PublicEnemy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 lise bittiğinden beri hep bir saç uzatmayı düşünüyorum ama bir yere gelince dayanamayıp kestiriyorum. düzgün saç uzatmak için uzatanlardan tavsiyeler ve nasıl uzattıklarına dair ufak ip uçları almak istiyorum. uzatırken direk doğal bir şekilde bırakıyormusunuz yoksa özel bir berber desteği alıyor musunuz? alıyorsanız nasıl oluyor bu işler hepsi içinde destek bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 salıcaksın uzatıcaksın bu kadar. cok kotu uzuyosa arada gidip duzgun bi yerde duzelttir ama uzama suresi cok artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 uzayana kadarki sürede sezercik gibi gezmek zorundasın, üzgünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 belli bi süre emo olcaksın kaçarı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 2.5 senedir bir kere bile kuaföre gitmedim.Saldım kendi halinde uzuyor.Gerçi saçtan saça değişiyor benim saçlarımda hala kırık falan yok ama arada kırık aldırmaya şekil vermeye falan gidiyor insanlar.Benimkiler güzel valla.Sen hele bi sal uzasın.Bir dönem gelecek çok sinir olacaksın.Ne toplanacak ne adam gibi bi şekil verilecek.Böyle yana yatıracaksın gözünün üstünden falan.O dönem geçtikten sonrası kolay.O döeneme kadar da kolay.Uzuyor işte la saç bu.Niye bu kadar yazdığımı bile bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Uzatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 saçlarının yapısı düzgün ise kolayda benim gibi ince ve dalgalı ise işkence resmen neyseki önlerin ve yanların bi nebze kabarmasını engellemeyi buldum ama hala rezil saçlarım gerçi alıştım rezil rezil dolaşmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 badem yağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 uzatma sonra kestiriyosun aklına gelince hüzünleniyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 düzlettirerek uzatmak başka da iyiy olu yok ama daha çabuk uzasın istiyorsan sal gitsin o kötü dönemi, yaşaman gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 en temizi doğal bırak o gıcık geçiş döneminde şapka kullan bol bol kulak arkasına at azıcık uzadımı sıçan kuyruğu gibi bile olsa topla arkadan yüksek bi yerden ama yok yani öyle yada böyle bi miktar çekiceksin o iğrençliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 walla ben hep saldım kendi uzadı. hatta yine uzatmaya karar verdim. eğer aman saçlar böyle çok kötü görünüyo diyosan bere, şapka vs kullanacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 çıldırtan dönemi geçince kolay, o kısımda zaten vazgeçiyor millet hep dfhdhd. bi de "abi terlemiyo musun, benim saçlar kısacık (bkz: 5 seneye kelim)" tarzı laflara standart cevaplar hazırlarsın tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 arada kırıklarını aldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 şuana kadar 2 defa uzatıcam ulan dedim.hep o igrenc zamanda dellenip 3 e vurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 şu günlerde o iğrenç dönemdeyim bende, rüzgarlı havalarda falan yürülmüyo hacı. gözüne falan giriyo, arkaya atsan atılmıyo. devamlı göz üstüne geliyo hani kafam atmıyo değil gidip kestirim de, sıkıyorum dişimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Kısa saç gibisi yok hiç değmez yani beklemeye.Bi de suratına yakışcak mı o da var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ben de denedim ettim dayanamadım kestirdim falan ama çözümünü buldum sonra dfg. saçlarım kalın ve az dalgalı bu arada belirteyim öncelikle. düzgünce kestirip (3e vurdurmak falan da olur hatta daha bi olur gibi) bildiğin salıyosunuz. saçlar burnun ucuna yaklaştığında ortadan ayırıp arkaya atıyosunuz bi şekilde. "kabarıyor durmuyor günlerdir ne lan bu yeteeeeeeeeeer" dediğiniz an gidip düzgün bi yerde aramakas attırıyosunuz kendinize geliyosunuz. bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 burdan buyrun http://forum.paticik.com/read.php?25,3085432,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bi kere bende heves ettiydim o işe yaw, saçlarım dalgalıydı uzatınca kıvırcıklaştı hepten bonus olduydum bandana sarıp yatmalar yarım paket jole filan en son annem olaya "oğlum bu reklamlarda varya çocuklar onlara benzedin iyice" diyerek nokta koydu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ben o iğrenç dönem denilen dönemdeyim (belki biraz daha ilerisi) gayet memnunum burda bırakıcam. ne o çok uzun metalci gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 uzatma. cok yağlanır ve sürekli yıkamak zorunda kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 İlk uzattığımda saçlarımı her gün bakım yapan kız arkadaşlarım bile kıskanırdı. İş görüşmesi yüzünden kestim. Salaklık işte daha sınavda kestik bir gerizekalı yüzünden. Sözde torpilim olcaktı herif, saçıma oldu olan. Bir daha uzattım, bu seferde saçımın döküldüğünü düşünüyordum. Annem bak kalmiyacak saç diye diye kestirtti. Halbuki o dökülen saç normalmiş. Her gün bilmem kaç tane dökülür bu çok normal. Saç uzun olduğu için çok göze batıroyor. Şimdi tekrar uzatıyorum hemen hemen omuzumda. 1- Hurafeleri yemiyeceksin. Hurafeler dökmez onların bıraktığı stres döker saçı. 2- Swazkorf (Bölemi yazılıyordu) bu şampuanı tavsiye edederim. 3- Berber merber hikaye. Yok kırıkları aldır sağlıklı olsun. Ne kırığı be? Saçına boya ypmıyorsan düzenli fön çekip işkence yapmıyorsan ne kırığı? Hep berberlerin uzun saçlı cimrilerden para kırmak için ortaya attıkları hikayedir bu. Bunları yeme. Berberle işin yok. Ama 4. maddeye dikkat. 4- Saçı kuruturken fönü uzakta tut. Saçı düzleştirmek kıvırcıklaştırmk vs gibi şeyler için fön kullanma. Sadece kurutmak için kullan. Hatta onuda salla havluyla kurut. Sadece çok sık duş aldığında yorar biraz. 5- Boya vs. bunlardan uzak dur. Kimyasal herşeyden. 6- Saçının doğal haline saygı duy. Rengine, biçimine vs. 7- Bakımı zordur derler. Değil hepsi gereksiz uğraş. Tek zor olan saçların yağlanıyorsa çabuk 2 günde bir yıkaman gerekiyor. Başkada bir zorluğu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 İlk uzatmaya başladığım dönemlerde emo gibi olmasın diye saçlar sürekli şapka takmıştım bayada işe yarıyo. Sonraları zaten düzene giriyo saçlar omuzlarına falan gelince ilk kuaföre gitmek daha faydalı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Tekrar emo gibi görünsün diyemi. Kuaföre gitcen kırık al diyecen yarısını götürecek. 5 defa uzun saça kırık aldırdım hepsi ayrı kuaförler, her seferide pişman oldum. Gitmeyin kuaföre gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar