Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-ahh kızlar...bilirsin..ben onları,onları seviyorum...seviyorum..ve nefret ediyorum anlıyor musun? seviyorum ve nefret ediyorum..hahaha
- hep öyle değil mi?...

NAKARAT:

Kader mi yazmış ?
Silinsin tüm günahlarım,drama yollarında köprü istikametindeyim.
Ben hüzündüm beni sen seçtin.
Varır mı şahıma son lütuflarım?
Kimsede aramadım gönlümün pamuk prensesini.
Sen yüzümdün beni kahrettin.

sfdsfsfds
Mesaj tarihi:

V For Vendetta, saç kesilme sahnesi kadar gerçekçi ağlayamaz herhalde çünkü orada cidden saçları kesiliyor. Film vizyona girmeden önce haberlere çıkmıştı o saç kesilme sahnesi =)

Alın bu da benden olsun. Bu kadar göz yaşının üzerine biraz gülersiniz belki =)

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Eğer istediğim bir şey alacağım. Büyük görevler, haritalar filan diyor, 4 arkadaş toplanmadan rastgele girip casual oynayabileceğim bir oyun mu Killing Floor gibi? Öyleyse alıyorum ama değilse oynamam zaten. Uzun soluklu multi oynayacak vaktim yok hiç, MobA atacak zamanı bile zar zor buluyorum. MMORPG'leri bıraktım.

30 dakikalık filan oynayabilir miyim yani rastgele partiyle?
Mesaj tarihi:
Oynarsin oynamasina da, oyunu biraz ogrendikten sonra cok cekilmez oluyo public oyun oynamak.

Arada sirada zevkli oyunlara denk geliyorsun ama cok nadir. Ve oyunun asil tadini esit takimlarla oynayinca alabiliyorsun.

Ha ben ne olursa olsun al derim. 15 tl'ye el altinda bulunmasi gereken bi oyun bence. Pati l4d2 grubuna da uye ol, adam lazim olabiliyor :p
Mesaj tarihi:
30 dakkalık çerez niyetine gitmez söyliyim, anca easy de single yada coop campaign atarsın belki o zaman.

asıl oaly versusda ondada 2 takım 2 katı süre :/ en aşağı 1 saat gider (takımda graverobber varsa ve hostsa 10 dakkada da bitebiliyor, veriyor ragequiti veriyor ragequiti!!!)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Vazgeçtim ben. Ne zaman işim çıkacağı hiç belli olmuyor, ancak casual multi oynayabilirim. Killing Floor atmak isterseniz bir mesaj atın bana =)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...