Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Yalnız o beğenmediğin klasik bir Conan resminin aynısı :D Bir tek yanındaki çıplak kadın eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Dragonutopia said: artı.. paticik ahalisi olarak Arnolddan daha iyi bir conan olmayacagında anlasalım..kabul etmeyenlerin kafalarını kesip kadınlarına sahip olalım.. conan fanı olarak arnoldun çok saçma bir conan olduğunu söylüyorum burada, ikincisi için ise karnına kılıcımı soktum bile. crush kill and destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 http://static.guim.co.uk/sys-images/Film/Pix/pictures/2008/08/13/RGA_conanbarbarian460.jpg http://4.bp.blogspot.com/_YBDrxEjEO8c/SziYSGUhCzI/AAAAAAAACvE/aUJyxiL0VFY/s400/schwarzenegger-arnold-conan-the-barbarian-3700004.jpg şunu da koyayım da finisaj olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 hayat felsefemizi kısaca özetleyen o sözler aslında cengiz han'a ait. bilmeyenler için kısa bir not düşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 sam conanı kaslı adam sanan insan imajı cizerek bone'nun söylediklerini destekmeiş oldun ama şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Kasli adam meselesi değil ama, yüz yapısı vs cuk uyuyor. Getirip bodyci koymakla bitmiyor hadise. Ha bir de düzgün ingilizceli konan olmaz heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 neden 3d? off baydı şu 3d olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 2. Sınıf bir aksiyon olacak boşuna kasmasınlar. 3d yide dayayalım gişe biraz daha artar belki diyerekden zorlamışlar iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 çizgi romanın hayranlarına bir soru sormak istiyorum. conan filmlerini izlemeden önce çizgi romanlarını okuyor muydunuz? kitabını ne zaman okudunuz? doğup büyümediği topraklarda ot kullanımını serbest bırakabilen koskoca california valisinden daha büyük fatih mi olur? conan'ın gözleri maviymiş falan boş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Law said: 2. Sınıf bir aksiyon olacak boşuna kasmasınlar. 3d yide dayayalım gişe biraz daha artar belki diyerekden zorlamışlar iyice. yahu neden bu kadar önyargılısınız topiğin başından beni onu kavramaya çalışıyorum. bir trailer bile çıkmadı ama önüne gelen kişi çıkıp filmi eleştiriyor. huun said: çizgi romanın hayranlarına bir soru sormak istiyorum. conan filmlerini izlemeden önce çizgi romanlarını okuyor muydunuz? kitabını ne zaman okudunuz? taa supermanin, conanın, örümcek adamın çizgi filmleri, filmleri izlemeden önce siyah beyaz olarak conan, superman, örümcek adam çizgi romanları okurdum. batman'i renkli olarak güneş yayınevleri kitabıyla tanıdım. sonra batman'in filmini izlemiştim. ardından superman ve örümcek adam çizgi filmleri yayınlandı. daha sonra batman ve conan çizgi filmleri konuldu. o sırada conan filmleriyle karşılaştım ve izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Law said: 2. Sınıf bir aksiyon olacak boşuna kasmasınlar. 3d yide dayayalım gişe biraz daha artar belki diyerekden zorlamışlar iyice. 3d de çakma 3d olursa off acaip olur bak o zaman.. şaşı bak şaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 huun said: çizgi romanın hayranlarına bir soru sormak istiyorum. conan filmlerini izlemeden önce çizgi romanlarını okuyor muydunuz? kitabını ne zaman okudunuz? doğup büyümediği topraklarda ot kullanımını serbest bırakabilen koskoca california valisinden daha büyük fatih mi olur? conan'ın gözleri maviymiş falan boş bence. senin postundan sonra bonec demis ya siyah beyaz comicleri vardı die iste bende onların serisi var koleksiyon..sonrasında gelen biraz daha kaliteli ama ince olan versiyonlarıda var..ki conan esasında arnolda falanda benzemez ki kendisi söyledir tip olarak.. şahin bakışlı tunc bir dev gibi biseyler hatırlıyorum gordugun gibi arnold filmleriyle alakası yok.. Peki sorucaksın neden arnold tan baskası tam olarak olmaz die tutturuyosun die bende sana garip bi sekilde cevap vericem. Arnoldun,Conan rolune burunmesi zoraki yapılmıs görece usulu bir evlilik gibi..ama sonrasında o kadar cok seviyosunki iiki yapmısım diyorsun..benim icin bu.. yoksa cizgi romanla alakasız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abimin conan merakı olduğu bir ara okumuştum belki 20 yıl önce ama filmi seyretmem de gene küçüklüğümdedir, benim için ikisi de bir ama canonlukta. yüzünü de şahsen benzetiyorum gözler olmasa bile, evet çizgiromanda daha bir doğulu tipi vardır doğru. http://1.bp.blogspot.com/_V1y28UmHr04/TOGL8Swc-KI/AAAAAAAAGvE/JcBVMpOaUBs/s1600/%25281982%2529%2BConan%2Bthe%2BBarbarian%2BGerman%2BOne%2BSheet.jpg EIN VOLK, EIN REICH, EIN CONAN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Conan Der Barbar da ne oturmayan bir kalıp ya, Tarator Konan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 çok iyi aslında kalıp, werder bremen gibi. conan der barbar, ben derim armut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ben derim facepalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Sam said: çok iyi aslında kalıp, werder bremen gibi. conan der barbar, ben derim armut. http://planetsmilies.net/vomit-smiley-7502.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 gördüğün gibi biz conana gönül vermiş insanlarız huun. anca atıp tutarsın sen böle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 huun said: çizgi romanın hayranlarına bir soru sormak istiyorum. conan filmlerini izlemeden önce çizgi romanlarını okuyor muydunuz? kitabını ne zaman okudunuz? doğup büyümediği topraklarda ot kullanımını serbest bırakabilen koskoca california valisinden daha büyük fatih mi olur? conan'ın gözleri maviymiş falan boş bence. filmi izlediğimde 6-7 yaşındaydım, okumayı bilmiyor bile olabilirim filmi ilk izlediğimde. O yüzden çizgi roman ve kitaplarına olan merakım yaklaşık bir 10 yıl sonra lise 1-2 gibi başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FvLlW0FxE2g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 dayamıcam, bir daha http://www.youtube.com/watch?v=S1QzZ15-L38 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=FvLlW0FxE2g Klavyeye, tuslara ve kameraya osursam random olarak daha iyi bir trailer cikardi adim gibi eminim. Trailer/teaser demeye bin sahit ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 trailer değil zaten. bu teaser. teaserlarda böyle olur daha fazlası olmaz. İstersen kameraya osurup youtube a koyabilirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bence bir teaser için çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar