hozceri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Lind3r0th said: ülen nax giricem diye rep farmlardık guild run ile paso baron run offf sabah başla akşama kadar onu geçtim hunterımla sırf fire res pot para harcamamak için gittik dwarflarla rep kastım sonra ordan da bildiğiniz invis potla taa brd de bara gittim vendora ama gitmem efsane cheetah pot koş pot bittimi shadowmeld potun cd yi bekle sonra yine iç yine koş aman tanrım ne azim varmışO ic taraftaki kapı kapalı degilmiydi ? orda bi tekeri cevirmen gerekmiyormuydu patrol falan vardı orda dolasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 zipzip said: scholo>brd scholo cok bayıktı strat run yapardık o kadar ama hatta simd bile strata giriyorumda scholoya girmedim hic 70-80 de gideyim bakayım bi nasıl simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 stratın zombi tarafı beni geriyodu çok. scholonunda ölmeyen zombileri eğlendiriyodu.gnome ve staffla yerde yatan zombiye vurmak çok zevkliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 scholonun caster mob dolu olması cehennem azabına çeviriyordu instance'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 işte eskiden millet zevkine, tribute runına, o konsepti tekrar yaşamaya, "ananıski 0,5 saniye daha dayanın lahn geliyor chain heal" heycanını tekrar tekrar hissetmeye giriyormuş. Şimdi dailyler en yeni badgeleri vermese kimse gidip de zevkine violet hold falan yapmaz, o kadar başarısız yeni instancelar her yönden, ghostcrawler beyin bu "UZUN SOLUKLU ŞEYLER İNSANLARI BAYIYOR HERŞEY BİR SOLUKTA BİTECEK BUNDAN BÖYLE LOLOL" mentalitesi içine etti 5-10 man instanceların da arenanın da.. Tigolenin tayfası tasını tarağını toplayıp gidince tamamen yeni takımın elinden çıkan ToC-RAIDING FOR EVERYBODY, YOU CAN FINISH A RAID WITHIN 30 MINUTES-pr0s do it without wipes-EXTRA TIERS IF YOU DONT WIPE MORE THAN 5 TIMES-ALSO TRASH-FREE, RAID NOW!1!!1 üstüne bir de tierlerin hepsini aynı texturelarla sadece farklı renklerde tasarlamaları yetersizliklerinin zirve yaptığı noktaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 polkelt mi ne öyle bir boss vardı scholoda. mage olarak kabusumda o benim. imp blizz yoksa azap oluyordu fsdgh. bi de müdürden düşmeyen staff vardı. gfdgh. kac run yaptım da düsmedi sonra azuresong mageblade'imi aldım ugramadım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Rikkie said: işte eskiden millet zevkine, tribute runına, o konsepti tekrar yaşamaya, "ananıski 0,5 saniye daha dayanın lahn geliyor chain heal" heycanını tekrar tekrar hissetmeye giriyormuş. Şimdi dailyler en yeni badgeleri vermese kimse gidip de zevkine violet hold falan yapmaz, o kadar başarısız yeni instancelar her yönden, ghostcrawler beyin bu "UZUN SOLUKLU ŞEYLER İNSANLARI BAYIYOR HERŞEY BİR SOLUKTA BİTECEK BUNDAN BÖYLE LOLOL" mentalitesi içine etti 5-10 man instanceların da arenanın da.. Tigolenin tayfası tasını tarağını toplayıp gidince tamamen yeni takımın elinden çıkan ToC-RAIDING FOR EVERYBODY, YOU CAN FINISH A RAID WITHIN 30 MINUTES-pr0s do it without wipes-EXTRA TIERS IF YOU DONT WIPE MORE THAN 5 TIMES-ALSO TRASH-FREE, RAID NOW!1!!1 üstüne bir de tierlerin hepsini aynı texturelarla sadece farklı renklerde tasarlamaları yetersizliklerinin zirve yaptığı noktaydı. of abi bu gerçeklik karşısında ağlayacağım sanırım bu arada arkadaşlar BRD, UBRS çok fenaydı demişler. Doğrudur , bende acı çekerdim zamanında ama benim sevmemin nedeni 5 saat sürmesi şimdiki instanceların 15 dakikada birmesi değildi. BRD ye girdin mi içeride dizayndan bosslara, moblardan droplara bir uğraşılmışlık görüyordun. Dolu dolu bir yerdi yani. Hala mesela BRd de kaybolurum , AQ zaten 60da yapamadım 70 ve genelde 80de girdim. (<3 denovo) Bir yandan Ahn'Qiraj'a bakıyorum bir yandan da Icecrown Citadele. Gıcıklık, kıllık değil amacım ama bariz AQ de methetmeye dair çok fazla şey var. En başından o chain questi bile yeter. Ha şimdi kesin biri çıkar sen yapmamışsın bilemezsin ne işkeceydi der. Tekrarlıyorum benim burada beğenme nedenim oyuncunun değil dizayncının verdiği uğraş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 icecrown ın derme çatma gece kondu psikolojisi ile hazırlanmış olduğu fikrine katılıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Ya mesela şu dandik mmo oyunlara bir bakın, Ko olsun diğer adını bilmediğim bir çok oyun daha. Orada biri bir büyü yapar çıkan efekt ile aman allah dünyalar ortadan kırlır yenileri çıkar çatlar yıldızlar saçılır böyle kapşonlu adamlar belirir bıdı bıdı. Wow da aynen o çakmalığa doğru gidiyor gibime geliyor ne yazık ki. EPIC EPIC EPIC EPIC! diye diye yediler bitirdiler oyunu (epicten kastım silahlar değil, isveçli bebelerin gördükleri herşeye "epic" demesi türü bir epicten bahsediyorum). Birşeyi "epic" olsun diye yaparsan olmaz, düzgün yaparsan zaten "epic" olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dinazor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 9k fena deil ama casual dersek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ubrsde arenaya atlamayan olurdu onun yüzünden wipe yenirdi sonra birisi o sealı çalıştırırdı rendle kapışırken vael gelirdi kimse anlamazdı oeah ne günlerdi ya.. Dual felstrikerlı bir rogue vardı serverda hatta aeha. Tabi bi de onyxia questi için general bloodu ve finkle'ın skinning skilli veren bıçağı banko çalınırdı hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 shardstrike vardı eskiden be resmen disenchantlensin diye item yapmıştı adamlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bu loot düşünce altta çıkan need greed şeysi ne zamandan beri var ya, sanki vanillada yoktu diye aklımda kalmış birden niyeyse nasıldı eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 strat falan dediniz ben yine baron farmliyim mount için hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Kaede said: shardstrike vardı eskiden be resmen disenchantlensin diye item yapmıştı adamlar ahah vendor strike.. 14 goldmuydu 7 goldmuydu öle bişidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 vanillanin başlarında yoktu n veya g derdik sonra rollardık of nasıl işkenceydi o be spark ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ahahah abı, n g olayı... bide /roll yazıyoduk yanı bi rollama mekaniği varmıydı? yoktu diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 yoktu bildiğin /roll yazılıyordu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 1.9 yada 1.8 de geldi epic item disleme 1.9 AQ ile gelmis olmasi lazim %90 eminim ondan once vendorstrike sonra shardstrike eheuheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Kaede said: yoktu bildiğin /roll yazılıyordu asdf Benim gibi pr0'lar ona macro yapıodu. İşte, fark bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 biri de su skeletal horseu ninjaladi diye butun dunyaca anasina sovulen taurenin warriorun nickini hatirlatsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 niffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 http://i89.photobucket.com/albums/k203/ianazor/WoWScrnShot_090905_030639.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Zuahahha ben çok üzülürdüm lan adama yazık herkesmi dalga geçip söver asdassdas Böyle durotarın önüne gelip mount üzerinde dururdu lvl 1ler bile spit atıp küfür ederdi o öyle dolanırdı off of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 abi simdi ole ahim sahim bisi etmiyo degermiydi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar