Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

Olayı anlatasım geldi, saflarımızda insan arıyorum.

Carnaval'ı oynuyoruz. İlk 3 chapter karşı takım önde ama çok az fark var, 50-100 puan falan, çok çekişmeli geçiyor. 4. chapter'da başarılı oynadık ve arayı baya bir açtık, 600 puan falandı sanırım. Yani sonda kazanmaları için bizim konseri başlatmadan ölmemiz ve onların bölümü bitirmeleri falan lazım yani.

Survivor olarak başladık. Aldık silahları, "hazırmıyız?" dedik, kapıyı açtı... WRÖÖÖÖÖÖÖARRRRRR! tank geldi ya orda! Kapıyı açar açmaz tank gelir mi? Bir panik, bir cümbüş, öldük tabi.

Şimdi adamlar tankında geleceğini biliyor, aldılar sniper rifle'ı indirdiler hemen tankı. Sonra konser alanına geldiler, hazırlandılar. Biz dedik "ilk tankla alır bitiririz." Düğmeye bastılar, Sam'e oyun "tanksın" dedi, sam bir yere sıkıştı, bir baktık helikopter gelmiş. Bizde "NOOOOLUYOR ABİİİİ, NÖLLLLÜÜÜÜ?" nidaları, atlayıp gittiler bunlar.

Sonra haber aldık ki şaraplarını açmışlar military compound'da takılıyorlarmış, kart attılar bize sağ olsunlar.

Şimdi bu oyunun yaptığı zalimlik değil mi?
Hani hep zombieler beni buluyorya oyunun yaptığı en büyük kelek.
Sosyal ağlarda paylaş

Demin bir party yapıyorduk. No Mercy bölümündeyiz. 4. etaba geldik. Survivor takımının çıkmasını beklerken bir anda bir şaşkınlık. İçerde 34234234 tane Survivor spawn olmaya başladı. Öldürsen ölmüyorlar birbirlerini kaldırıyorlar. Bir kaç kere restart attık durum düzelmedi. En son kapıyı açıp koşturdular arkalarında 3423423 tane Survivor karakter, hepsi bir yana gidip geliyor ortalık birbirine girdi. Hangisine saldıracağımızı, ne yapacağımızı şaşırdık baktık düzelmiyor, oyuna ara verdik :)

Bu da bu oyundaki başka bir bug idi hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Abi içimde kaldı, yarın gece rövanş istiyorum aynı takımlarla.

Bu gece finallerime çalışamıyorum, aklıma geldikçe üzülüyorum :(

AHAHAHAHAHAHA yok artık yazık yav =D

bu arada ben bugün yokum arkadaşlar çogödevim var. belli de olmaz ki şimdi ya canım isterse.

yok yok istemicek siz takılın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...