Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 oynasak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 +1 steam l4d gurubunda kutulu ismim. ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ben gruptan kimseyi ekleyemiyorum friend list full diyor oysaki değil bug oldu heralde neyse 2 gündür güzel oynuyoruz ^^ über aimli takım affetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Bende de uber aim var da takım dandikti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 +2 beyler.. kalkıyooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 oyun crash verdi dustum giremiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 http://vimeo.com/11879320 http://www.ihatemountains.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 şöyle üç ekip oluştursak: 1- lathspell xenocide osmaniac ammoniac 2- kutulu maxigenous senko tugberk 3- lethe sam fastreload arezzo bunlar önce aynı campaigni en zor ayarda tamamlamaya çalışsa (1.30 saat nereye kadar gelirlerse) sonra da versus turnuvası çevirse (1vs2 1vs3 2vs3 şeklinde) en iyi oyuncuları seçsek felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ayıp yahu ben niye yokum :/ asdsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ben hala hdd bekliyorum, francis gibi oldum beklerken. I HATE THIS GODDAMN HDD AND I HATE THIS GODDAMN TECHNICAL SERVICE!!! lol francis wiki'sine bakıyordum da valve çok iyi lmao: steamapps/left4dead altına gidin (ilk oyunun) ve şunu aratın "dlc2steam01.wav", ikisini de dinleyin ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Bone said: şöyle üç ekip oluştursak: 1- lathspell xenocide osmaniac ammoniac 2- kutulu maxigenous senko tugberk 3- lethe sam fastreload arezzo bunlar önce aynı campaigni en zor ayarda tamamlamaya çalışsa (1.30 saat nereye kadar gelirlerse) sonra da versus turnuvası çevirse (1vs2 1vs3 2vs3 şeklinde) en iyi oyuncuları seçsek felan... abi beni almamışsınız aranıza haram olsun bütün kurtardığım chapterlar hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 E tamam takım oluşturalım. İlla 3 takım olacak değil, herkes toplanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ben nolax mokoko ve adı yazılmayan biri daha gelsin, unutulmuşlar takımını kurup ezelim bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Forever alone guys olsun takım adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Bone dışladı milleti ya direk 1 mesajda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 küçük çapta bi trajedi yaşanmış resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ben geldim revangelis'çim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ben de varım lan :( bi tatile gittim herkes unutmuş beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ZaugnaKhaldun said: ben geldim revangelis'çim. hoşgeldin, geç otur şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Boneu jockeyle cezalandıralım yavaş yavaş öldürelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 mokoko said: ayıp yahu ben niye yokum :/ asdsda NolaxThensbane said: Forever alone guys olsun takım adı drama yapmayın yahu. ben de yokum mesela. "en iyi oynayabilecek" düşündüğüm oyunculardan 3 takım yaptım. tüm oyuncuları yapmaya kalksak 20 takım çıkar. 3 takımla 3 tane maç yapacakken, 20 takımla (her biri birbiriyle kapışırsa) 190 maç yapmak gerekicek. direk normal "pati içi turnuva" yapmak gerekicek eğer herkesi dahil edeceksek. yani standart "tree path" şeysi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 NolaxThensbane said: Boneu jockeyle cezalandıralım yavaş yavaş öldürelim :D bu arada turnuva olursa ben yanımda lathspell, lethe, fishbone isterim, oyun boyunca yatarım bana iş gerekmez. heh böyle de tembel ve hazırlop bir adamım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar