Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Cuce said: california arnodl geldiğinde batık haldeydi. adam bütün ülkede yapılmıyan yeşil devrimleri kaliforniyada yaptı. adam sayesinde belki amerika adam gibi bişiler yapıcak bu konuda. (tu) kaliforniya batarsa bize batmaz ama havaya karbonu basarsa bize batar kaldı ki. forza arnılt! öte yandan kimmerya'nın araklandığı coğrafya kelt diyarları ise pers conan olmaz, bayağı alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ben dmeiyorum ki robert abi demiş. kara saclı yanık tenli, mavi gözli. gatai falandır belki celt dediğin cok batıda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 EPIC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Şu trailerdeki çığlık atan adam sesi Starcraft 1'deki ses, yeminlen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Wilhelm scream lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 wilhelm spamlemişler lol aktör bayağı yetersiz geldi ama neyse artık, olan olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 trailer clash of the titans: conan edition yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 çok pis patlayacak gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Conan bana da zayıf göründü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 açayımda bi arnıldı izliyim. bu ne len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 conan'ı jay cutler oynamalıydı http://www.tremendousupsidepotential.com/img/jaycutlerbody.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 o kadar cok fade to black vardiki basım ağroıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 tnkt said: conan'ı jay cutler oynamalıydı http://www.tremendousupsidepotential.com/img/jaycutlerbody.jpg e iyi de conan değilmiş bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Oradaki conan tam eski çizgi romanlardaki conan tipi aslında ama ben müzikleri hiç beğenmedim :( nerede şu http://www.youtube.com/watch?v=3bh63oQKdus nerede bu fragmandaki müzikler..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Basil Poledouris öldü 5 sene evvel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 conan'ın zırt pırt zıplayan bi sıçan olması bi tek beni mi rahatsız etti? ne bileim biz alışmışız bi arnold'a brute force ile hareket eden slow motion aygıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 bu conan dotraki reyis mi bende beğenmedim.prince of persia tipi aksiyon olmus sf conan dediğin ağır adımlarla bi koyacak eşşek gibi kılıcını duvar yarılıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 conana the rock ı koysalar süper olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 trailerlara bakıyorum .. KÖTÜ... Game of Thrones daki Kahl drago abimiz var.. ama biz seni Kahl olarak sevdi abi..conan olamazsın sen..olamadın.. kötü adamımız avatardaki kötü adam..severim o adamı.. iidir allahıma.. neyse ne dioduk..conan olmamıs..Kull olsa bi yere kadar kabul ederim yada baska bi isim altında fan i bile olurum..ama Arnold hayattayken ve tam da krallık zamanındaki gibi yaslıyken kafanıza sıçayım sizin..iki tank hediye etseniz oynardı o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 valla random steroid basılmış sıradan eften püften birisini koyacaklarına, iyi oynayabilecek ve yüzü conan'a benziyen birisini koymuş olmaları bin kat daha iyi diyorum bir conan fanı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Bone said: Basil Poledouris öldü 5 sene evvel... Bİliyorum tabi öldüğünü de insan en azından feyz alır biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 abi Basil amcamız müthiş birisiydi, kimsenin onun gibi olabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 scorch said: conan'ın zırt pırt zıplayan bi sıçan olması bi tek beni mi rahatsız etti? ne bileim biz alışmışız bi arnold'a brute force ile hareket eden slow motion aygıra niuveyc konan bu abi.. pfft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 niveyc felan değil işte onu anlatamadım kaç topictir. siz conan=arnold diye kafanızda yerleştirirken aslında conanın hikayelerde ve çizgi romanlarda bambaşka bir karakter olduğunu gözardı ediyorsunuz. brute force öküz tipli bir adam değil ki bu. hopluyacak da, zıplayacak da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar