Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tenis böyle zulüm görmedi

paspatur

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

misal tekel işçileri eylemde, bayağı da dişliler adamlar. ama tekelde çalışmış bir aile dostumuzla konuşurken adam "yok boşa para alıyorlardı ve iyi alıyorlardı" diyor.. bazılarından da bunu duydum. adam bi peşine düşer. bi iki bordro kapar, adamların ne iş yaptığını falan inceler.. habercilik haberi bulup çıkarmak ve bilgi vermektir.

O adamın baya muhalefet olma hevesi varmış.
Sosyal ağlarda paylaş

marsel ilhan'in antrenörü de açıklama yapmış zaten bizden sadece 2 kişi ufak çaplı bir sis bombası attı onları da hemen çıkardılar diye

Eurosport'taki Barış vardı şimdi soyadını unuttum da :D yensen de yenilsen'e de çıkıyordu işte o da demiş ki eurosport yayını diğer maç için kesmiş, kesmeden öncede hiçbir şekilde taraftarı kötülememişler hatta birkaç övgü dolu söz etmişler.

Vatan saçmalamış iyice, rezalet bir iş çıkarmış
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Or1on said:

he, bunu bekliyordum tam da.

böyle bir habere 7 sayfada 40 kişi olumsuz, aşağılıyıcı yorumlar döşüyorsa benim onları yazmama da gocunmayacaksınız. tenisi ne birkaç kere seyrettim, ne de birkaç kez oynadım. oynamakla alakası yok zaten bunun, hobi olarak oynarım, iddialı değilim "süper oynarım" demiyorum. ama işin seyretme kısmına gelince "birkaç maç seyredip burada ayar vermeye çalışan tip" de değilim, buna da emin olun. isterseniz, gelmiş burada elitlik yapıyor, artistlik yapıyor, ayar vermeye çalışıyor vs. deyin, ama konu öyle bir noktaya gelmiş ki, mütevazilik falan yapılacak zaman değil. çok iyi takip ediyorum, çok da fazla tenis maçı seyrediyorum - grand slamlerde her gün 3-5 maç, geri kalan zamanlarda da her gün ortalama 1 maç diyeyim - dolayısıyla burada gelip o tarz bir yorum yazmakta da herhangi bir sakınca görmedim.

BEN SAKSI DEILIM
BANA SORACAKSINIZ
6 YASIMDAN BERI TENIS IZLIYORRUM
TENNIS MARKA SORTUM DA WAR
KENARI YIRTMACLI

AHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Or1on said:

he, bunu bekliyordum tam da.

böyle bir habere 7 sayfada 40 kişi olumsuz, aşağılıyıcı yorumlar döşüyorsa benim onları yazmama da gocunmayacaksınız. tenisi ne birkaç kere seyrettim, ne de birkaç kez oynadım. oynamakla alakası yok zaten bunun, hobi olarak oynarım, iddialı değilim "süper oynarım" demiyorum. ama işin seyretme kısmına gelince "birkaç maç seyredip burada ayar vermeye çalışan tip" de değilim, buna da emin olun. isterseniz, gelmiş burada elitlik yapıyor, artistlik yapıyor, ayar vermeye çalışıyor vs. deyin, ama konu öyle bir noktaya gelmiş ki, mütevazilik falan yapılacak zaman değil. çok iyi takip ediyorum, çok da fazla tenis maçı seyrediyorum - grand slamlerde her gün 3-5 maç, geri kalan zamanlarda da her gün ortalama 1 maç diyeyim - dolayısıyla burada gelip o tarz bir yorum yazmakta da herhangi bir sakınca görmedim.

BEN SAKSI DEILIM
BANA SORACAKSINIZ
6 YASIMDAN BERI TENIS IZLIYORRUM
TENNIS MARKA SORTUM DA WAR
KENARI YIRTMACLI

Habere mi gülsem buna mı kopsam karar veremedim xD
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...