Liebe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 şimdi baktımda full game bugs/ glitches başlığında bundan bahsetmişler keşke oraya yazsaydınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 müstehak size buglı oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 i'm back! http://1.bp.blogspot.com/_bFhy1b4CDR0/TNwXDl48jzI/AAAAAAAABlY/8Vrm4KkM6ig/s1600/terminator-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Dün akşam farkettim de Sam paslanmış ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Sam paslanmis diosunda en son ezislerden ezis begendirioduk karsi takima. Ilk oyunda tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Ben gördüğümü söylerim. Adamın cansız bedeni baya baya yatıyordu yerde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Dünkü mikrofonumun çalışmaması, seslerin gelmemesi ve servera girememem cünupluklarından dolayı feci gaza geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Eğer yenen takımda olmak istiyorsanız beni çağırın B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Eğer GraveRobber'ı yenmek istiyorsanız da beni çağırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Bu akşam atalım isterseniz, kim Müdür kim Çaycı belli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 jonq said: Dün akşam farkettim de Sam paslanmış ya :P "falanca yere gidiyoruz" diye yeni stratejiler söyleniyor, onları ilk defa gördüğümden yattara oldum hep. ayrıca paslandığım doğrudur, 6 ocak'tan beri sadece konsolda jrpg oynadım. :p ha bir de beni de çağırın heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Beni özlediyseniz çağırın kaç ay oldu oynamıyalı ben hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Sam said: jonq said: Dün akşam farkettim de Sam paslanmış ya :P "falanca yere gidiyoruz" diye yeni stratejiler söyleniyor, onları ilk defa gördüğümden yattara oldum hep. ayrıca paslandığım doğrudur, 6 ocak'tan beri sadece konsolda jrpg oynadım. :p ha bir de beni de çağırın heh eheah hospitalda çok iyiydi , bi baktım 3 ümüz bi yerdeyiz sam asansörün olduğu koridorda başka oda da :)) dağıldık tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 çagırmayan top olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 GraveRobbeR said: Eğer yenen takımda olmak istiyorsanız beni çağırın B)- LathspeLL said: Eğer GraveRobber'ı yenmek istiyorsanız da beni çağırın. Eğer her iksini birden istiyorsanız beni çağırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 güncel de her gördüğümde indirime girdi falan sanıyorum. inse de alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 liberal said: GraveRobbeR said: Eğer yenen takımda olmak istiyorsanız beni çağırın B)- LathspeLL said: Eğer GraveRobber'ı yenmek istiyorsanız da beni çağırın. Eğer her iksini birden istiyorsanız beni çağırın.bu üçünü karşıya koyun beni çağırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 beni cagirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 liberal said: GraveRobbeR said: Eğer yenen takımda olmak istiyorsanız beni çağırın B)- LathspeLL said: Eğer GraveRobber'ı yenmek istiyorsanız da beni çağırın. Eğer her iksini birden istiyorsanız beni çağırın. graverobberla oynayınca yeniliyor, graverobbera karşı oynayınca yeniyor musun, bu mudur yani? o zaman ben lathın takımında olmak istiyorum, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 "Ben tek siz hepiniz" diyorsanız beni çağırın, hepiniz tarafında olurum her türlü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Turnuva falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 lath benle kimseye yar etmem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 grave in evini bastığımda msnden biri çağırıyodu onu turnuvalara, arkadaşlara fln ilet diyodu tabi o yazmamış bişi. hatırlayan bilen varsa bi yazsın da takım toplayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 olm ne ego varmış ha ajksfhjasdhjadka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Grave deli kasıyor ya sdfsdf Oyungezerin bir turnuva vardı o olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar