nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ben gelebilirim ama garantisini veremem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 guys? any1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 var bekliyorum ben steam'de. burdan söylemeye gerek yok ki, direk aç işte chat kanalı, gelecek olanlar gelir o şekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 oyun varmış zaten geç kalmışım buraya da yazdım o yzüden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 the shining i izliyom yoksa gelirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bugla yenildik ya ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 aklıma gelmişken, rezil gibiydik. kötü oynamakta bi başarı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 CthuLhu said: bugla yenildik ya ahahha hakeden kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 böyle bug görülmedi arkadaş, finalde düğmeye bastılar ve helikopter spawn oldu aynı anda lmao http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/3997587/Get-to-the-Choppa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Efsane comeback yapıyoduk, resmen bugla piç ettiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 biz bişi yapmadık oyun hakkımız verdi sadece sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Resmen kelek yaptı oyun, tarihi kazık attı yok böyle bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ahahahahaha geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 XD Geçmiş olsun darısı sizinde başınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Olayı anlatasım geldi, saflarımızda insan arıyorum. Carnaval'ı oynuyoruz. İlk 3 chapter karşı takım önde ama çok az fark var, 50-100 puan falan, çok çekişmeli geçiyor. 4. chapter'da başarılı oynadık ve arayı baya bir açtık, 600 puan falandı sanırım. Yani sonda kazanmaları için bizim konseri başlatmadan ölmemiz ve onların bölümü bitirmeleri falan lazım yani. Survivor olarak başladık. Aldık silahları, "hazırmıyız?" dedik, kapıyı açtı... WRÖÖÖÖÖÖÖARRRRRR! tank geldi ya orda! Kapıyı açar açmaz tank gelir mi? Bir panik, bir cümbüş, öldük tabi. Şimdi adamlar tankında geleceğini biliyor, aldılar sniper rifle'ı indirdiler hemen tankı. Sonra konser alanına geldiler, hazırlandılar. Biz dedik "ilk tankla alır bitiririz." Düğmeye bastılar, Sam'e oyun "tanksın" dedi, sam bir yere sıkıştı, bir baktık helikopter gelmiş. Bizde "NOOOOLUYOR ABİİİİ, NÖLLLLÜÜÜÜ?" nidaları, atlayıp gittiler bunlar. Sonra haber aldık ki şaraplarını açmışlar military compound'da takılıyorlarmış, kart attılar bize sağ olsunlar. Şimdi bu oyunun yaptığı zalimlik değil mi? Hani hep zombieler beni buluyorya oyunun yaptığı en büyük kelek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Hayatınızın kazığını yemişsiniz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ahahh adam wot dosemiş asdsadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Abi içimde kaldı, yarın gece rövanş istiyorum aynı takımlarla. Bu gece finallerime çalışamıyorum, aklıma geldikçe üzülüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 1 tur oynayalım diyoruz, kimler gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Demin bir party yapıyorduk. No Mercy bölümündeyiz. 4. etaba geldik. Survivor takımının çıkmasını beklerken bir anda bir şaşkınlık. İçerde 34234234 tane Survivor spawn olmaya başladı. Öldürsen ölmüyorlar birbirlerini kaldırıyorlar. Bir kaç kere restart attık durum düzelmedi. En son kapıyı açıp koşturdular arkalarında 3423423 tane Survivor karakter, hepsi bir yana gidip geliyor ortalık birbirine girdi. Hangisine saldıracağımızı, ne yapacağımızı şaşırdık baktık düzelmiyor, oyuna ara verdik :) Bu da bu oyundaki başka bir bug idi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Holy said: Abi içimde kaldı, yarın gece rövanş istiyorum aynı takımlarla. Bu gece finallerime çalışamıyorum, aklıma geldikçe üzülüyorum :( AHAHAHAHAHAHA yok artık yazık yav =D bu arada ben bugün yokum arkadaşlar çogödevim var. belli de olmaz ki şimdi ya canım isterse. yok yok istemicek siz takılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 süper oyundu enbirinci biz olduk o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ahahahahah before-after olmuş üstteki postlar =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bilmeden de olsa çok güzel takım kurmuşuz, patide oynadığım en zevkli oyun oldu diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 çok keyifliydi evet O/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar