kumathros Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 kitabı rezil etmişmiş, lan kitap zaten rezildi. film kitaptan rezil değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 filmde bi tek snape'in geçmişinin olduğu sahneler iyi sayılırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 hamsilipilav said: beylers sonu şu işte abuk subuk teorilerle gelmeyin: voldi harry'nin kanını kullanarak ressurrect oluyor ateş kadehi sonunda ve harry'yi "öldürdüğünde" harry'nin dünyayla hala bir bağı oluyor ve harry elder wand'ın sahibi olduğu için asa kendi sahibini öldürmüyor ve büyü harry'nin içindeki hortkuluğu öldürüyor. harry taşı elinden bırakıyor kapışma öncesi ölebilsin diye ama hogwartsda kapışırken ztn ölümün efendisi şeklinde 3 yadigara da sahip olduğu için ölmüyor kesiyor işte voldiyi geende biraz açık bırakılmış kısımlar var ama çok uçmayın yani aşağı yukarı böyle bişi asanın sahibi harry değil yalnız filmde söylüyorlar malfoy olduğunu da kitapta da söylüyorlardı yanlış hatırlamıyorsam önceki sayfada galiba kitaptan koyulan bi kısım var orada belli ne olup bittiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 offf filmde de anlatıyor sonunda kendisinin olduğunu. malfoyu silahsızlandırdığında malfoy malikanesinde elder wandın sadakati ona kayıyor efendisini yendiği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 slm beyler torrent morrent konuşunca banlanıyor muyduk bişi soracağım da? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Şöyle bişi yapmışlar, bayağı iyi. Tüm filmlerin özeti, haliyle spoiler içeriyo. http://www.youtube.com/watch?v=y57sYHIDP_Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 hamsilipilav said: offf filmde de anlatıyor sonunda kendisinin olduğunu. malfoyu silahsızlandırdığında malfoy malikanesinde elder wandın sadakati ona kayıyor efendisini yendiği için opps bi daha doğru düzgün uyanmadan yorum yazmıycam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Black-ice said: slm beyler torrent morrent konuşunca banlanıyor muyduk bişi soracağım da? :D link paylaşmak yasak sadece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ehueh soruom o zmn. torrentlere fln ne kadar zamanda düşüyor bu tarz filmler daha önce hiç beklemediğim için bilmiyorum da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Filmin Dvd sinin ne zaman çıkacağına bağlı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 video çok iyi ya asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 O değil de 19 yıl sonra Harry bildiğin şakirt olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 baya vasat bi final olmuş :/ yönetmene söyleyeceklerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 vay be bir devri daha kapadık. part 1'i cuma günü evde seyrettik arkadaşlarla. açıkçası açık ara en beğendiğim hp filmi o olmuştu o an. part 2'yi de gerçekten başarılı buldum. klasik kitapta şunlar şunlar vardı, şunları niye filmde görmedik kısımlarına girmek istemiyorum. saçma bir beklenti oldu artık bu. zaten ölüm yadigarlarını okuyalı kaç sene olmuş, her detayı hatırlamak bile mümkün değil. oyunculara helal olsun, iyi kötü 8 tane filmde oynadılar ve sırıtmadılar hiçbir zaman. kitapları okurken kafamda canlandırdıklarımın çoğunu aynen filmde görmek güzeldi. battle of hogwarts sahneleri çok başarılıydı, filmin başlarındaki gringotts sahneleri de öyle. aslında tüm gidişat beni tatmin etti. gerek part 1, gerek part 2, beklentilerimin üzerinde oldu. bir sw, bir lotr kadar büyük bir evrene sahip olmasa da, 90'lar sonu/2000'ler dönemine baktığımızda en başarılı 'kurmaca evren' diyebiliriz sanırım. gerçekten muhteşem bir hayalgücü, ister çocuklara hitap etsin ister büyüklere. rowling'i takdir ettim bir kez daha. 19 yıl sonrası kısmında başka oyuncular oynar sanıyordum, tüm kadroyu aynen görünce şaşırdım. izleyenlerin aksine bence çok da kötü olmamış o sahneler. 37 yaşında falanlar yamulmuyorsam orada, eh çok da yaşlı olmaları beklenemez zaten. gene de biraz daha iyi olabilirdi pek tabi. sonuçta harry'nin yara izi bir daha acımadı diyip bitirelim. yaş daha ufakken sıkı takipçisi, lise dönemiyle daha bir uzak takipçisi olan ama her zaman saygı duyduğum ve beğendiğim bir serinin sonuna gelmek gene de içini burkuyor insanın. birkaç sene sonra oturayım gene kitap serisini okuyayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 3d imiş izlediğim yerde, hani bazen gerçekten oha görüntüye bak dediğim anlar oldu ama çoğunlukla normal izleseydim keşke şunu ya dediğim de oldu. ama filmi çok beğendim ben. son 15-20 dk biraz kötü ve basit olmuş ama özellikle ilk yarısı cidden epicti. koca salonda tek bir çıt bile çıkmadı o gerilimden, yanımdakiyle bile iki kelime konuşamadım. 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/176480_700b_v1.jpg oha hiç fark etmemiştim şu olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 oha detaya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Ben hala deli gibi şeye gülüyorum. Bir gün emma watson derste doğru cevabı vermiş yale mi harvard mı oraya gidiyordu orda. Arkadan biri 10 points for girifindor diye bağırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 brown daha neler oluyodur kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 7 farkı bulun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 aquila said: brown daha neler oluyodur kim bilir. o sahneyi canlı canlı görmek istemez miydin ama ya :D Adam pusuya yatmıştır ilk doğru cevapta söylicem diye :D Valla orda gülmekten dersten kovulurdum kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Şu emma watson nereden ne hale gelmiş yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 progamer said: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/176480_700b_v1.jpg oha hiç fark etmemiştim şu olayı. ahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar