suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Arkadaşlar merhaba; bilgisayar işlerinden çok iyi anlamam onun için çok basit birşey soracağım.. bilgisayar oyun oynarken , ara ara windowsa düşüyor. Bu bir virüsmüdür? :) AVG kullanıyorum tarattım 3 tane malware filan buldu , formattan başka yapabileceğim birşey varmıdır? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 hep aynı oyunda mı yoksa tüm oyunlarda mı? ortak noktaları ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Tüm oyunlarda ; bütün oyunlar steam oyunu bu arada. bütün oyunlarda değil zaten 2 oyun oynuyorum.. dota2 ve cs:go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 driver güncellemeyi falan denedin mi. bir sürü sebebi olabilir yani aslında ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 yeni tirad açmayayım dedim internette dolaşırken bazen siteler yüklenmiyor , internet var ama. oyunlar devam ediyor , torrent açarsam o da devam ediyor. 5-10 saniye sonra kendi kendine düzeliyor. dns olup olmaması fark etmiyor. windows 8.1 tüm updateler yüklü , malware - virüs tarattım bir şey çıkmadı. modem huawei HG253s , ağa benden başka bağlı olan yok , kabloyla bağlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 kötü haber aynısı ben de oluyordu ve o tamamen dns kaynaklı bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Aynı şey bende de var. Benimkiler 1 dk sonra fln geliyor en az. Vikipedia çok gidiyo mesela, zamunda fln aynı şekilde. Linkedin için de aynı şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 bir kaç farklı dns ile denedim , fark yok. dns olmayınca da aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Dostlar selam, televizyona labtop bağlamak istiyorum hangi girişi kullanırsam ses ve görüntü alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 abi dene işte hepsini burdan daha hızlı çözüm alırısn sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ahah ona göre gidicem giriş alıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 yukarıdakilere göre hiçbiri. araya konvertör atman gerekecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ses ve görüntüyü alıp hdmi girişine çeviren varmıdır veya almam gerekenin dönüşürücünün ismi ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ucuz yollu, güvenli bi siteden alabileceğimiz, kastırmayacak, herboka engel olmayacak, izin ver verme demeyecek bi virüs programı istiyorum. varmı bildiğiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 External diskim var surekli baglı duran. Windows acıldıgında bu diskin klasoru de otomatik acılıyor. Sanki daha once boyle bir durum yoktu diye hatırlıyorum. Win acıldıgında ext. diskin klasorunu gormek istemiyorum, ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 msconfig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 iyiakşamlar. 1tblık harici hdd'yi yosemite'deyken 300ü time machine kalanı da film hedehödö olsun diye ikiye bölmüştüm, şimdi de o kalandan bikaç tane 32lik bölüm ayırmak istiyorum ancak yapamıyorum el capitan'da. harddiski takıp disk izlencesine geldiğimde harddiski artık bölemiyorum. bir şeyler yapabilmem için komple formatlamamı istiyor sanırım. bölüntüle seçeneğine hiç tıklayamıyorum bile. halp plx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Kısa ve basit bir sorum var. (Donanım bilgim 0'a yakınsıyor. Çok basit bir soruysa çok dalga geçmeyin) Bende 1 adet http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-4gb-hyperx-genesis-ddr3-1600mhz-cl9-pc-ram.html#genel-bakis bu ramden var. Bi 4 gb daha takacağım ama aynısından bulamıyorum. 1600lük başka bir 4 gb taksam noolur? Şu mesela http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-4gb-hyperx-savage-red-ddr3-1600mhz-cl9-pc-ram.html#genel-bakis Sıkıntı yaratır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Şşt yok mu yani bi cevap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 büyük ihtimalle yaratmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 aynı hızda cl9 vs ve aynı mhzda tak işte sorun yaratmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Herkes Windows 8.1 13 GB yer kaplıyor diyor. Ben format atıyorum 36 GB yer kaplıyor. Neden çözemedim. Başka bir şey de kurmadım ekran kartı driverları haricinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 format sonrası mı 36 tutuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Evet. SSD'ye Win 8.1 64 bit kurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 oyunlarda donma yapmayan virüs programı bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar