Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saç uzatmak

PublicEnemy

Öne çıkan mesajlar

lise bittiğinden beri hep bir saç uzatmayı düşünüyorum ama bir yere gelince dayanamayıp kestiriyorum. düzgün saç uzatmak için uzatanlardan tavsiyeler ve nasıl uzattıklarına dair ufak ip uçları almak istiyorum. uzatırken direk doğal bir şekilde bırakıyormusunuz yoksa özel bir berber desteği alıyor musunuz? alıyorsanız nasıl oluyor bu işler hepsi içinde destek bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

2.5 senedir bir kere bile kuaföre gitmedim.Saldım kendi halinde uzuyor.Gerçi saçtan saça değişiyor benim saçlarımda hala kırık falan yok ama arada kırık aldırmaya şekil vermeye falan gidiyor insanlar.Benimkiler güzel valla.Sen hele bi sal uzasın.Bir dönem gelecek çok sinir olacaksın.Ne toplanacak ne adam gibi bi şekil verilecek.Böyle yana yatıracaksın gözünün üstünden falan.O dönem geçtikten sonrası kolay.O döeneme kadar da kolay.Uzuyor işte la saç bu.Niye bu kadar yazdığımı bile bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de denedim ettim dayanamadım kestirdim falan ama çözümünü buldum sonra dfg.

saçlarım kalın ve az dalgalı bu arada belirteyim öncelikle.
düzgünce kestirip (3e vurdurmak falan da olur hatta daha bi olur gibi) bildiğin salıyosunuz. saçlar burnun ucuna yaklaştığında ortadan ayırıp arkaya atıyosunuz bi şekilde. "kabarıyor durmuyor günlerdir ne lan bu yeteeeeeeeeeer" dediğiniz an gidip düzgün bi yerde aramakas attırıyosunuz kendinize geliyosunuz. bu.
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere bende heves ettiydim o işe yaw, saçlarım dalgalıydı uzatınca kıvırcıklaştı hepten bonus olduydum bandana sarıp yatmalar yarım paket jole filan

en son annem olaya "oğlum bu reklamlarda varya çocuklar onlara benzedin iyice" diyerek nokta koydu :)
Sosyal ağlarda paylaş

İlk uzattığımda saçlarımı her gün bakım yapan kız arkadaşlarım bile kıskanırdı. İş görüşmesi yüzünden kestim. Salaklık işte daha sınavda kestik bir gerizekalı yüzünden. Sözde torpilim olcaktı herif, saçıma oldu olan. Bir daha uzattım, bu seferde saçımın döküldüğünü düşünüyordum. Annem bak kalmiyacak saç diye diye kestirtti. Halbuki o dökülen saç normalmiş. Her gün bilmem kaç tane dökülür bu çok normal. Saç uzun olduğu için çok göze batıroyor. Şimdi tekrar uzatıyorum hemen hemen omuzumda.

1- Hurafeleri yemiyeceksin. Hurafeler dökmez onların bıraktığı stres döker saçı.
2- Swazkorf (Bölemi yazılıyordu) bu şampuanı tavsiye edederim.
3- Berber merber hikaye. Yok kırıkları aldır sağlıklı olsun. Ne kırığı be? Saçına boya ypmıyorsan düzenli fön çekip işkence yapmıyorsan ne kırığı? Hep berberlerin uzun saçlı cimrilerden para kırmak için ortaya attıkları hikayedir bu. Bunları yeme. Berberle işin yok. Ama 4. maddeye dikkat.
4- Saçı kuruturken fönü uzakta tut. Saçı düzleştirmek kıvırcıklaştırmk vs gibi şeyler için fön kullanma. Sadece kurutmak için kullan. Hatta onuda salla havluyla kurut. Sadece çok sık duş aldığında yorar biraz.
5- Boya vs. bunlardan uzak dur. Kimyasal herşeyden.
6- Saçının doğal haline saygı duy. Rengine, biçimine vs.
7- Bakımı zordur derler. Değil hepsi gereksiz uğraş. Tek zor olan saçların yağlanıyorsa çabuk 2 günde bir yıkaman gerekiyor. Başkada bir zorluğu yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...