Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 bir de o storyboard'larda gösterip de dizide olmayan ufak değişiklikler enteresan oluyor. mesela o hayvanın ateş üflemesi lol. 80'lerdeki "her hafta başka bir macera" dizilerinin yerini 2020'de doldurabilmek çok güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 concept art'lar güzel hakikaten. genelde concept art'ta olup da dizide olmayan şey oluyor da bazen oradan daha iyi yapılmış şey de gördüm. dediğin ateş gibi önceki bölümde böcüklerin çok gözlü olması vardı mesela, tripofobik çocukları tetiklemeyim deyip kaldırmışlar herhalde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 concept artlar güzelde cidden o main theme bambaşka bir şeymiş gibi içine çekiyor. birlikte kusursuzlar ya kjsdhf Abim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 canvas tabloya +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 ed'de concept art göstermek yeni birşey değil ama hem müzik hem art maksimum kalite olunca yapılmış en iyi örnek çıkıyor ortaya. https://edition.cnn.com/2020/11/22/entertainment/mandalorian-religion/index.html önce bir korktum ama sonda toparlamış adam neyse ki. bir de anita gene gündeme nasıl gelirim diye saçmalamış: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 zaten diyordum değişik bir his var, hatta birisi geçen sayfalarda yazmıştı sanki orada gerçekte çekiliyormuş gibi diye. bundan ötürüymüş demek ki, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 buda burda dursun izlemediyseniz eger, rebels'in sonu: Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 cikti ep 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 s02e05: Spoiler omfg! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Çok iyi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 güzeldi ama daha iyi olmasını beklerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 michael biehn ne yaşlanmış be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 mükemmeldi, michael biehn de yaşlandı evet ama normal yani. gene de cuk uymuş. 80’ler yıldız geçidi dizi. Spoiler baby yoda adı böylece bitti. grogo imiş. ama bizimkine ihale edilmesi de mantıklı değil yani adamın yarına sağ çıkacağı meçhul. dizi cidden baştan sona ona mı evlatlık verecek acaba, ya da obi-wan gelip alıyormuş. star wars için kotor serisinden bu yana bu kadar heyecanlanmamıştım, her bölüm maksimum eğleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Spoiler mavi geliyor bence ilerki sezonlara big bad, onun ismini oyle ortaya birakip kacmazlar boru degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 keşke son 3 filmi rogue one ı falan retconluyoruz eski lore geri geliyor deseler, şu dizi daha rahatlar gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Son trilogy komple yokolabilir ama rogue one in bi gunahi yok bence, hatta serinin basina gelmis guzel seylerden biri. Esas problem katheen kennedy. Bu ve ve ekurisinin gidip dave filoni , favreau ekibinin gelmesi lazim. Bunun oldugu gun star wars fanlari bayram ilan edicek buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Wowowow... Rogue One'a laf gelmiş. Çarpılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Boyle giderse 5 seneye son trilogy resetlenir. Su seriye Kyle Katarn in gelme ihtimali acayip gaza getiriyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 son üçlemeye dair hiç bir şey hatırlamıyorum ben ya gerçekten. snoke mu snore mu ne vardı o ne cıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 (düzenlendi) aynen tümünü sinemada izledim ama ne oldu ne bitti silindi direkt kafadan. fakat yıllardır izlemediğim orijinal ve prequel trilogylerdeki her şeyi hatırlıyorum, çok ilginç lan Kasım 28, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 hemen hatirlayalim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 kyle değil de bir şekilde ezraya bağlayacaklar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 33 dakika önce, Norak dedi ki: hemen hatirlayalim, Offf, nasil da silmisim bunlari. Ne kadar da guzelmis hayat hatirlamiyorken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar