Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 yılbaşı günü nerede olacağımı bilmiyorum ama donuma kadar yeşiller içinde olacağımı biliyorum. gazino falan dediler, ortam kopacakmış. "emret komtan!" dedim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 yahu hayret hala biri gelip YAHU ANLAMIYORUM YILBAŞINDA BU KADAR BÜYÜTECEK NE VAR?? yazmamış. ya da yazmış ben görmedim. inşallah yazılmaz. ha ben pek büyütmem mesela. büyütmem derken şöle yani, yılbaşlarında en sevdiğim şey arkadaşlarla bir evde toplanıp rakı içmek sonra da ilerleyen saatlerde victoria's secret izleyip mandalina yemek. dışarları kalabalık oluo hem para gidio abartı falan evde oturup içmeyi seviyorum yılbaşlarında kalabalık olcak ama öle 1-2 kişi deel. iç eğlen işte ya çıkıp napcan. ha derler her gün evde oturursun içersin, ben de derim her gün çıkarsın arkadaşım:D evet bu bitmez ben öle seviyorum napayım. neyse ilk dediğime geliyim; işte geçen sene yazmıştı millet. çok uyuz olmuştum. hatırlamıyorum kim yazdı şimdi. arkadaşım sen de biliyorsun neden büyütüldüğünü bu yılbaşının neden artislik yapıyorsun ki. ha ben yine de sana açıklayayım; hayatta bazı şeyler vardır. herkes yapıyordur bunu dünya üzerinde ya da ülke üzerinde. sen de bir şekilde ayak uydurursun, eğlenmene bakarsın. ha ki hiç ayak uydurasın yoktur sana göre değildir, o zaman da gelip işte "yaa ne var lan bu yılbaşında açıklar mısınız?" şeklinde artislik yapmazsın. ha illa sen bunu bir erdem olarak görüyorsanda oturur açıklarsın ben sevmiyorum sevmeyeceğim şeklinde. herneyse. 1 yıllık hıncımı döktüm şuraya kusura bakmasın topic sahibi. çevremde olsun paticikte olsun sevmiyorum böyle davranışları napayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 yilbasinda uludaga cikmak istiyorum, ama zannetmiyorum ki basarabileyim, so "evde oturucam tabi napicam" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 askerdeyiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 şıklarda aile+pijama+tombala yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kös kös oturma şıkkı tam sana göre (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 1 ay once sorsaydiniz arkadaslarimla Deli gibi eglenip, gezip tozacam derdim. Ama simdi buyuk ihtimalle o gun cumaya denk geldiginden, burda haftasonu oldugundan dukkanlarin da cogunun kapali oldugundan evde oturup fap fap yapacam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Daga gidelim dendi ama tabi ki yalan olcak hon oynicam evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kriz etkiledi.evdeyim :) ha ztn artık dışarı cıkılmıyor.mekanlar 3 kat fazla insan alıyor.alkol kavga kalabalık götgöte hiç çekilmiyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 1 portakal + kuruyemiş paketi + kral tv + nöbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 VAY BE!1 Prag'ta olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Lopeth said: 1 portakal + kuruyemiş paketi + kral tv + nöbet buna benzer bişiler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kermit said: Buyse said: oha300 said: abi dedim ya karı kız diye olm sevgili karı kız mı lan erkek mi? evet,erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kuruyemiş ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 http://images.clubzone.com/events/images/165971/165971.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 yılbaşında, taa eylül başından beri hoşlandığım kızla, taa eylül ayındaki gibi aşık bir biçimdeyken, sürpriz yapçam deyip, saat gece 11 gibi bir taksi tutup, sağlamından bi şişe şarap alıp, taksiyi köprünün ortasında durdurup, tam 12'de kızla hayvan gibi öpüşmek ve ardından evime geçmek, yıl sonuna kadar sevişmek ve tekrar tekrar aşık olmak isterdim, fakat, 1. eskisi kadar aşık değilim NE YAZIK Kİ, 2. kızla 1.5 aydır görüşmüyorum, dolayısıyla ankaraya ailecek amcamların yanına gidip, orada eğlenicez "ehihi amcacım alem adamsın" nidaları eşliğinde. zaten 2 dublede gidiyor adam, nolucak bilmiyorum. neyse ki benim gibi 50 kişi daha var ve sevinçliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Farinal said: sevgiliyle evde geçirmek sıkıcı. 10+ insanla içmek gerekir yılbaşında sevgiliyle evde oturup tv izlersen sıkıcı olur tabi neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ben yılbaşına yakın deri değiştirmeye başlıyorum.. yılbaşı civarı yeni değiştirmiş oluyorum deriyi. sonra eski deriden çanta terlik falan yapıp satıyoruz. hem kârlı iş hem de going green bilakis ekoloji falan.. recycling. inşalla bu kelimeler 2010a ulaşmaz nan.. bullshit bingo oldular artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 koku yapıyor diye biliyorum onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Lopeth said: koku yapıyor diye biliyorum onlar gerçek deri kokar tabi. sahtesi yok. öle vinil minil de değil.. gerçek has deri.. bu sene fetiş ürünler falan yapıp satıcaz. böle parlak deri giysiler, kırbaçlar falan.. keza türkiye o olgunluğa geldi.. http://forum.paticik.com/read.php?62,4483049,4483097#msg-4483049 http://worldofweirdthings.com/wp-content/uploads/2009/04/fg_snm.jpg bu bölümde ikisi "lan amerika ne hale geldi be.. iyice yozlaştı yeni nesil" geyikleri yapıyorlardı.. çokomikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Hatunla şık bi lokantada yemek + yılbaşına topluca ''heyoooo'' diye girilecek bir bar... Ha evim olsa evde geçirirdim yemeğimi de evde kendim yapardım orası ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Önce Bratislava, oradan Barcelona, oradan Zaragoza ve Madrid. Sonra Valencia, ve oradan Milan, oradan Pisa ve Floransa. Sonra da Roma. Yılbaşını Roma'da kutladıktan sonra oradan Venedik'e geçip oradan da dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ahmed'le kutlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar