Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Çok harika bi filmdi ya :D Beklemiyodum böyle bişi olacağını you are gonna be fine baby doll http://i42.tinypic.com/sctdhg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 çok güzel seyirlik bir film. hitgirl bence inanılmaz olmuş. çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 çok iyi filmdi ya acaip hoşuma gitti 2.filme de kapı bıraktılar zaten kick ass&hit girl forever :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ikinci film resmen duyuruldu zaten hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Türkiyeye gelmiyor sanırım. Hiçbir yerde çıkış tarihini bulamıyorum. R5 çıkmış. İndirsem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 R5 baya iyiydi kalite olarak hani dvdrip gibiydi. Seyrettim bende en sonunda daha fazla beklemeyip. Çizgi Romanıyla aynı gidiyor hikaye. Filmde güzeldi hani Hit Girl ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mükemmel olacağından süphem yok zaten. Mark Millar ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 İkinciyi direk Miller ile birlikte yapıyorlarmış anladığım kadarıyla. Hurra! o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 super kahramanlık olayı ile dalga geçen bi gençlik filmi bekliyordum, kill bill den hallice bişey çıktı şaşrıdım kaldım. Hit girl den klonlasınlar evlat edinecem. 2. bir film çekilecekse Tarantino olaya el atmalı kesinlikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Film çizgi-romandan daha güzel bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 epic olmuş film. aym kik eğhs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 İnanılmaz kötü kalitede izledim dayanamadığım için daha fazla beklemeye. ÇOK İYİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 bu film türkiye'de hangi isimle oynayacak, bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 kıç tekmele! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 r5 izledim görüntü kalitesi iyidi. film muhteşem. müziklerde süper. özellikle big daddynin tek başına dövüştüğü yerde çalan müzik tam gaz. mutlaka izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 sg-1 said: bu film türkiye'de hangi isimle oynayacak, bilen var mı? parçala behçet 1 vuruşta 7 can ve niceleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Güzel film.. Tahmin edilebilirlik biraz sorun olmuş o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 çok başarılı bir aksiyon/komedi filmi olmuş, emeği geçenleri tebrik etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Güzel film. Gözükenin aksine pek komedi yok ama aksiyon sahneleri çok iyi. Asıl devam filmi efsanevi olacak. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 valla cok begendim. hele aksiyon sahneleri: nic cage'in mekani bastigi sahne sinematik acidan epic 10/10. muzik, kamera acilari, aksiyon sekansi, oyunculuk felan inanilmaz iyi. her seyin bu kadar mukemmel oldugu sahne cidden 40 yilda bir oluyor. hit-girl basli basina olay. nightvision acip fps girmesi superdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 big daddynin sahnesinde çalan müzik john murphy tarzıydı çok. hatta direkt john murphy yapmış olabilir. hatta ve hatta adını hatırlayamadığım 28 days laterda çalan bi parçanın hafif mixlenmiş hali. o sahnede bildiğin boşaldım ben. böyle bişey olamaz ya :D edik: bi de kız son sahnede adamları doğrarken big daddy çığlık ataraktan bişiler diyo muhtemelen taktik veriyo ama ben anlamadım oraları hiç :D dosyanın kalitesi ve nicolas cage'in bağırmasından olsa gerek sadece "take cover child"ı anladım. sonra internette skriptini aradım filmin, galiba bizim izlediğimiz baya baya eksik bi versiyonu. bulduğum skriptte yok işte kız redmiste dalıyo bişeyler yapıyo anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 arcane said: Asıl devam filmi efsanevi olacak. (tu) +++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 abi mistmobile'da dans etmeye başladıkları yer harika. surat ifadeleri, red mist'in saçlarının oynaması falan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Bekledigimden baya guzel bi film çıktı. HitGirl hakkaten super başarılı. B.Daddynin depoyu basması hakkaten efsane çekim yani ne fazla ne az tam yeteri kadar çekilmiş herşey. Ve yukarda da denmiş nightvision görüşü harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 shows over madırfakırs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar