Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 sinad said: aga ben inanılmaz bomboş bi adamım ayda 400 tane girsem temizinden bin lira yollar mısınız ? =) bin lira yollanır mı bilmem, 400 yazı girebilecek misin o daha bir zor soru. sen 100 rakamını geç hatta epey bir geç, karşılığında bonus ödeme planımıza göre ek bir şeyler verebiliriz tabi neden olmasın. ama bu yazılar böyle spam mantıgında içerik olarak çok düşük kalitede ve site yazım formatına aykırı olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Şimdi biraz siteyi inceledimde baya bir potansiyel var gibi gözüküyor. Öğrenci ve evde oturan biri olarak bu işi baya tuttum diyebilirim :D Ama başvuru yapmadan önce sormak istiyorum şimdi ben sitede incelemeler de gördüm. Oyun incelemeleri, film kitap yorumları ve benzeri yazzılarda buna dahil oluyormu yoksa sadece haber girmek mi gerekiyor kadrolu olunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mesela, http://dergiweb.com/pc-oyun http://dergiweb.com/film bu iki kategoriye bakarsan sanırım yanıtını bulacaksın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Tamamdır son bir soru ve geçiyorum sonra. Mesela inceleme için bir içerik var elde dizi olsun başka bir şey olsun. Ama çok güncel bir şey değil sadece insanalrın haberi olmalı diyoruz mesela :D Bunlar serbesttir değil mi? Şu kitabı mutlaka okuyun veya şunu mutlaka izleyin oynayın diyerek açıklayacağım mesela. Gerçi şu haliyle bile ilgilmi çekti şimdi dolduruyorum başvurumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 başvuru mailini yolladım :) ancak benim de kendime güvendiğim birikim "çok da güncel olmayan" yazılardan oluşacaktı, o yüzden biraz tereddütteyim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 öğrenci için birebirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Starcraft - 1 çıktı yazısını şimdi koyarsanız abes kaçar tabiki de insanların her daim yararlanabileceği şeyler site için iyi olur. güncellik olayını bu sekilde mantıksal acıdan bakmanız lazım. şu kitabı okuyun diyeceksen mesela o kitap yazısına kitapla ilgili genel bilgiler verirsin, yazarla ilgili bilgilendirirsin. bir bütünlük oluşturacak sekilde içerik girip gönderirsen kitabın çıkışı bundan 5 ay once olsa bile gene iş görür. tabi şunu soliyim hah kek konu diyip siteyi 2000 tane kitap cıktı haberi ile doldurma, sen düşün bir sitenin konsepti internet ve teknoloji. kitap veritabanı degil site =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Arkasokak said: öğrenci için birebirmiş. (tu) benimde şöyle bi fikrim var. atıyorum 4 kişiye +100=250 lira vereceklerine ki bu 500 girdi desek 1000 lira 4 kişiye gidiyor.Onun yerine 10 öğrenciye +50=100 lira verseler 600 küsür girdi gelir.Hem öğrenci sevinir hem iş görülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 DynamicK said: Starcraft - 1 çıktı yazısını şimdi koyarsanız abes kaçar tabiki de insanların her daim yararlanabileceği şeyler site için iyi olur. Heh tam bunu sormuştum aslında :D Sc1 çıktı değilde Sc anlatan bir yazı mesela geniş kapsamlı olarak falan. Ama güncel olması daha iyi olacaktır doğru. Ona göre yazılar yazmak lazım sanrısam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Askere gitmesem seve seve başvururdum lakin 6 ay sistem dışıyım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ben de askerde boş boş oturucam, yazıcı falan olup internet lüksüm olursa takılırım diye düşünmüştüm tam aksine eheh ama askerde böyle bir şans yakalamak düşük ihtimal ve askerden sonra aynı ilgiyi gösteremem de =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 tam benim boşluğuma göre bir işmiş inşallah kabul edersiniz =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 başvurumu yaptım ben de bakalım... Güzel bir projeye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 tasarım çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hayırlı olsun bana sdf iki yazı girdim bugün siftah olarak =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 girmişim ben de. :) hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ekonomi/politika/tarih konularında yazar arıyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 heh bende girdim :) 5 yazıyla merhaba dedim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 İlk yazımı Flashforward üzerine yazdım ben de :) P.S. uzun oldu bu yazı 2 yazı yerine sayılır mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 lan ben odevlerimi yapmiyorum, bide senin dandik sitene yazi mi yazicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Arkadaşlar herkese teşekkürler. Oldukça fazla sayılabilecek bir başvuru aldık. Çoğu başvuruyu da kabul ettiğimi bildirmek isterim. Şuanki yazar alımlarını kapatıyorum. Ocak ayından sonra yapılacak görüşme ve site gidişatına göre maaşlı kadroya yazar eklemesi yapılabilir. Öncelik olarak o döneme kadar siteye yine yazı gönderen arkadaşlara bakacağız. Eski bazı yazıları referans olacak. İstediğimiz kalitede siteye yazı girişi yapmış ve düzenli yazı yazan insanlara eğer kadroda değiller ise maaşlı kadroya dahil olma şansı verebiliriz. Kadromuza dahil olan herkese hayırlı olsun. Umarım az çok bir ek gelir elde etmenizi sağlarız. Dergiweb projesi konusundan devam edebiliriz. Bu konuyu kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar