Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon's Souls (PS3) - 2009 un en iyi RPGi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaede said:

http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/1321-Demons-Souls

Of bunu izlememiştim baya iyiymiş. Adam haklı lan ahaha. Ama yine de bi yerden bi pileysıteyşin edinip şu oyunu yada ikincisini oynayacağım.
Mesaj tarihi:
Yarın falan kaedeye invade atıp yetebilirim. Birinciyi bi yarım saat oynadım da, eğer kontroller 6 yaşındaki çocukları düşünerek hazırlanmış bir cihaz üstünden olmasa çok daha akıcı olabilirmiş.

Bu arada oyun rpg değil, a-rpg. Oblivian ne kadar rpg of the yearsa bu da o kadar işte. Ha oblivian gibi kötü oyun mu hayır, ama rpg değil sadece. Kendinizi kandırmayın ;)
Mesaj tarihi:
rape simulator is rape simulator...

2 sene rafta durdu oyun, nihayet basladim ve black tendancy eventi var, 4-1 in girisi cok eglenceliydi samuray abi sagolsun eheueheu
Mesaj tarihi:
aha geldi mi black tendency eventi sonunda
lan demons soulsa dönüp bt itemlarını mı toplasam diyecektim sonra ng+ a geçtiğimi hatırladım

fuuuuuuuuuu
Mesaj tarihi:
Red said:

viktor ne kadar ugraştın o abiyi kesmek için.2 atışta alıyordu o.bide heal basıyor devamlı

yaklasik 3 saat inatlastim, hybrid caster kullaniyorum bide adam caste firsat vermiyor

enchant weapon buyusu aldim, uchigata aldim bi ele zaten o kadar saat ugrasinca patterni ezberliyorsun

%50 den once basmiyor heal, %50 den sonra ne zaman uzaklassa heal basmaya calisiyor uzakalsir uzaklasmaz soul arrow spamladim, interrupt etti o ama yetismedigide oldu

baya terletti serefsiz ya
Mesaj tarihi:
ilk bölümü geçtim ama insan formuna döndüm. bu soul forma dönmek için intihar edersem world tendency hedesi siyaha mı meyil edicek başka yolu var mı? pure white bitirmek istiyorum.
Mesaj tarihi:
bu sırada siyah yapmak beyaz yapmaktan çok daha kolay. beyaza kaydırma şansların 99% sayılı ama stone of ephemeral eyes ile istediğin dünyayı siyaha istediğin zaman kaydırabiliyorsun

o yüzden beyaz eventi kasıcaksan ya çok dikkatli ol yada server event bekle. birkaç hafta önce hem beyaz hem siyah server eventi oldu ama bir daha çok zor
Mesaj tarihi:
bosslari kestikce nexus'a gidip kendini oldurursen rahatca pure white yapabilirsin ama offline oynaman lazim.. servera baglandigin anda direkt serverin tendencysini alir..

cogu bossu gorup kesmek istersen mantikli olan sey offline oynayip pure white'a getirmek, sonra servera baglanip neutrala yaklasmak.. en sonunda da kendini body formda oldure oldure pure black yapmak.. bazen de eventler oluyor.. onlari yakalarsan daha da rahat isin..
Mesaj tarihi:
geçenlerde oyunu bitirince credits kısmında ismini görünce bayağı sevinmiştim. oyunun müziğindeki (şarkılar, chantlar, ambiance) hatun sesi kokianınmış

http://www.youtube.com/watch?v=UaRMqgaIc6k
Mesaj tarihi:
plat kasicam, dar zamanda kasiyorum zatende soyle bir sorunum var

sazan gibi ilk playthrough da pure black char tendancy kasmadim bilmedigimden, foes ring lazim

trade ediliyormu bu meret?

pure bladestone lazim bide, ne kadar farmlarsam farmliyim dusurmuyor uyuz iskeletler
  • Yeni Oluştur...