Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA: Episodes from Liberty City

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

Saint's Row PC'de ÇOK kötü Kaede. Konsollarda giderinin olduğu belli de PC'de katlanılacak gibi değildi.
Çok klonu çıktı GTA'nın (Sabotö, Just Cause, Saint's Row, Mercenaries, Mafia, daha gider bu) ama GTA4'e yaklaşabilen yok. Daha doğrusu belli yönlerden yaklaşan var, daha eğlenceli olan var belki ama overallda GTA alıyor hep.
San Andreas ile 4'ü karşılaştırmamak lazım bence, farklı kafalarda oyunlar onlar. Benim kendi adıma GTA 4'ten keyif almamın en önemli sebebi fizik motoru ve sürüş dinamiklerinin diğer GTAlara göre daha gerçekçi olmasıydı, ama mini oyunları zartları zurtları açısından San Andreas'ın gerisinde kalıyordu. Yine de GTA 4'ün zaten böyle bir amacı olmadığından karşılaştırmamak lazım bence. Ne aradığınıza bakıyor işte =P ben aradığımı bulduğumdan daha çok keyif aldım 4'ten.

Üstlerde biri demiş, GTA 4 motoruyla San Andreas yapılsa başka oyun oynamam heralde çok uzun bir süre.
Sosyal ağlarda paylaş

GTA'yı GTA yapan gerçekdışı eğlencesiydi. GTA 4 fazla gerçekçiydi tamam senaryo iyi falan ama eğlenceli bir sürü faktör elinden alınmıştı. San Andreas'ı 5 kere aynı zevki alarak bitirdim. GTA 4'ü bitirmeye dayanamadım. Liberty City de oyunlar arasındaki en vasat şehir heralde.

Bu arada bir sonraki GTA oyunu bi zahmet şimdiye kadarki tüm şehirleri kapsasın. Gerekirse 5 dvd olsun 3 blu ray olsun ama yapsınlar artık bunu. En azından liberty city olmasın vice city'e dönsünler. Vice City ezer şehir olarak
Sosyal ağlarda paylaş

ben de vc ye bayılmıştım..

sa'da uçak ve paraşüt vs çok iyiydi gerçekten.

iv ise konu bittikten sonra yeniden oynattırmıyor. ben sa ve vc'de araçları bayağı gerçekçi hale getirmiştim handling.dat ile oynaya oynaya.. oyun sonrasında bol bol takıldım işte öle. stunt falan çok çok eğlenceli idi bunlarda.

en oturmamış şehirler sa'da idi.. gta iv'de şehir iyiydi, bayağı gerçekçi idi ama yavandı senaryo sonrası single play için. kafana göre takılamıyordun hiç
Sosyal ağlarda paylaş

pano dedin de soldier of misfortune panosu geldi aklıma. gta 3 yeni çıkmış, tüm oyun camiası şok geçiriyor. böyle bir oyunla karşılaşmak herkesi etkilemiş. daha türkiyede cafelere düşmemiş, oyun dergilerinde yeni yeni övgüler yağdırılıyor. benim voodoo banshee ekran kartım kaldırmıyor oyunu, adeta dünya başıma yıkılıyor. gece gündüz gta3 görüntülerine bakıp oyunu çalıştırmak için elimden gelen herşeyi yapıyorum. sonunda oyunu çalıştırmayı başarıyorum ama araçların kaplamaları çıkmıyor ve fazla aksiyona gelince oyun çöküyor. o nedenle arabayı çarpmadan kullanmaya çalışıyorum falan ahaha. bu anılarım geldi aklıma bak..

http://i47.tinypic.com/2dvvb8.jpg
2002'den ss, resmin boyutu orjinal 800*600 ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
gat4 iyiydi ya hakkını yemeyin. ozellikle hikayesi, mgs'den sonra en surukleyici hikayeye sahip bence. hikayeye dahil olusumuz da cok iyiydi. birinin ölüp ölmeyecegine karar vermek falan guzeldi.

bi de sehirler gercek sehirlerin birebir kopyaları. liberty city new york, san andreas'ta da san francisco'dayız.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

gat4 iyiydi ya hakkını yemeyin. ozellikle hikayesi, mgs'den sonra en surukleyici hikayeye sahip bence. hikayeye dahil olusumuz da cok iyiydi. birinin ölüp ölmeyecegine karar vermek falan guzeldi.

bi de sehirler gercek sehirlerin birebir kopyaları. liberty city new york, san andreas'ta da san francisco'dayız.

Katılıyorum, 4 çok iyiydi bence. Biraz daha bişiler katsalar mesela inventory olsa ve Mafia'daki gibi en fazla bir tabanca bir tüfek taşıma hakkımız olsa, tüfeği anca uzun pardesü ile taşıyabilsek falan daha boncuk olurdu. Gerçeklik istiyorum uleynnnn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...