Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World's sexiest sport: Turkish Oil Wrestling

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bone said:

kollar hafif küçük gibi, ama gövdeyi özellikle karını çok beğendim.

şeyi merak ediyorum, bunlar da bodybuildercılar gibi steroid, protein tozu, gelişmiş egzersiz aletleri gibi şeyler kullanıyorlar mı, yoksa daha eski yöntemler ile mi böyle kas yapıyorlar?

hemen açıkliim evet bodybuildingçiler gibi steroid protein tozu alıyorlar ancak o ne idiü belirsiz saçma aletleri kullanmazlar pek.En fazla serbest ağırlık kullanırlar.

Makinelerdeki mantık hareketleri dengeli yapmak ani şeylerden kaçınmaktır.Güreş ve UFC tarzı gerçeki bir mücadelede ise hiçbirşey dengeli ve yavaş değildir.rakibi çok ters bir yönden savurman,doktorların "aman belinize yüklenmeyin" tarzı tavsiyelerinin tam terseni yapman gerekebilir.Kısaca bu adamlar şekilsiz olmaları bir yana genel olarak body buildingçilerden çok daha hızlı ve daha güçlüler

Bu amcalar düzenli serbest ağırlık antremanlarının yanında birebir kendi ayarlarında bir rakiple güreşerek gerçek bir kuvvet ve dayanıklılık geliştirirler(aileden gelen allah vergisi bir acı kuvvet zaten ön koşul).Daha değişik antremanları da yok değil kavrama kuvvetini kuvvetlendirmek için çok yoğun bir kil yoğurmak.70-80 kiloluk bir kum çuvalını kucaklayıp bir omuzdan ötekine geçirmek bu çuvalla yürümek vs
Mesaj tarihi:
Cons said:

ABİM
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs128.snc1/5496_104828783364_742078364_2277215_6662334_n.jpg

host bu ne... tauren olmuş adam.

yalnız bu kafar homofobik milletten bole spor cıkıyo şahane lan. adamlar baya yarı cıplak kol kola iç içe duruyo kenarda. KAslı falalar bole.

hatta o gay duran genclerın (daha cok gencler bide ya..) herbirinde 7 patilik kas var.
Mesaj tarihi:
Böyle tanıdıklarınız varsa haber verin, bizim kiracı kirayı vermiyor. Mahekemeye verdik falan adamı da, aralıkta daha dava. Tarabya'dan falan geçerse yolu bir arasın buluşup adamı bir tartaklayalım. Yoksa Azmo'mla gidicem yani.
Mesaj tarihi:
kermit said:

yorumları okurken birinin yorumu dikkatimi çekti
sonra profil resmine baktım ayak
sonra arkadaşlarına baktım hepsi ayak
adamlar ayak fetişi =

aynısını yaşadım :(
Mesaj tarihi:
kermit said:

yorumları okurken birinin yorumu dikkatimi çekti
sonra profil resmine baktım ayak
sonra arkadaşlarına baktım hepsi ayak
adamlar ayak fetişi =(

hahaha evet profil resmine ayak koymuş hepsi
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:

ulan bu adamlara herkes sizin hakkınızda gay diyo deseler varya dünyayı feth ederler o diyenleri bulurlar gay olduklarına pişman edip geri dönerler edirneye.

Daha önce hiçbişeye katılmadığım kadar bu yoruma katıldım.
Mesaj tarihi:
doli said:

Cons said:

ABİM
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs128.snc1/5496_104828783364_742078364_2277215_6662334_n.jpg

DAMARLI SEVENLERE GELSİN BU

sole 3 4 tane adam olsa bizim takimda
tokatlaya tokatlaya mac aliriz lan
nasi ufak kolu
herif bildigin kutuk
  • Yeni Oluştur...