkisi midir nedir bu sfsd .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ahan böyle bişiler yanlış hatırlamıyorsam. kaybolan bir adamı(arkeolog sanırım) aramak için 5-6 kişilik ekibi adaya gönderiyorlar. milyar dolarlık ekipmanlarla. (nanosuit) koreliler adayı kapatmış ve uzaylıları dünyadan gizliyorlar. bi süre korelilerle çatışıyorsun ve uzaylıları fln görüyorsun ara ara. sonra uzaylı gemisine giriyorsun o sırada bi atraksiyon oluyor ve uzaylılar komple adaya yayılıyor. biraz uzaylılarla çatışıyoruz ve biraz açıktaki uçak gemimize gidiyoruz. orada en büyük uzaylıyı öldürüyoruz ve uçakla bi eleman adaya gidip nükleer bomba patlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Farcry'ın verdiği zevki vermedi hiçbiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 hah canlandı şimdi df diyince. peki biz ilk oyunda prophet miydik ? ya da ilk oyunda dilsiz miydik, ikinci oyundaki karakter niye konuşmuyo lan ? beyni mi erimiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 biz nomad'tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 öldük mü peki ? ikinci oyunun başında niye previously on crysis yapmadılar ki, ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 uçakla kaçıyorduk sanırım. çünkü nükleer bomba'dan ucu ucuna kaçıyorduk gibi birşey hatırlıyorum. uçak sarsılıyordu fln. emin değilim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Prohet adaya geri dönüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 yeni patchden sonra login olamayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 yani şimdi adama sorarlar bu oyun ilkinin üstüne ne kattı diye? arada eğlencelik multi falan takılıyorum, nick Xynocide. ekleme sistemi felan varsa ekleyin atalım. pc için bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 grafik katmış başka bi olayı yok. senaryo o kadar tekdüze ki sürekli klişe sahneler sıktı. sırf bitirmiş olmak için arada oynuyorum. multiplayer da sarmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ya valla bana sorarsan grafikler 1'de daha bile iyiydi. bikaç efekt falan konmuş, onlar daha güzelmiş gibi gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 gercekten oyunun cod clone oldugu yorumlarina katildim. bitirdim ama pek begenmedim. yapay zeka 0 oyunda resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Oyun çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bitmedi gitti. lanet olsun. youtubedan izleyeyim bari sonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Oyun guzel abartmaya gerek yok.Herşeyi karşılaştırır olmuşunuz oturun eğlenin az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 sizi bilmem ama beni eğlendirmiyor crysis'ler zaten olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 oyunu çok yargılamadan oynamaya gayret ettim. eğlenerek oynadım da açıkçası. ama hayatımda gördüğüm ne kötü oyun sonlarından biriydi :/ resmen cart diye bitti dedi kapattı dükkanı. o nası bi bitiş şekliydi.. sonu olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Abi konuya laf edin klişelere laf edin (Ki gerçekten bazı şeler 10 defa tekrar etti) ama grafiklere etmeyin ya. Yada bilmiyorum ben uzun zamandır hon dota dışında oyun oynamadım en son renagate'ti heralde :D O yüzden yeni oyunların grafikler ne durumda bilmiyorum ama o görüntülerden direk bu oyun grafikleri baya etkiliyor :) Bu oyunun grafiklere laf ediyorsanız garifleri bundan iyi olanların isimlerini de verirseniz güzel olur. Bundan da iyise enfes olur. Tabi full grafik sıkıcı bir oyunda olmasın. Crysis 2 iyidi mese 1i oynamadım diye bu ii gelmişte olabilir. Crysis 2 bitti. Ve evet sonu kolay ve kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makaveli77 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 single player güzelde multi rezalet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 hmm yenı oynamaya basldaım, ortalarında falanım herhalde. Ya bi oyunada böcek koymasalar olmuo yani hayalgücü fakiri insanlar. Nese, oyunu ilk oyun gibi pek sevdim. Ai falan salak biraz tabide, yine de oyun güzel.Ha ilk oyunda sana tactical assesment vermeyip sana bırakıodu o güzeldi, yani bunda flank falan yazılmış her yere. Sen demeesende ben yapıorm onları zaten mike nese güzel ama oyun, covops olayı güzel seviorm bu tarz şeleri. ama bu sefer çok fena robocop esintisi var oyunda. Hele o fingerlar direk robocoptaki kötü robotlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 oyun bana "yaa ben şurda çok önemli belgelerimi unutmuşum, sen buraya gelmeden önce bi oraya gidip onları alsana" dedikten sonra bıraktım oynamayı. bi oyun ancak bu kadar saçma bi şekilde uzatılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 yakın zamanda bişi oynamıştım ben, cod black ops. Birisi bu oyuna onun takliti demiş arka sayfalarda. cod black ops benim hayatımda oynadığım ennnnnn kötü uyduruk dandrik beş para etmez fps oyunu. Bunun en azından tadı var, en azından opsiyonlar var, tüm oyun covops takılabiliorm, habire "press x to do something awesome" yok. bilgisayarın dayatmasına bağlı kalmadan oynayabilmek güzel şe. ama yokmu o böcekler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 dx11 full texture pack hd show baya iyi idi haata baya demişmiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar