moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 trailer güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 vallahi mw2de yaptıklarına o kadar küstüm ki cod:bo yerine bunu alırım, yeterince güzel olursa. zaten allahbilir cod:bo pcye çıkmaz, bu kafayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 modern warfare 3 haricinde artık activision'dan oyun almaya tövbe ettiğim için cod:bo'yu düşünmüyorum bile bir kere treyarch yapıyor. Activision'ın fedaileri ne kadar iyi bir oyun yapabilir mi? EA'daki toparlanma söz konusu olunca Medal of Honor'un fazlasıyla iyi olacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonystarkrulazz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bunlar yeni bir tane oyun yapacaktı.o ne iş.hemde cod mw nin çakması.silahlar modernize falan olmuş.haberi olan varmı ondan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 beta başlıyomuş bu akşam key için http://twitter.com/medalofhonor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 key almak için said: Command & Conquer 4 Beta keyinizi alın http://www.gamespot.com/event/codes/command-conquer-4-open/ http://www.medalofhonor.com/beta adresinden EA hesabiniz ile giris yapin redeem code bolumune C&C4 beta keyinizi buraya girin PC yi secin ve Redeem your code butonuna tiklayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 e şimdi MOH keyi aldım ben? akşam oynayabilcek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ps3 versiyonunu oynadım. tek map var zaten. çok iyi değil gibi açıkçası.tek güzel yanı attıgım gl lerin hiç biri adam öldürmedi hehe. bug da olabilir tabi. çok crash oldu, dondu ps3 kaç kere pc versiyonuda öylemi bilmiyorum. 49 gün süresi var gözüküyor yanlız. pc de mi limitli beta için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 moriQ said: key almak için said: Command & Conquer 4 Beta keyinizi alın http://www.gamespot.com/event/codes/command-conquer-4-open/ http://www.medalofhonor.com/beta adresinden EA hesabiniz ile giris yapin redeem code bolumune C&C4 beta keyinizi buraya girin PC yi secin ve Redeem your code butonuna tiklayin. eheh ea ne şoparsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 bc2 li accountunuza eklerseniz işmdi oynayabiliyosunuz. yoksa 21 haziranı beklemeniz gerekiyor. bu arada oyun leş hiç yanaşmayın derim. tabi multi oyanayabildik sadece. eminim single çok daha iyi olacaktır. moh senaryo oyunu nede olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 turkiye icin en guzel pingli serveriniz ne bakalim? (beta icinde) sniper oynuyorum bu aralar, silah secimler az ama idare ediyorum. arka arkaya 3 headshot attiktan sonra crash :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 oyunu beğendim ben. birde şu sniper'daki auto aim hissi olmasa süper olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 auto aim hissi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 red dot sight varya. sanki adam tutunca böyle auto aim yapıyo. sniper hiç yapamadım o yüzden. rifleman da lvl6 oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ha zaten RDS sacma sapan bi olay, scope koyacaksin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 scobe nasıl kasıcaz? Red dot şeysiyle adam alamıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Iste red dotla bi kac tane oldureceksin 2-3 level alacaksin, adam olduremezsen pistolla git yakindan oldur :P Sonucta ses cikarmazsan bi sorun olmuyor. Ben bi ara sadece bicakla eglence olsun diye 2-3 tane arka arkaya oldurmustum. Ozellikle o bombayi kurdugun levelde, bombanin arkasinda bi yere saklan, adamlar bombayi kurup patlattiktan sonra cevrelerinden dolasip hepsini bicakla. Ilerde spawn olacaklari icin sansliysan 6-7 tane alirsin :P Sonra oldurdugun spawn olunca seni yer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 kimse beğenmemiş oyunu. Ben severek oynuyorum :) Sniper'da expert oldum. Yeni verdiği scobe ile cok daha iyi. Sanırım alıcam cıkınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 MP Betası çok kötü ya... Bildiğin basitleştirilmiş Battlefield Bad Company 2 gibi olmuş. Farklı bi oyun oynuyorum hissi vermedi bana... Bi de vuruştuğun adamla aynı anda ölme olayı çok oluyo ki hiç hoş değil. Adamı bıçaklıyosun fragi aldıktan sonra adam seni taradığı için sende ölüyosun falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 http://www.youtube.com/user/earussia#p/a/u/0/Hq3qmuRGra4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 valla bfc2 yi çok sevdiğim için alıcam ben bunu pre order yaptım bfc2 nin farklı maplisi biraz farklısı sonuçta :). bfc2 çok güzel ama sıkıldım aynı aynı.moh degişiklik olur gideri var bence cod black opstan daha iyi olcagı kesin.e başka fpsde gelmiyor yakında konsola böyle online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ya moh felan degil oyun bildigin bad company expension pack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bi tane competitive fps gelmicek mi lan bu dünyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Red said: cod black opstan daha iyi olcagı kesin. büyük konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Kayalardan bile sokak yapmışlar. Destructible environment bir adım geri atmış. Bence tamamen MW2 ile rekabet etmek için çıkarılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar