Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş İlanı - Evden Çalışıp Para Kazanmak İçin -

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• Admin
sinad said:

aga ben inanılmaz bomboş bi adamım

ayda 400 tane girsem temizinden bin lira yollar mısınız ? =)

bin lira yollanır mı bilmem, 400 yazı girebilecek misin o daha bir zor soru. sen 100 rakamını geç hatta epey bir geç, karşılığında bonus ödeme planımıza göre ek bir şeyler verebiliriz tabi neden olmasın. ama bu yazılar böyle spam mantıgında içerik olarak çok düşük kalitede ve site yazım formatına aykırı olmaması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi biraz siteyi inceledimde baya bir potansiyel var gibi gözüküyor. Öğrenci ve evde oturan biri olarak bu işi baya tuttum diyebilirim :D Ama başvuru yapmadan önce sormak istiyorum şimdi ben sitede incelemeler de gördüm. Oyun incelemeleri, film kitap yorumları ve benzeri yazzılarda buna dahil oluyormu yoksa sadece haber girmek mi gerekiyor kadrolu olunca?
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamdır son bir soru ve geçiyorum sonra. Mesela inceleme için bir içerik var elde dizi olsun başka bir şey olsun. Ama çok güncel bir şey değil sadece insanalrın haberi olmalı diyoruz mesela :D Bunlar serbesttir değil mi? Şu kitabı mutlaka okuyun veya şunu mutlaka izleyin oynayın diyerek açıklayacağım mesela. Gerçi şu haliyle bile ilgilmi çekti şimdi dolduruyorum başvurumu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Starcraft - 1 çıktı yazısını şimdi koyarsanız abes kaçar tabiki de insanların her daim yararlanabileceği şeyler site için iyi olur.

güncellik olayını bu sekilde mantıksal acıdan bakmanız lazım.
şu kitabı okuyun diyeceksen mesela o kitap yazısına kitapla ilgili genel bilgiler verirsin, yazarla ilgili bilgilendirirsin. bir bütünlük oluşturacak sekilde içerik girip gönderirsen kitabın çıkışı bundan 5 ay once olsa bile gene iş görür. tabi şunu soliyim hah kek konu diyip siteyi 2000 tane kitap cıktı haberi ile doldurma, sen düşün bir sitenin konsepti internet ve teknoloji. kitap veritabanı degil site =)
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

Starcraft - 1 çıktı yazısını şimdi koyarsanız abes kaçar tabiki de insanların her daim yararlanabileceği şeyler site için iyi olur.

Heh tam bunu sormuştum aslında :D Sc1 çıktı değilde Sc anlatan bir yazı mesela geniş kapsamlı olarak falan. Ama güncel olması daha iyi olacaktır doğru. Ona göre yazılar yazmak lazım sanrısam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Arkadaşlar herkese teşekkürler. Oldukça fazla sayılabilecek bir başvuru aldık. Çoğu başvuruyu da kabul ettiğimi bildirmek isterim. Şuanki yazar alımlarını kapatıyorum. Ocak ayından sonra yapılacak görüşme ve site gidişatına göre maaşlı kadroya yazar eklemesi yapılabilir. Öncelik olarak o döneme kadar siteye yine yazı gönderen arkadaşlara bakacağız. Eski bazı yazıları referans olacak. İstediğimiz kalitede siteye yazı girişi yapmış ve düzenli yazı yazan insanlara eğer kadroda değiller ise maaşlı kadroya dahil olma şansı verebiliriz.

Kadromuza dahil olan herkese hayırlı olsun. Umarım az çok bir ek gelir elde etmenizi sağlarız.

Dergiweb projesi konusundan devam edebiliriz. Bu konuyu kitliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...