Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 1 ay kaldı bakalım şu resimlerdeki gibi bir conan görecek miyiz: http://i.imgur.com/7fj5I.jpg http://i.imgur.com/E7tae.jpg http://i.imgur.com/Nlf0C.jpg http://i.imgur.com/QEyMG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 when a cimmerian feels thirst... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ya bu film türkiyede gösterime girmicek mi imdb den falan baktım türkiyedeki çıkış tarihi gözükmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 KingV said: when a cimmerian feels thirst... It's the thirst for blood ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Yarım kalan işini tamamladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 oyuncuların oynadıkları rollerin isimlere bir baktım da, Valeria harici (ve conan tabi ki) çizgi romanlardan tanıdık gelen bir isime rastlamadım. Cameo olarak Kral Yıldız ya da Prens Yezdigerd olsaydı bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ulan nostalji yaptırdınız gecenin şu saatinde.Yaz tatilinde benim ve kardeşimin en büyük eğlencemizdi her Pazartesi ve Çarşamba koşarak gazete bayine gitmek ve Conan'ın çıkan mecmuasını almak.Vay beee...Ne güzel günlerdi...Geri gelmeyecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Haftada 2 mi çıkıyordu? Ne güzelmiş ya:D Yıllar sonra sahaflardan buldukça alabildim eskileri, Kral Conanları tamamladım sayılır ama lisedeyken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 mecmua denmiş offfffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Haftada 2 çıkardı, bir de her ayın başında ekstra tam maceralı daha kalın bir sayı çıkardı. Kardeşimle nasıl kavga ederdik o aybaşındaki sayıyı okumak için,anlatamam.Burnumun direği sızladı ve gözlerim doldu şimdi vallahi...Vay arkadaş yaaa!!!Nasıl geçmiş yıllar beee!!! Ya, biz mecmua derdik o sayıların her birine... Edit: Çocukluk işte. Bir dönem 200'Den fazla Conanımız vardı. Bilseydim atmazdım, senin gibi arkadaşlara verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 biliyoruz abi,ama sen baya nostalji olmuşun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Conan'In çizgi romanlarda anlatılan dünyası çok güzel ama, filmlerinde o his pek yok. Çizgi romanları okurken bir de Basil Poledouris'in ilk film için yaptığı müzikleri açarsanız çok güzel gidiyor. kaa-nama kaa-lajerama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Yok tab canım, şu salak arnold'un oynadığı conanlar zaten benim hiç hoşuma gitmedi, herif o filmlerle ünlü oldu ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Abov arnolda salak dendi, ciddiye alınmaması gereken patilere cetintas eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 herif türk düşmanı be patican ve bir de harbiden çocukluğum conan okuyarak geçti,arnold efendi benim kafamdaki conanı oynayamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Ezio said: mecmua denmiş offfffffffff adam 100 yaşında. o zamanlar mecmua deniyordu bunlara. asdafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 günümüzde sızıntı dergisine falan mecmua deniyor bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 mecmuaya aşinayız ama arnold sevmeyen kişiliğe değiliz. http://www.youtube.com/watch?v=6PQ6335puOc tek başına 10 filmi döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 abi clasik conancılar cidden pek sevmez arnold serisini ama. conan excuse me demez cünki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Sade bir vatandaşın Ermeni soykırımı oldu, hede hödö demesine bile hadi eyvallah diyorum da Kaliforniya Valisi'nin göreve gelir gelmez ilk yaptığı icraatın Sözde Ermeni Soykırımı'nı Kaliforniya Eyalet Senatosu'nda tanıtmasını anlamam. Ayrıca adam Conan rolüne sadece fizik olarak yakışmış, Conan'ın karizmasını yansıtamamış kardeşim, ben ne yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Bu Conan rolünü bizim Kenan İmirzalıoğlu daha iyi becerirdi vallahi. Aslan gibi kara yağız yakışıklı Türk genci. Kimeryalılar'Da da var zaten Türklerin bir dokundurmuşluğu. Vücut şampiyonu değil ki Conan neticede ne o öyle o kadar kasa gerek yok. Ben olsam Sinan Çetin'in yerinde ilk fırsatta bir Conan filmi çekerdim, Kenan'ı da oynatırdım Conan rolünde. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 nihayet vizyon'a da politika taşıdık, hayırlı olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Arnold politik bir karakter, ben taşımadım, Conan taşıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 kenanın delikanlılıgı ezelle birlikte bitti artık kabadayıda deliyürekte yandım alide kaldı onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Aslında ne Kenan, ne Arnold kimse benim kadar oynayamaz Conan'ı ama ben de tipten kaybederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar