fenn Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Mantar üretmek sıkıntı değil de asıl sorun bunu nasıl pazarlayacağız
Wolas Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 tabiki dalga geçiyoru cezası esrardan farksız
fenn Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Jaegerjaquez said: büyü ve sihir dinen yasak X(
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 fenn said: Mantar üretmek sıkıntı değil de asıl sorun bunu nasıl pazarlayacağız Kim pazarlamaktan bahsetti ki?
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Bişeyi merak ediyorum ben; marketten aldığımız mantarın sporuyla üretim yapılır mı? Yoksa illa tohum mu almak gerekir?
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=NL6CDFn2i3I
Goering Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 neutrino said: Bişeyi merak ediyorum ben; marketten aldığımız mantarın sporuyla üretim yapılır mı? Yoksa illa tohum mu almak gerekir? mantarın tohumu almaz spore print alman lazım, o seni aşar
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Başlangıç için kullanılan tohum vs. spore print dediğin mi?
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 mantarı gördüm uçarak geldim. mantar güzeldir .. doğadandır , candır.. insana farklı vizyonlar katar.
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 O senin mantar değil bu mantar , bunu yiyince büyü yapmaya başlamıyosun sadece karnın doğuyor.
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 hem aynı anda karnımı doyurup hemde büyü yapılamaz mı sanıyorsun ?
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 yapılamaz dememiş zaten. bu mantar, o mantar değil denmiş. sen yine ne halt ediyorsan et.
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 uygun boşluk bulunca yine çok tatlı araya girdin bıngıldak oh <3 ;D ahahahaha
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 sen varken u....u'ya ne gerek var.. bıngılbıngıl oh ;D kişisel algı seviyende mantığa bağlamaya çalıştığın yorumunla beni doğal olarak yükselkttin ;D senin hakkında konuştukça kendimi daha da mutlu hissediyorum. bence herkes bıngıldaka arasıra takılmalı.. hem legal , hem bedava hemde bıngıl bıngıl ;D
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 konuyu dağıtmazsan iyi olur, ilgi kaşıntını başka yerlerde gider.
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 araya gereksizce girip ilgi toplayan sensin. sende benim gibi biliyorsun. benimle gereksiz yere muhatap olmasaydın, ilgi toplarken hem suçu bana atıp hemde sonra benim bu gereksiz mesajı atmam gibi bir durum olmayacaktı. ;D Dünyayı değiştirmek istiyorsan önce kendini değiştir bıngılcık ;D (bu mesajı atarken farkettim içimdeki sessizliğin yerini özümdeki halim kaplıyor ;D )
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mithat said: O senin mantar değil bu mantar , bunu yiyince büyü yapmaya başlamıyosun sadece karnın doğuyor. Mithat said: bunu yiyince büyü yapmaya başlamıyosun sadece karnın doğuyor. Mithat said: sadece karnın doğuyor. Mithat said: karnın doğuyor.
Goering Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Her mantar ayni, mantarin spore'u olur Mantar cesidine gore arat googleda hazir mantar kit satan turk firmalar var. Kit ile basla Shitake Kultur Vs
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Ya merak ediyorum, mantar var mantar var , bu gıda mıda falan adamları artık kim ilgileniyosa , ben mantar yetiştirdim bunu istanbulda birine gönderiyorum kargoyla , arada sağlık bakanlığı falan mı giricek araya da benim gönderdiğim mantarın uyuşturucu mu yoksa normal gıda olanı mı olduğunu anlayacak? Hani dhl/aras/mng falan gönderdim diyelim , kim bilebilir ki arada ki farkı? Aklıma geldi şimdi. Ayrıca şaka yaptım lan alt tarafı ondan tartışma çıkartmanıza gerek yokmuş , bildiğin şaka .
Goering Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 lojistikten anlamıyorum ama o mantarın ne tür olduğunu anlayacak adam sayısı çok fazla değildir, o yüzden kimse senden sertifikalı üretici olmadığın sürece mantar almaz mantar toprakta yetişmiyor bildiğin gibi: öğütülmüş pirinç vermic. gazete saman tezek vs. her mantarın türüne önce o karışım mantar sporeları tarafından kullanılıyor, sonra iğne ucu şeklinde mantarlar büyüyor (photoshopda scale edermiş gibi) genelde beyaz dışında herhangi bir renk enfeksiyonu vs ifade ediyor bu kültürlerde (terminolojim zayıf mantar konusu botanik gibi hop öğrenilecek bir şey değil) en önemli nokta sterilizasyon, çok kolay başka bakteriler ele geçiriyor ortamı falan özet geçtim
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Cidden ben ilgileniyorum bu işle. Birde bu işin orman da yetiştirme ya da toplama olayı var (her ikisi içinde yasal izin gerektirir heralde). Mesela şu mantar http://tr.wikipedia.org/wiki/Cantharellus_cibarius bolu'da var. Nasıl üretici olabilirsin. Certificate'leri başında saç bırakmaz diye düşünüyorum ^^
Öne çıkan mesajlar