Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow Karakteriniz Hack'lendiğinde Artık Dönüş Yok

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de2 günde mi ne halletmiştim
ama authenticator şart , evet ben de worldofraids de görmüştüm official bu açıklama blue post var yani

bu arada ne kadar şu authenticatorlar, madem zorunlu yapıcaklar biraz indirim yapsınalr bişey yapsınlar.
Mesaj tarihi:
zipzip said:

authenticator para değil shippingi para yamulmuyorsam

Evet, Authenticatorun kendisi 3-5€ gibi bir fiyat (net hatirlamiyorum) fakat deniz asiri shipping geldigi icin 20€ sadece shipping ucreti isteniyor. Bu nedenle maximum alinabilecek sayi 5 olarak belirlenmis. 5 arkadas bir araya gelerek siparis ederseniz eger, en hesapli sekilde elde edilebilir.
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Kaynağı da yazsalarmış?

MMO-Champ, vb. hiçbir sitede görmedim. Officiallar da yazmadı ayrıca.

said:
WoW.com’da yazılanlara göre Blizzard hesap yenileme politikalarında değişikliğe gidecek.
Mesaj tarihi:
authenticator'un shipping fiyatı düşürüldü. Free shipping yada ekstra 2-3€ olması lazım shipping fee. artık ama dandik postayla geliyor. no more DHL..
Mesaj tarihi:
türkiye'ye göndermesi lazım kargoyla, belki de free shipping dedikleri sadece belirli ülkelere gidiyordur.
ocağın sonunda blizzard'ın sitesinden bir iki bişi alcam ben. bir tane de otikentör alayım sana istersen viktor?
Mesaj tarihi:
Mobile Authenticator almıştım ben bi ara da, işkence bu ya. Evdeki eski telefonuma kurdum bi tek onu destekliyo diye, onu da bilgisayara takılı şekilde uttuyorum şarjı bitmesin diye. Ama bu sefer de bilgisayara bağlıyken çalıştıraman authenticator diyo.
Kim kasacak şarj aletini bulup takmaya ya :P
  • Yeni Oluştur...