Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi adventure oyunları

Noise

Öne çıkan mesajlar

Monkey island için nedense çizgi karakter diye bi önyargım var çocuksu bir senaryo çıkıcak diye karşıma . Öylemidir ?

Hani istiyorum ki sanitarium gibi psikolojik olsun biraz ,
post mortem gibi biraz dedektfiliğe kaysın . illa ikisi bir arada olmasına gerek yok sadece konu işleniş bakımından böyle olsun . bir ara syberia oynıyıcaktım sonradan aklımdan çıktı gitti
Sosyal ağlarda paylaş

En iyiden daha kötüye doğru sıraladım ama hepsi çok kaliteli tabii ki;

1. Grim Fandango
2. MI serisi (Bana göre en iyi oyun 3. Escape from Monkey Island'dır hatta direk ondan başla bence)
3. Sanitarium (virtual pc + win 98 ya da gog.com 'dan alıp hiç virtual pc kasmadan oynayabilirsin)
4. Full Throttle
5. Sam & Max Hit the Road (Eski oyun scummvm ile çalışır)
6. Longest Journey serisi
7. The Last Express (Bunu çalıştırmak çok zor mecburen microsoft virtual PC nanesini kullanacaksın bi de windows 95 yükle)
8. Zork: Grand Inquisitor (Aynen virtual pc + win 95)
9. Blade Runner (virtual pc + win 95)
10. Time Gentlemen, Please! (Epey yeni bir adventure oyunu ama dialoglar ve karakterler muhteşem eski lucasarts oyunlarını aratmıyor steam'de 5 dolara satılıyor)
Sosyal ağlarda paylaş

Sanitarim sevdiysen syberia oyna tabii iyidir onlar. Ama oldschool bol esprili adventurelar kraldır ve MI olsun Fandango olsun gayet oynanır. yenilerden de o tarz runaway serisi ve a vampyre story oynamaya değer.

Ayrıca hep underrated kldığını ve hak ettiği üne kavuşamadığını düşündüğüm "red jack" harika bir adventure oyunudur kesinlikle oynanmalı
Sosyal ağlarda paylaş

runaway: a road adventure güzeldir

monkey island tadında

broken sword, larry, sanitarium, hep sayılmış zaten bunlar, grim fandango sam and max vs.

Woodruff vardır mesela o da bi adventure oyunu point and click

öle bi sürü oyun var eski.

en yenileri Tales of Monkey Island ın 5 chapterı ve A Vampyre's Story
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...