Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigaraya zam =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MuDo said:

ÜRÜN ESKİ FİYAT (TL) YENİ FİYAT (TL)
Marlboro Uzun 5.75 7.0
Marlboro Kısa 5.50 7.00 ( 1.50 fazladan veririm günde 1 paket yerine 2 günde 1 paket içerim sorun yok ;) )
Parliament Reserve 6.50 7.50
Parliament Uzun Kutu 6.00 7.50
Parliament Super Slims 6.00 7.50
Parliament Uzun Paket 5.75 7.25
Parliament Kısa Kutu 5.75 7.25
Muratti 4.30 4.50
Chesterfield 4.50 6.00
L&M Uzun Paket 4.25 5.25
L&M Slims 4.25 5.25
L&M Kısa Kutu 4.00 5.25
L&M Mark Kısa Kutu 3.75 5.25
Lark Uzun Paket 3.50 4.50
Lark Kısa Kutu 3.50 4.50
Lark Blue 3.50 4.50
Lark Slims 3.50 4.50
Bond Street Uzun Paket 3.50 4.50
Bond Street Kısa Kutu 3.50 4.50
Lider Uzun Paket 3.25 4.25
Lider Kısa Kutu 3.25 4.25

çok hoş artık uzun içmeye mi başlasak napsak 2 günde 1 pakete düşürmeyi denicem ben
Mesaj tarihi:
oha lan sigara kullanıcıları gg

tiryaki arkadaşlar sizleri de sosyal içiciler sınıfına davet ediyorum 2 haftada 1 paket bitiyor.. ya da bitmiyor 3. haftaya da 2-3 dal kalıyor

yaşasın sosyal içicilerin dayanışması
Mesaj tarihi:
5.5 olan manasız fiyat 7 lira olmuş bari 7.5 olsaydı iki tane alınca adam gibi 20TL verip 5 TL para üstü alsaydık gene sağımız solumuz bozuk para dolacak.
Polyanna'nın günlüğü
Mesaj tarihi:
PrudenT said:

yıkarım o zaman bu ülkeyi. madem sigara ücretini avrupa standartlarına çekiyolar, maaşları da avrupa standartlarına çeksinler o zaman. görelim.

Bırakın sigarayı vergi alamasınlar o zaman. Ellerinde patlasın zamları. Diğer zamlara da böyle tepki verse herkes böyle olmazdı durum zaten.
Mesaj tarihi:
@absolut: dediğin gibi fiyat arttırılarak olmaz ki bu iş. çevremde hiç kimse görmedim "zam çok pis geldi bırakıyorum" diyen.

@mino:
tüm ülkedeki tiryakilere sigarayı mı bıraktırıcaksın zam protestosu için? ütopya resmen bu söylediğin. yapılabilecek öneri sunun bari =P
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

oha lan sigara kullanıcıları gg

tiryaki arkadaşlar sizleri de sosyal içiciler sınıfına davet ediyorum 2 haftada 1 paket bitiyor.. ya da bitmiyor 3. haftaya da 2-3 dal kalıyor

yaşasın sosyal içicilerin dayanışması

hayalimdir lan.. sigara paketini cebime koyduum günden beri (ki 6 sene olmuş.) günde fiks 1 paket. dayanamıyorum arkadaş.. günde 3 tane 4 tane içenlere acaip imreniyorum. bende istiyorum lan.
Mesaj tarihi:
bugün neredeyse 10 büfeye sordum winston soft,cogu yok dedi.bahaneleri ise üretici firma zamı bekliyomus,lan ne kadar da b.ktan esnaf konyanın esnafı kar yapıcam diye ayak üstü yalan sölüyolar ya.omg
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...