Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 lol harir gercek all star listesini asmistim bi ara Lyvanna_Dolores said: summon Arezzo (hatırımız için oyna lan !11 unuttun iyice) Lathspell Fastreload Overseer Lethe Senko Cthulhu herkes yerini bilsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Listeyi yazarken çok alkol almışsın sen. Chaz ammo yok orda, senko var adfgsjan. 15 gün icsem bu kafaya ulaşamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 chazı salla ya adam çatıdan atlıyor felan sonra çekip kurtarmaya çalışıyoruz :P senko da fena oynamıyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Hayır bir de chaz ve ammo'yu eskiden de oynuyorlar diye saydım, yoksa senko'ya gelene kadar Reva şu listede lath ve belki arezzo dışındakilerin hepsini tek tek döver, üzerlerine işer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Lyvanna_Dolores said: lol harir gercek all star listesini asmistim bi ara Lyvanna_Dolores said: summon Arezzo (hatırımız için oyna lan !11 unuttun iyice) Lathspell Fastreload Overseer Lethe Senko Cthulhu herkes yerini bilsin! AHAHAHAHAHAHAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 liste doğru! ben varım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 o liste olmamış sino. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 sinem oyundan anlamıyor ki iyi oynayandan anlasın. YABMIŞTIIIIIM YABIYODUUUUUM diyen çocuk tadında oynuyor her oyunu ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Holy said: Hayır bir de chaz ve ammo'yu eskiden de oynuyorlar diye saydım, yoksa senko'ya gelene kadar Reva şu listede lath ve belki arezzo dışındakilerin hepsini tek tek döver, üzerlerine işer. lathı yenmekte ne var ya bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 reva gitsin tf oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Liste güncelliğini kaybetmiş yenisini isteriz! İyi ki STAR olma gibi bir derdim yok. Sonra kim uğraşacak o kadar zombi ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ZaugnaKhaldun said: Lyvanna_Dolores said: lol harir gercek all star listesini asmistim bi ara Lyvanna_Dolores said: summon Arezzo (hatırımız için oyna lan !11 unuttun iyice) Lathspell Fastreload Overseer Lethe Senko Cthulhu herkes yerini bilsin! AHAHAHAHAHAHAHAHA. Kıyarım ya. http://i.imgur.com/Vry7V.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Bone said: Holy said: Hayır bir de chaz ve ammo'yu eskiden de oynuyorlar diye saydım, yoksa senko'ya gelene kadar Reva şu listede lath ve belki arezzo dışındakilerin hepsini tek tek döver, üzerlerine işer. lathı yenmekte ne var ya bırak. Lath'a henüz oyun verdigimi hatırlamıyorum, istisnasız her oyunu kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/394941_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ben yokum lan listede reva lath holy chaz ammo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Holy said: Hayır bir de chaz ve ammo'yu eskiden de oynuyorlar diye saydım, yoksa senko'ya gelene kadar Reva şu listede lath ve belki arezzo dışındakilerin hepsini tek tek döver, üzerlerine işer. yahu o eski post ondan sonrada unuttuklarim olabilir cemkirmeyin yazmistim hakket reva ya nasi unutulur AFFET DON EVINE =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bi de denosuz olmaz dememisim cogayipetmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 deno harir red ile allstar mı olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 senko oluyorsa biz de oluruz bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 özledim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Harir said: senko oluyorsa biz de oluruz bence sdf Santa ölmüş Harir =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Cheaz said: özledim lan anladın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 HAD BU AKSAM TOPLANALIM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Lyvanna_Dolores said: Harir said: senko oluyorsa biz de oluruz bence sdf Santa ölmüş Harir =((( nası yani anlamadım sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar