Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yıl başinda ne yapıyorsunuz??

oha300

Öne çıkan mesajlar

yahu hayret hala biri gelip
YAHU ANLAMIYORUM YILBAŞINDA BU KADAR BÜYÜTECEK NE VAR??
yazmamış. ya da yazmış ben görmedim.
inşallah yazılmaz.

ha ben pek büyütmem mesela. büyütmem derken şöle yani, yılbaşlarında en sevdiğim şey arkadaşlarla bir evde toplanıp rakı içmek sonra da ilerleyen saatlerde victoria's secret izleyip mandalina yemek. dışarları kalabalık oluo hem para gidio abartı falan evde oturup içmeyi seviyorum yılbaşlarında kalabalık olcak ama öle 1-2 kişi deel. iç eğlen işte ya çıkıp napcan. ha derler her gün evde oturursun içersin, ben de derim her gün çıkarsın arkadaşım:D evet bu bitmez ben öle seviyorum napayım.

neyse ilk dediğime geliyim; işte geçen sene yazmıştı millet. çok uyuz olmuştum. hatırlamıyorum kim yazdı şimdi. arkadaşım sen de biliyorsun neden büyütüldüğünü bu yılbaşının neden artislik yapıyorsun ki. ha ben yine de sana açıklayayım; hayatta bazı şeyler vardır. herkes yapıyordur bunu dünya üzerinde ya da ülke üzerinde. sen de bir şekilde ayak uydurursun, eğlenmene bakarsın. ha ki hiç ayak uydurasın yoktur sana göre değildir, o zaman da gelip işte "yaa ne var lan bu yılbaşında açıklar mısınız?" şeklinde artislik yapmazsın. ha illa sen bunu bir erdem olarak görüyorsanda oturur açıklarsın ben sevmiyorum sevmeyeceğim şeklinde. herneyse.

1 yıllık hıncımı döktüm şuraya kusura bakmasın topic sahibi. çevremde olsun paticikte olsun sevmiyorum böyle davranışları napayım.
Sosyal ağlarda paylaş

yılbaşında, taa eylül başından beri hoşlandığım kızla, taa eylül ayındaki gibi aşık bir biçimdeyken, sürpriz yapçam deyip, saat gece 11 gibi bir taksi tutup, sağlamından bi şişe şarap alıp, taksiyi köprünün ortasında durdurup, tam 12'de kızla hayvan gibi öpüşmek ve ardından evime geçmek, yıl sonuna kadar sevişmek ve tekrar tekrar aşık olmak isterdim, fakat,
1. eskisi kadar aşık değilim NE YAZIK Kİ,
2. kızla 1.5 aydır görüşmüyorum,
dolayısıyla ankaraya ailecek amcamların yanına gidip, orada eğlenicez "ehihi amcacım alem adamsın" nidaları eşliğinde.

zaten 2 dublede gidiyor adam, nolucak bilmiyorum.

neyse ki benim gibi 50 kişi daha var ve sevinçliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben yılbaşına yakın deri değiştirmeye başlıyorum.. yılbaşı civarı yeni değiştirmiş oluyorum deriyi.

sonra eski deriden çanta terlik falan yapıp satıyoruz.

hem kârlı iş hem de going green bilakis ekoloji falan.. recycling.

inşalla bu kelimeler 2010a ulaşmaz nan.. bullshit bingo oldular artık
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:

koku yapıyor diye biliyorum onlar

gerçek deri kokar tabi. sahtesi yok. öle vinil minil de değil.. gerçek has deri..

bu sene fetiş ürünler falan yapıp satıcaz. böle parlak deri giysiler, kırbaçlar falan..

keza türkiye o olgunluğa geldi..
http://forum.paticik.com/read.php?62,4483049,4483097#msg-4483049

http://worldofweirdthings.com/wp-content/uploads/2009/04/fg_snm.jpg
bu bölümde ikisi "lan amerika ne hale geldi be.. iyice yozlaştı yeni nesil" geyikleri yapıyorlardı.. çokomikti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...