Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bale opera yada tiyatro yapıp yorum yapsınlar demedim ki.

Fikir sahibi olmadan yorum yapıolar dedim.

Avrupa Kültür Başkenti projesi adı altında ne kadar büyük bi çalışma yürütüldüğünün farkında olmadan insanların bişey sölemesi bana biraz saçma geliyor.
Mesaj tarihi:
istanbul cidden kültür başkenti olmayı hakeden bir şehir. Bence yaşayan insanlar değil ama şehir olarak istanbul bunu hakediyor. Buram buram tarih kokan ve cidden avrupada ki pek çok şehirden çok daha güzel bi şehir. Ancak biz bunu değerlendiremiyoruz. Osmanlıdan kalan mirası yiyoruz şuan resmen. Ne bi restarasyon ne başka bişey. Bize tarihten kalan şeyleri, ehereey bakın bu bizim o yüzden kültür başkentiyiz diye gösteriyoruz.
Mesaj tarihi:
kültürü tarihi binalara indirgersen evet haklısın istanbul bunu hakeden bir şehir.
gerçi onlara bile doğru düzgün sahip çıkamıyoruz.
ki kültür tarihi binalarla sınırlı bi kavram değil, ama o ayrı bi konu.
Mesaj tarihi:
Kültür demişken bir AKM vardı hatırlar mısınız?

Kültür başkentinde 2 senedir tadilat ayağına kapalı olan ama bir çivi dahi çakılmayan hani?

Ufak bir hatırlatma; İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası konser verecek yer bulamadığından geçen sene topu topu 12 konser verebildi.

Alın size kültür başkenti.
Mesaj tarihi:
sir said:

milletin parasıyla beleş konser yaptırıyolar, kültür etkinliği düzenliyolar ckckck düpedüz terbiyesizlik, rezalet.

Başardım summonladım!
Mesaj tarihi:
ne kültürü .. (tahmin ettiğiniz 2 harf)
reklam yapmışlar guzel hoş da kekoları koymamışlar
yılbaşındaki taksim meydanını gösterseler ya. dünya kültür kültür görsün
Mesaj tarihi:
Brook said:

Millet hala çok güzeldi yarım saat havaifişek vardı dio ya.

hayatında 1 kere bile opera bale tiyatro seyretmeyen bile bu konu hakkında yorum yapabilio yazık yaa
açılış günü tüm gece boyunca müzeler açık diye el ilanları dağıtıyorsun, sonra tüm gece çok ya saat 9da kapatıcaz diyorsun, sonra günü gelince 3te her yeri kapatıp topkapıyı falan hiç açmıyorsun..
bu mudur hazırlık? gayet de b işi yürütmeye çabalayanlar bu işi havai fişek+konsere indirgiyorlar.
Mesaj tarihi:
Ya millette sanıyor ki bu önemli bir şey tüm Avrupa'nın gözü burada falan hey allahm alın bu sene ki üç şehir

2010: Essen, Istanbul, Pécs.

Saçma sapan öylesine bir şey işte bu
Mesaj tarihi:
Belediyeden yetkililer sponsorluk görüşmesi için bizim bankaya geldiler, tekliflerini yazıyorum:

Capital Partnership Type
A: 5.000.000 TL and above

Capital Partnership Type
B: 2.500.000 TL

Capital Partnership Type
C: 1.000.000 TL

Capital Partnership Type
D: Between 500.000 TL and 1.000.000 TL

Corporate Partners
(400.000 TL)

Diyemedim tabi, insafsızlar bu kadar parayı alıp sanki bir şey yapacaksınız, belediyenin ödenekleri nereye gidiyor hıı söyleyin bana diyemedim, kahrolsun stajerlik! pöf!
Mesaj tarihi:
Apis said:

Yürütmenin durdurlmasına dair basın açıklaması burda;

Karardan sonra 20 ay boyunca uygun planlama yapmayan 2 no.lu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu.

Aslında orda karardan sonra kılını kımıldatmayan bir devlet var. Neyse ki Kültür Sanat-Sen ve Mimarlar Odası'ı kavga çekiş 20 ayın sonunda başka bir plan geçirdi geçen sene.

Ama hala bekliyoruz o ilk çiviyi.

Az çok ilgilenmiş insanlar , tadilat işinin baştan yapmaktan daha zahmetli , çetrefilli ve masraflı bir iş olduğunu bilirler. Akm'nin şu anki hali ile özel birşeyi olsa tamam anlayacağım tadilat yapılma ısrarını fakat , akm ye bu hali ile baştan sona tadilat yapsan neye yarar. Kültür merkezinden çok kapalı eski bir iş hanına benziyor.
Mesaj tarihi:
tamam yıksınlar yenisini yapsınlar kimse ona karşı değil horizon da,
esas karşı olunan, bu tip şeyleri yıktıktan sonra direk kendi ellerine geçirip alakasız bir yer haline getiriyor oluşları.
bir kere akp'ye kolunu kaptırınca tüm vücudunu söküp alıyorlar.
Mesaj tarihi:
hayır anlamadıgım niye akp die bık bık edionuz ki bu türkiyenin kamu yönetimineki genel bi sorun akp yerine bkp tkp skp ckp olaydı ne deişcekti adamlar toptan aynı mantık işte 2 havai fişşek at 3 tane kel alaka adam konser versin muhtesem gösteri oluo işte(istisnalar kaideyi bozmaz demek istiorm).

Not:,Hayır akp yandası/karsıtı deilim heycan yapmayın.
Mesaj tarihi:
sir said:

heh muhsin ertuğrul sahnesini de yıkıp yerine cami yapıcaklardı di mi? sahiden noldu acaba..

onarıp yeniden muhsin ertugrul sahnesi olarak kullanıma açtılar, geçen gün açılışı başbakan yapmıştı
Mesaj tarihi:
Kalten said:

hayır anlamadıgım niye akp die bık bık edionuz ki bu türkiyenin kamu yönetimineki genel bi sorun akp yerine bkp tkp skp ckp olaydı ne deişcekti adamlar toptan aynı mantık işte 2 havai fişşek at 3 tane kel alaka adam konser versin

akp'nin kendini savunması ve kendini haklı gösterme mantalitesidir bu.
Mesaj tarihi:
yok ben adamları haklı göstermeye çalısmıyorum yanlıs anlasılmıs sanırım sadece bi kısım patinin akp oldugu için daha ne olsun bun dan iyisi şamda kayısı, dier kısımda akp olmasaydı süper olurdu klp li olaydı belediye öle bi kutlama yapılırdı ki dünya parmagını ısırırdı tarzı yorumlarından duydugum rahatsızlıgı belirtmeye çalısmıstım anlatamamısım sanırım.
  • Yeni Oluştur...