Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Kyle katarn yok arkadaşlar bu galakside, hoş ne var ne yok şu an o da belli değil. Luke falan nerede, adada süt sağıyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 şurda bobanın ölümünü izlesenize, yukarıdaki at sahnesinden hiç farkı yok gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Uzun süredir izlemiyordum peşpeşe son bölüme kadar geldim. Gerçekten çok güzel iş olmuş. Keşke bölüm beklemeden izlesek sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Arkadaş herkes iyilik istiyo mandodan, selam verdiğine borçlu çıkıyo adam çok uyuz oldum. Alt tarafı bi adres sorup, bi yerden bi yere götürücek yoda bebeği, herkese iyilik yapmaktan dizi ilerlemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 On 22.11.2020 at 13:26, µh dedi ki: canvas tabloya +1 O zaman kaliteli bir yer bul bize bastıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 tüm side questleri yapıp %100lemeye çalışıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 completionist dinn kardeşimiz, helal olsun. 18 dakika önce, Masticore dedi ki: O zaman kaliteli bir yer bul bize bastıralım. buna özel başlık lazım oyun ansiklopedisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 (düzenlendi) Spoiler gitti guzelim gemi 30 dk lik bolum de kesmiyor ya 1 saat yapsinlar filler olsun bizim olsun Aralık 4, 2020 DoruK tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 6: Spoiler boba geldi. sahibi geldi. gemi: sezon bitmeden grogu'yu belki geri alırlar ama jedi gelip bulup alma işi yattı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 robert rodriguez yönetmiş bölümü. belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 cok begendim bu bolumude ozellikle yeni gelen abiyi (ismi lazim diil) mandolarian nasil olmalinin hayat bulmus hali oldu resmen. this is the real way. nefretle hincla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Gecen sezona gore çok cok iyi bu sezon, gecen bölüm ve 6. bölüm baya iyidi. Spoiler Tahminim grogunun tapınakta gönderdiği sinyala gelecek bölüm bir jedi gelip ekibe katılacak. Ekip çok iyi oldu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Tank Melee dps Ranged dps Dps hybrid All done, need healer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 2 saat önce, Scalanova dedi ki: cok begendim bu bolumude ozellikle yeni gelen abiyi (ismi lazim diil) mandolarian nasil olmalinin hayat bulmus hali oldu resmen. this is the real way. nefretle hincla Spoiler Yanlız Boba Mandolorian değil ki, altı üstü kelle avcısı bir klon. Zırh falan kalmış pederden sadece. Bu arada bölüm güzeldi fakat çatışma dövüş sahnelerinde bir Cüneyt arkın filmi havası sezmedim değil hızlandırmalar falan, bobanın levyeyle beşyüz storm dövmesi biraz lame gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Spoiler Jedi isi 3. sezona kalabilir. Ama cok iyi bolumdu. Razor Crest in ustune bir bardak soguk su icmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Spoiler jetpacki de bıraktı gitti lan gemi de gitti tüm inventory boşaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Spoiler thrawn ı duyunca ben şok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 2 saat önce, lovecraft0Z dedi ki: Gizli içeriği göster Yanlız Boba Mandolorian değil ki, altı üstü kelle avcısı bir klon. Zırh falan kalmış pederden sadece. Bu arada bölüm güzeldi fakat çatışma dövüş sahnelerinde bir Cüneyt arkın filmi havası sezmedim değil hızlandırmalar falan, bobanın levyeyle beşyüz storm dövmesi biraz lame gibiydi. Spoiler ya orasi havada biraz, babasinin kopyasi direk mando denebilir arti bizim bagnaz mando vermezdi zirhi ona mando olarak gormese falan filan. mando olmak icin illa sart gerekmiyor gibi bazilari kaski cikariyor bazilari cikarmiyor bazilari bir gezegende dogmus digeri evlatlik, bu da klon iste ben sertligini kinini hirsini nefretini dovus stilini vs cok sevdim, acimasiz, kafamda ki mandoya cuk oturdu. sadece gobek olmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Boba nin kullandıgı levye nin bir adı hikayesi vs varmı? Bir kaç yerde gördük sanki bu silahı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2020 (düzenlendi) 1 saat önce, Frostbite dedi ki: levye nin bir adı hikayesi vs varmı? gaffi stick Aralık 5, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 (düzenlendi) dizinin en iyi bölümüydü ki küçümseyerek geçe geçe falan izliyorum genelde, kapalı koridorda güruh halinde koşan aptal beyaz plastik adamlara post process lazer çarpması yerine en düzgün aksiyon planları olan bölümdü. hep böyle yapsalar keşke. fanlar daha da zevk alacaktır sürprizler bir yana. Spoiler Aralık 11, 2020 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 gene guzel ve besleyici bir bolumdu Spoiler ama boba fettin cubbe artik siyah herhalde, rip tum eski figurler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar