roket adam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 doom, quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 mario var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 outlaws var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 gta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Başlığı gördüm Serious Saaaam diye bağırmaya geldim ama zaten kendin de yazmışsın. Söylenmiş ama ben de Painkiller diyorum. Edik: Lost Planet dicem de aslen konsol oyunu olduğu için PC'de tam zevki alınmıyor. Force feedback controller ile baya zevkli ama. Silahları ateşlerken gaza geliyosunuz baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 devil may cry serisi.. sıka sıka değil ama kese kese ilerliyosun. kes kes kes kes kes kes sonra oyun bitiyo, bi de oyun sonu yazılar geçerken bile hala kesiyosun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 tabii ki metal slug. hem sıkıyorsun hem ilerliyorsun; ama bazı bölümlerinde zombiler var, olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 tabiki CADILLAC AND DINOSAURS http://3.bp.blogspot.com/_hVkJhPN4gyk/Sx47NJcK8fI/AAAAAAAABJA/4Qdi8oUjQSA/s400/cadillacs_and_dinosaurs01.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 o kadar da değil lan aahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 seç mustafa'yı ver çoşkuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 sıka sıka ilerlemek ne be... ıkına sıkına ilerlemek? sıkıla sıkıla ilerlemek? DadashNik0F said: blood, blood 2, manhunt Laraken said: jericho Xenocide said: painkiller Xenocide said: dumbirdumikidumüç Devokai said: mount and blade ve diablo 2. "roket adam" said: doom, quake adam zombi olmasın antin kuntin yaratık olmasın demiş tüm fantastik oyunları sıralamışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Bone said: sıka sıka ilerlemek ne be... topuklarina sikmak vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 indirip oynamalı bişiler arıyodu biri o topic nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Bone said: sıka sıka ilerlemek ne be... ıkına sıkına ilerlemek? sıkıla sıkıla ilerlemek? sen onuda sıralayamamışın naaabeer? şaka bi yana sıka sıka ilerlemeli oyun olup zombili mombili olmayan oyun varsa ha bağada söleyin az cinayet işleyek. ama olmaz öle oyun. olsa bile carmageddon'un kırmızı kanı yeşile dönüştürmesi gibi durumlar falan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Max Payne 1 ve 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bana da mgs ve splinter cell ayarında soylesenize boyle İLERLEMELİ OYUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Toggie sana pek duyulmamış Death to Spies Moment of Truth öneririm, ama sıka sıka ilerlemelidir yani baya zordur. Bir de oynamadıysan Saboteur var, GTA'ya benziyor biraz ama gizlenme tırmanma olayları da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bakıyorum hemen eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ahah başlığa sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 sıka sıka ilerlemek dediğiniz FPS ise FPS deseydiniz ya baştan. sıka sıka ne ya, öyle ulu orta söyleme dalga geçerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 fps var fps var bone. call of duty de fps ama öyle istemiyorum, serious sam gibi istiyorum. fark var aralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 eski oyunlar sıka sıkaydı artık görevli ıvır zıvırlı yapiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 sabotueur mu ne.. kardeşim oynarken baktım biraz. bildiğim memati rp'si yapıyordu oyunda.. tabanca ile 5-6tane makineli adamı aldı.. ooo-kay diyip çıktım odadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Bone said: sıka sıka ilerlemek dediğiniz FPS ise FPS deseydiniz ya baştan. sıka sıka ne ya, öyle ulu orta söyleme dalga geçerler. expert konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar