Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harry Potter and The Deathly Hollows

progamer

Öne çıkan mesajlar

hamsilipilav said:

beylers sonu şu işte abuk subuk teorilerle gelmeyin:

voldi harry'nin kanını kullanarak ressurrect oluyor ateş kadehi sonunda ve harry'yi "öldürdüğünde" harry'nin dünyayla hala bir bağı oluyor ve harry elder wand'ın sahibi olduğu için asa kendi sahibini öldürmüyor ve büyü harry'nin içindeki hortkuluğu öldürüyor. harry taşı elinden bırakıyor kapışma öncesi ölebilsin diye ama hogwartsda kapışırken ztn ölümün efendisi şeklinde 3 yadigara da sahip olduğu için ölmüyor kesiyor işte voldiyi

geende biraz açık bırakılmış kısımlar var ama çok uçmayın yani aşağı yukarı böyle bişi

asanın sahibi harry değil yalnız filmde söylüyorlar malfoy olduğunu da kitapta da söylüyorlardı yanlış hatırlamıyorsam önceki sayfada galiba kitaptan koyulan bi kısım var orada belli ne olup bittiği

Sosyal ağlarda paylaş

vay be bir devri daha kapadık.

part 1'i cuma günü evde seyrettik arkadaşlarla. açıkçası açık ara en beğendiğim hp filmi o olmuştu o an. part 2'yi de gerçekten başarılı buldum.

klasik kitapta şunlar şunlar vardı, şunları niye filmde görmedik kısımlarına girmek istemiyorum. saçma bir beklenti oldu artık bu. zaten ölüm yadigarlarını okuyalı kaç sene olmuş, her detayı hatırlamak bile mümkün değil.

oyunculara helal olsun, iyi kötü 8 tane filmde oynadılar ve sırıtmadılar hiçbir zaman. kitapları okurken kafamda canlandırdıklarımın çoğunu aynen filmde görmek güzeldi. battle of hogwarts sahneleri çok başarılıydı, filmin başlarındaki gringotts sahneleri de öyle. aslında tüm gidişat beni tatmin etti. gerek part 1, gerek part 2, beklentilerimin üzerinde oldu.

bir sw, bir lotr kadar büyük bir evrene sahip olmasa da, 90'lar sonu/2000'ler dönemine baktığımızda en başarılı 'kurmaca evren' diyebiliriz sanırım. gerçekten muhteşem bir hayalgücü, ister çocuklara hitap etsin ister büyüklere. rowling'i takdir ettim bir kez daha.

19 yıl sonrası kısmında başka oyuncular oynar sanıyordum, tüm kadroyu aynen görünce şaşırdım. izleyenlerin aksine bence çok da kötü olmamış o sahneler. 37 yaşında falanlar yamulmuyorsam orada, eh çok da yaşlı olmaları beklenemez zaten. gene de biraz daha iyi olabilirdi pek tabi.

sonuçta harry'nin yara izi bir daha acımadı diyip bitirelim. yaş daha ufakken sıkı takipçisi, lise dönemiyle daha bir uzak takipçisi olan ama her zaman saygı duyduğum ve beğendiğim bir serinin sonuna gelmek gene de içini burkuyor insanın. birkaç sene sonra oturayım gene kitap serisini okuyayım bari.
Sosyal ağlarda paylaş

3d imiş izlediğim yerde, hani bazen gerçekten oha görüntüye bak dediğim anlar oldu ama çoğunlukla normal izleseydim keşke şunu ya dediğim de oldu.

ama filmi çok beğendim ben. son 15-20 dk biraz kötü ve basit olmuş ama özellikle ilk yarısı cidden epicti. koca salonda tek bir çıt bile çıkmadı o gerilimden, yanımdakiyle bile iki kelime konuşamadım.

8.5/10
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...