Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gömücü müsünüz?

White Wolf

Öne çıkan mesajlar

Sorun sizde değil oyunlarda, haloda mesela gömücülük yapamıyorsun, fallout'da da gömücülük yapınca karşılığını veriyor gibiydi haliyle keyifli oluyordu, paraları harcıyacak "money sink" ler vardı, ama mesela Nox diye bi oyunda bu olay kontrolden çıkıyordu git gide biriken manasız bi gold yığının vardı.
Düzgün kullanılırsa ve karşılığı verilirse gömücülük oyunlarda gameplay'i keyifli hale getirebilen bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Gömücülük iyidir yav, fallout 2'de arabanın bagajında tüm silahlardan birer tane vardır mesela, fazlalıkları da sırf Combat Implant'lere para lazım diye satarım. Mermiler zaten yer kaplamıyo, onları da depolarım. En son 5800 tane falan .223 FMJ vardı, bozar su gibi yakıyo diye toplamışım.
Sosyal ağlarda paylaş

Shadowfury in RPGs
http://1.bp.blogspot.com/_N_gxvBC9jBQ/Sltu2SFOIkI/AAAAAAAAAAw/sJP2-sJk18o/s320/firat12.gif

ne bulsam dolduruyorum çantama, inventory tıka basa dolu, sırf potion veya dükkana dönünce satmalık çöp item de değil, silah var mesela, benim kullandığım daha iyi, ama yine de atmaya kıyamıyorum, satmaya kıyamıyorum, oyun boyunca o silah inventory de yer kaplıyo boşu boşuna.
Sosyal ağlarda paylaş

En iyisi topluca yazayım da post kasıyo demesinler :D

1. Baldur's Gate 2'de infinite bag of holding modu olmasa ne poh yerdim bilmiyom :D ne kadar magical item, wand vs. varsa toparlarım, potionlarım potion belt'lerde ammolar pouch'larda durur, ama kullanmaya kıyamam. En az 6-7 kere bitirmişimdir oyunu, daha Potion of Invulnerability kullanamadım :D

2. Morrowind'de Balmora'da mıydı Seyda Neen'de mi tam hatırlayamıyorum, fighters guildin fareli bi questi vardı, o ev sahibini her oyun oynayışımda katleder, evi sahiplenirim. Yatağın üstüne silahlar, raflara amulettir ringdir robe shirt vs. koyarım. Masanın üstüne, yerlere falan da armor setlerimi dizerim düzgüncene. Potionları da artık çantada yer kalmayacak gibi oldukça oraya buraya yerleştiririm

3. Diablo 2'de 2-3 tane stash char vardır illa ki, itemleri onlara aktarırım bi şekilde, her gem her charm her rune değerlidir, atılmaz satılmaz :D Diablo 1'de zaten town square sapsarı oluyodu paralardan ehahuh

4. Fallout 1-2 'de steal'i 120 yapmadıgım oyun yok sanırım, yeterince de anlattım sanki daha önce :D
Sosyal ağlarda paylaş

şahane konu, her oyunda yaşayageldiğim bir olaydır.

oyunlarda biriktirdiğim para ve eşyaları gerçek hayata vurabilsem mr burns'ün alüminyum kola kutularından servet yaratması gibi bir hikayem olurdu kesin. ACAYİP gömücüyüm. headless'tan düşen 1cipi'yi fare ile taşımazsam içime dert oluyor. sanal kıymetlerin israfına dayanamıyorum. ve son birkaç yıldır "her oynadığın oyunu servet sahibi olarak tek kuruşunu harcamadan tamamlıyorsun yeter artık toplama bu kadar" diye telkin ediyorum kendime ama yine kafi gelmedi. rpg gibi oyunlarda muhtemelen harcadığım sürenin üçte biri filan gömü ve gömü düzenleme uğraşıyla geçiyordur tahminim. çok feci.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende karışık, hiç kullanılmayacakları kıyasıya satıyorum. mass effect'te para sınırına vurmuşum farkında değilim böyle, dedim sonra 99999999 niye artmıyor ki. survey filan kasıyordum bir de daha biriktireyim diye. (:P)

en son işte dragon age'de hebelestone, bilmemnestone, onunstone, gaydırıguppakstone filan hangileri işe yarar anlayamadığımdan hepsini tutmaktan doldu inv daha oyunun başında. anlayamıyorum hangisi crafta gerekecek diye, rezil bir durum.
Sosyal ağlarda paylaş

oh bea rahatladım arkadaş.utanıyodum lan biri görse ne derim die.1 gold harcamadan herşeyi satıp altına-paraya çevirip özel itemleri saklamaktan vazgeçemiyorum uraşıorum o kadar harcayim lan die bi bakıyorum yine dağ yapmışım :D fallout 2 neydi öle bi insan herşeyi çalıp paraya çevirir mi ya.oyun sonunda lan napcam ben bu kadar para-pot-silahı die düşünürüm hep.baldurs gate de en güçlü wandları hiç kullanmadım kıyamıyorum.bide her oyunda ben herşeyi çalarım ya karakter büyücü bile olsa yan meslek hırsızlık :) bide oyun sonunda hayal ederim salak gibi şimdi karakterim rahat rahat yaşar abi geleceği güvencede die.b
Sosyal ağlarda paylaş

temple of elemental evilda lootu paylasmamak için yanıma npc bile almazdım çok zor olmasına ragmen npcsiz xD
sonra tüm karakterlerin inv i sonuna kadar doldurur yerdeki her şeyle dolunca hemen şehre gidip satıp tekrar gelir tekrar toplar dolunca tekrar satar devam ederdim filan dfgdfg
normal bi oyunun oynamam süresi kaç saatse bu sebepten dolayı bende +10 saat filan daha oluyodu
Sosyal ağlarda paylaş

bi ara vardı bende de ama sonra düşündüm dedim ki "oyun lan bu, burda kullanmıcam da nerde kullancam"
oyunun birinde acid arrow'dan 3 tane falan düşerdi başlarda mesela, zor bulunurdu böyle, sonra bekle babam bekle bi troll çıkmazdı, ne zaman kullanır bitiririm o acid arrowu flame arrowu tak troll!sonra doğrulsun dursun ...
Sosyal ağlarda paylaş

ilginç yaw. mesela kılıç değil de silahsa kullanırım. nuke saklayım derdim olmadı misal. ama her silahtan bir tane tutarım evde. kullanılmaz da hani onlar. en kötüsünden en iyisine hepsi olmalı ama.

daha çok zırh seviyorum.. morro ve oblivion'da öyle özelliği olmayan robe'lar toplamadım sanırım.. mannequin varsa ev içinde yığıyorum üstlerine zırhları. bir de ayırırdım hani, kuzey zırhları buraya, glass işte kenarda..

düşündüm de ben okul notlarını da aynı şekilde istifliyorum be.. kitaplar ve notlar! gerçi onları kullanıyorum sık sık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...