Or1on Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ahahah çok güzel trolleyin. orada meşale attığı iddaa edilen türkten hiç farkınız yok. türk değil misiniz, ah işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 BABAM ANDRE AGASSI. ez dim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Annen kim, önemli olan o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 steffi graf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Agassi nin çok mercimek yemeği var, bence belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 eöö.. anam yok benim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ahahah çok iyi ya :D 5 set'e giderse ses teli kalmaz demişte bilmiyoki sonsuza kadar bağrırlar ahahaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 beyler haber yalanmıs. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Haber yalan değil. Sadece takıma uyum sağlayamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 dasaaa said: misal tekel işçileri eylemde, bayağı da dişliler adamlar. ama tekelde çalışmış bir aile dostumuzla konuşurken adam "yok boşa para alıyorlardı ve iyi alıyorlardı" diyor.. bazılarından da bunu duydum. adam bi peşine düşer. bi iki bordro kapar, adamların ne iş yaptığını falan inceler.. habercilik haberi bulup çıkarmak ve bilgi vermektir. O adamın baya muhalefet olma hevesi varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 haberin gercegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 marsel ilhan'in antrenörü de açıklama yapmış zaten bizden sadece 2 kişi ufak çaplı bir sis bombası attı onları da hemen çıkardılar diye Eurosport'taki Barış vardı şimdi soyadını unuttum da :D yensen de yenilsen'e de çıkıyordu işte o da demiş ki eurosport yayını diğer maç için kesmiş, kesmeden öncede hiçbir şekilde taraftarı kötülememişler hatta birkaç övgü dolu söz etmişler. Vatan saçmalamış iyice, rezalet bir iş çıkarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 or1on abi neden gelip kendi reklamını yapıyosun çözemedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 orion tamam teniste beni yersin, anladim da, zaten ilk iki sayfadan sonra 'kendimizi asagilama' olayi bitmis, herkes habere saydiriyor. az gec kalmadin mi 'acilin ben proyum' hareketi icin? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 TENIS OTORITESI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 çok leş insanlarsınız, sorry. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 aehahehaeh HLL TEAMZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 en büyük orion bizim orion her konuda otoritemiz var be me love paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 BonePART said: Or1on said: he, bunu bekliyordum tam da. böyle bir habere 7 sayfada 40 kişi olumsuz, aşağılıyıcı yorumlar döşüyorsa benim onları yazmama da gocunmayacaksınız. tenisi ne birkaç kere seyrettim, ne de birkaç kez oynadım. oynamakla alakası yok zaten bunun, hobi olarak oynarım, iddialı değilim "süper oynarım" demiyorum. ama işin seyretme kısmına gelince "birkaç maç seyredip burada ayar vermeye çalışan tip" de değilim, buna da emin olun. isterseniz, gelmiş burada elitlik yapıyor, artistlik yapıyor, ayar vermeye çalışıyor vs. deyin, ama konu öyle bir noktaya gelmiş ki, mütevazilik falan yapılacak zaman değil. çok iyi takip ediyorum, çok da fazla tenis maçı seyrediyorum - grand slamlerde her gün 3-5 maç, geri kalan zamanlarda da her gün ortalama 1 maç diyeyim - dolayısıyla burada gelip o tarz bir yorum yazmakta da herhangi bir sakınca görmedim. BEN SAKSI DEILIM BANA SORACAKSINIZ 6 YASIMDAN BERI TENIS IZLIYORRUM TENNIS MARKA SORTUM DA WAR KENARI YIRTMACLI AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Or1on said: çok leş insanlarsınız, sorry. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 BonePART said: Or1on said: he, bunu bekliyordum tam da. böyle bir habere 7 sayfada 40 kişi olumsuz, aşağılıyıcı yorumlar döşüyorsa benim onları yazmama da gocunmayacaksınız. tenisi ne birkaç kere seyrettim, ne de birkaç kez oynadım. oynamakla alakası yok zaten bunun, hobi olarak oynarım, iddialı değilim "süper oynarım" demiyorum. ama işin seyretme kısmına gelince "birkaç maç seyredip burada ayar vermeye çalışan tip" de değilim, buna da emin olun. isterseniz, gelmiş burada elitlik yapıyor, artistlik yapıyor, ayar vermeye çalışıyor vs. deyin, ama konu öyle bir noktaya gelmiş ki, mütevazilik falan yapılacak zaman değil. çok iyi takip ediyorum, çok da fazla tenis maçı seyrediyorum - grand slamlerde her gün 3-5 maç, geri kalan zamanlarda da her gün ortalama 1 maç diyeyim - dolayısıyla burada gelip o tarz bir yorum yazmakta da herhangi bir sakınca görmedim. BEN SAKSI DEILIM BANA SORACAKSINIZ 6 YASIMDAN BERI TENIS IZLIYORRUM TENNIS MARKA SORTUM DA WAR KENARI YIRTMACLI Habere mi gülsem buna mı kopsam karar veremedim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 "kenari yirtmacli" sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bu videolar haberlerde suan.ulan şililileri türk diye söylüolar anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Şilili - Türk kardeştir, aksini söyleyen kalleştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Gayet de şililier yakmış meşaleyi. Ekmek parası derdindeki çakma haberciler de yine malzeme çıkarmaya çalışıyor abzürtlüğü 100'le çarpmaya çalışarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar