dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Kaede said: dasaaa said: gta öle bişiy ki.. gta'ın en kötü oyunu en iyi benzer türdeki oyundan bi 40kat iyidir.. abow biri saints row oynamamış oynadım ama meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Saint's Row PC'de ÇOK kötü Kaede. Konsollarda giderinin olduğu belli de PC'de katlanılacak gibi değildi. Çok klonu çıktı GTA'nın (Sabotö, Just Cause, Saint's Row, Mercenaries, Mafia, daha gider bu) ama GTA4'e yaklaşabilen yok. Daha doğrusu belli yönlerden yaklaşan var, daha eğlenceli olan var belki ama overallda GTA alıyor hep. San Andreas ile 4'ü karşılaştırmamak lazım bence, farklı kafalarda oyunlar onlar. Benim kendi adıma GTA 4'ten keyif almamın en önemli sebebi fizik motoru ve sürüş dinamiklerinin diğer GTAlara göre daha gerçekçi olmasıydı, ama mini oyunları zartları zurtları açısından San Andreas'ın gerisinde kalıyordu. Yine de GTA 4'ün zaten böyle bir amacı olmadığından karşılaştırmamak lazım bence. Ne aradığınıza bakıyor işte =P ben aradığımı bulduğumdan daha çok keyif aldım 4'ten. Üstlerde biri demiş, GTA 4 motoruyla San Andreas yapılsa başka oyun oynamam heralde çok uzun bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 San Andreas third person Sims resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 san andreas'ın multisi efsanedir asıl ha bir de bazı serverlarda çok pis rp döner, herkesin bir evi, işi, arabası..vs vardır, pislik yapan hemen banlanır falan. adamlar inanmış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 abi iyie kimseyi zorlamiyo ki gta san andreas sims moduna istiyosan yapiyosun sadece zorunluluk yok yane benim hsuma gidiyodu sirf kas yada sirf yag adam yapmak ehauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 GTA'yı GTA yapan gerçekdışı eğlencesiydi. GTA 4 fazla gerçekçiydi tamam senaryo iyi falan ama eğlenceli bir sürü faktör elinden alınmıştı. San Andreas'ı 5 kere aynı zevki alarak bitirdim. GTA 4'ü bitirmeye dayanamadım. Liberty City de oyunlar arasındaki en vasat şehir heralde. Bu arada bir sonraki GTA oyunu bi zahmet şimdiye kadarki tüm şehirleri kapsasın. Gerekirse 5 dvd olsun 3 blu ray olsun ama yapsınlar artık bunu. En azından liberty city olmasın vice city'e dönsünler. Vice City ezer şehir olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 vice city dışında hiçbirini sıkılmadan bitiremedim. hatta bide 3'ü bitirdim san andreas, 4 ortalarında biyerlerinde duruyor hala. vice city'nin atmosferi bi hoştu. en güzeli vice city derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ben de vc ye bayılmıştım.. sa'da uçak ve paraşüt vs çok iyiydi gerçekten. iv ise konu bittikten sonra yeniden oynattırmıyor. ben sa ve vc'de araçları bayağı gerçekçi hale getirmiştim handling.dat ile oynaya oynaya.. oyun sonrasında bol bol takıldım işte öle. stunt falan çok çok eğlenceli idi bunlarda. en oturmamış şehirler sa'da idi.. gta iv'de şehir iyiydi, bayağı gerçekçi idi ama yavandı senaryo sonrası single play için. kafana göre takılamıyordun hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 said: ben sa ve vc'de araçları bayağı gerçekçi hale getirmiştim handling.dat ile oynaya oynaya.. haha helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 senaryo bittikten sonra oynattırmıyor diyenler liberty city stories'le mutlu olcaktır o zaman.çünkü senaryo bittikten sonra gayet yapacak pek çok şey bulabiliyosunuz,özellikle the ballad of gay tony'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 300 500 ortamlarına mı giriyoz napiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 yav said: said: ben sa ve vc'de araçları bayağı gerçekçi hale getirmiştim handling.dat ile oynaya oynaya.. haha helal valla sadece o da değil img ler ile oynayp kendi reklamlarımızı falan koymuştum panolara radyolarla da çok oynamıştık drs 2006 diye bi program ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 pano dedin de soldier of misfortune panosu geldi aklıma. gta 3 yeni çıkmış, tüm oyun camiası şok geçiriyor. böyle bir oyunla karşılaşmak herkesi etkilemiş. daha türkiyede cafelere düşmemiş, oyun dergilerinde yeni yeni övgüler yağdırılıyor. benim voodoo banshee ekran kartım kaldırmıyor oyunu, adeta dünya başıma yıkılıyor. gece gündüz gta3 görüntülerine bakıp oyunu çalıştırmak için elimden gelen herşeyi yapıyorum. sonunda oyunu çalıştırmayı başarıyorum ama araçların kaplamaları çıkmıyor ve fazla aksiyona gelince oyun çöküyor. o nedenle arabayı çarpmadan kullanmaya çalışıyorum falan ahaha. bu anılarım geldi aklıma bak.. http://i47.tinypic.com/2dvvb8.jpg 2002'den ss, resmin boyutu orjinal 800*600 ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 valla ben baktım gta4ü sistem iyi ayarlarda oynatmıyor kapatıp sildim abicim bi gün iyi bi sistem toplar o zaman tadını çıkarırım diye. niye işkence olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 16 nisana ertelenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 pronoit said: gençler kalbiniz kirilcak ama gta 3 ü oynayan tayfa bildiğin ko tayfası. :U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 benimde bitirdiğim tek gta vice city oldu :) gta4 %50 de bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 gta3 den aldığım zevki hiç birinden almamıştım.gta vc de zevkliydi ama gta 3 den aldığım zevki çıkan hiç bir gta oyunu vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 çıkmış oyun. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 gta dediğin o üssten görünümdü ondan sonrası onun yerini tutamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 gat4 iyiydi ya hakkını yemeyin. ozellikle hikayesi, mgs'den sonra en surukleyici hikayeye sahip bence. hikayeye dahil olusumuz da cok iyiydi. birinin ölüp ölmeyecegine karar vermek falan guzeldi. bi de sehirler gercek sehirlerin birebir kopyaları. liberty city new york, san andreas'ta da san francisco'dayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 gta 4 iyi idi san andreas en iyiydi sorun orda zaten realistik diye limitlemisler gta 4 u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 16gb öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 toggie said: gat4 iyiydi ya hakkını yemeyin. ozellikle hikayesi, mgs'den sonra en surukleyici hikayeye sahip bence. hikayeye dahil olusumuz da cok iyiydi. birinin ölüp ölmeyecegine karar vermek falan guzeldi. bi de sehirler gercek sehirlerin birebir kopyaları. liberty city new york, san andreas'ta da san francisco'dayız. Katılıyorum, 4 çok iyiydi bence. Biraz daha bişiler katsalar mesela inventory olsa ve Mafia'daki gibi en fazla bir tabanca bir tüfek taşıma hakkımız olsa, tüfeği anca uzun pardesü ile taşıyabilsek falan daha boncuk olurdu. Gerçeklik istiyorum uleynnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Bu GTA'nın multisi nasıl oluyor bide? iyiyse alırım belki steamden 30 dolar çünkü. Oyun TLye düşmüş ama çalışmıyor veya sorunlu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar