Noise Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Gelmiş geçmiş en iyi adventureları sıralarmısınız bana şu boş günlerimde bütün gün oynayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Grim Fandango Sanitarium Monkey Island Bunlar kemik oyunlardan bazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Monkey Island Serisi Broken Sword Serisi Grim Fandango Runaway Serisi Neverhood Time Commando (gerçi tam adventure sayılmaz bu) aklıma ilk gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Monkey island için nedense çizgi karakter diye bi önyargım var çocuksu bir senaryo çıkıcak diye karşıma . Öylemidir ? Hani istiyorum ki sanitarium gibi psikolojik olsun biraz , post mortem gibi biraz dedektfiliğe kaysın . illa ikisi bir arada olmasına gerek yok sadece konu işleniş bakımından böyle olsun . bir ara syberia oynıyıcaktım sonradan aklımdan çıktı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 beneath a steel sky da oyna abandonware oldu hatta galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 olmaması lazım çünkü apple store'da satıyorlar ayfon için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 en iyiler genelde eski point&clicklerden ama oynamazsın sen onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 En iyiden daha kötüye doğru sıraladım ama hepsi çok kaliteli tabii ki; 1. Grim Fandango 2. MI serisi (Bana göre en iyi oyun 3. Escape from Monkey Island'dır hatta direk ondan başla bence) 3. Sanitarium (virtual pc + win 98 ya da gog.com 'dan alıp hiç virtual pc kasmadan oynayabilirsin) 4. Full Throttle 5. Sam & Max Hit the Road (Eski oyun scummvm ile çalışır) 6. Longest Journey serisi 7. The Last Express (Bunu çalıştırmak çok zor mecburen microsoft virtual PC nanesini kullanacaksın bi de windows 95 yükle) 8. Zork: Grand Inquisitor (Aynen virtual pc + win 95) 9. Blade Runner (virtual pc + win 95) 10. Time Gentlemen, Please! (Epey yeni bir adventure oyunu ama dialoglar ve karakterler muhteşem eski lucasarts oyunlarını aratmıyor steam'de 5 dolara satılıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 yenilerden machinarium ve Ben There, Dan That! iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Syberia'yı unutmayın, ayıp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Noise said: post mortem bunu sevdiysen işte still life var devam gibisinden, çok çok sevdiysen bi de still life 2 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Twinsen%27s_odyssey LBA2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Sanitarim sevdiysen syberia oyna tabii iyidir onlar. Ama oldschool bol esprili adventurelar kraldır ve MI olsun Fandango olsun gayet oynanır. yenilerden de o tarz runaway serisi ve a vampyre story oynamaya değer. Ayrıca hep underrated kldığını ve hak ettiği üne kavuşamadığını düşündüğüm "red jack" harika bir adventure oyunudur kesinlikle oynanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 beneath a steel sky gog da bedava http://www.gog.com/en/gamecard/beneath_a_steel_sky abandonware olarak geçmiyor ama galiba hiçbiryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Kimse de çıkıp Larry dememiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 runaway: a road adventure güzeldir monkey island tadında broken sword, larry, sanitarium, hep sayılmış zaten bunlar, grim fandango sam and max vs. Woodruff vardır mesela o da bi adventure oyunu point and click öle bi sürü oyun var eski. en yenileri Tales of Monkey Island ın 5 chapterı ve A Vampyre's Story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 beneath a steel sky'ı ben geçen sene abandonware indirdiğimi hatırlıyorum. Ama oyun bir kıl yani herkes oturup oynayamaz. Neyse Longest Journey oyna, başları bayabilir ama açılıyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 seni en cok mutlu edecek oyun the longest journey olacaktir diye tahmin ediyorum.. hele bir de bos vaktin varsa degme keyfine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Gabriel Knight 2 Phantasmagoria 1 Sanitarium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 discworldle goblinsten baska adventure oynamadim ben galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Sanitarium, Grim Fandango, Monkey Island, Broken Sword, Sam and Max. Bir de ben zamanında Pembe Panter'in oyununu oynamıştım, adventure idi. Nedense hala hatırlarım, çok hoş bir oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 quest for glory dragon fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Resident Evil serisi de efsanedir (1-2-3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Sanitarium Grim Fandango Faust Monkey Island 3 bunlar yeter ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 post mortem still life black mirror post mortem oynarken karakterle bütünleşip havaya girdiğim ender oyunlardandı. ama onun kadar çirkin bi suratım yok .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar