Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bana 1 günde dönmüşler, hatta bütün herşeyi 1.5 günde halletmiştim. sabah cıplaktım aksam raide girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ben de2 günde mi ne halletmiştim ama authenticator şart , evet ben de worldofraids de görmüştüm official bu açıklama blue post var yani bu arada ne kadar şu authenticatorlar, madem zorunlu yapıcaklar biraz indirim yapsınalr bişey yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 authenticator para değil shippingi para yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traitor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 zipzip said: authenticator para değil shippingi para yamulmuyorsam Evet, Authenticatorun kendisi 3-5€ gibi bir fiyat (net hatirlamiyorum) fakat deniz asiri shipping geldigi icin 20€ sadece shipping ucreti isteniyor. Bu nedenle maximum alinabilecek sayi 5 olarak belirlenmis. 5 arkadas bir araya gelerek siparis ederseniz eger, en hesapli sekilde elde edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Gangren said: Kaynağı da yazsalarmış? MMO-Champ, vb. hiçbir sitede görmedim. Officiallar da yazmadı ayrıca. said: WoW.com’da yazılanlara göre Blizzard hesap yenileme politikalarında değişikliğe gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 varmi ortak authenticator isine girmek istiyen? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enderc Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 authenticator'un shipping fiyatı düşürüldü. Free shipping yada ekstra 2-3€ olması lazım shipping fee. artık ama dandik postayla geliyor. no more DHL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Buyse said: 3 ay cevap saçma hakketen. en fazla 1 haftadır cevap gelme süresi. Ben 3 ay degil ama 6-7 hafta beklemistim. Yogunluk durumu donem donem cok degisebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 said: We currently cannot ship to this address. http://i81.photobucket.com/albums/j207/drhart2006/fffffuuuuuuu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Pyro said: , işyerinde tıkladım çabuk kapatmasak rezil oluyorduk ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 evet pyro ya bi world ban atarsak mutlu olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 hakkaten bu ne rezillik ya. çoluk çocuk vardı ekran başında. silinsin o link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 komik mi şimdi o link? report etmeme rağmen saatlerdir orada duruyor bir de. çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 telefonum yok almak lazim bi tane ama trye gondermiyor saks. (>: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 alanlar nasil aldi zamaninda? neden simdi tr ye yollamiyor bilen varmi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ben 5i1 yerde almistim 5gunde gelmisti 1 1.5 sene once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 türkiye'ye göndermesi lazım kargoyla, belki de free shipping dedikleri sadece belirli ülkelere gidiyordur. ocağın sonunda blizzard'ın sitesinden bir iki bişi alcam ben. bir tane de otikentör alayım sana istersen viktor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yok bugunde denedim israrla turkiyeyi kabul etmedi shipping to you region is not available at this time diyor iste neyse ebayden aldim birtane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Mobile Authenticator almıştım ben bi ara da, işkence bu ya. Evdeki eski telefonuma kurdum bi tek onu destekliyo diye, onu da bilgisayara takılı şekilde uttuyorum şarjı bitmesin diye. Ama bu sefer de bilgisayara bağlıyken çalıştıraman authenticator diyo. Kim kasacak şarj aletini bulup takmaya ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Derdin şarj aleti bulak olsum yav. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar