liberal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 holy lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 holy nolur geri dön http://youtu.be/kHlP2XU-b2I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Holy fazladan hesap lazımsa söyle bulayım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 unintended area'ları geçin shortcut'lara bakın, bazı güzel shortcutlar var, bilmeyenler için işe yarayabilir: http://www.youtube.com/watch?v=Q1KUp89AxAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bu arada parish'in ilk halini görmek istiyorsanız: map c5m1_waterfront_sndscape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Ölüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 olm bunu kim izlesin ya 1 bucuk saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 glitch, unintended area'ları geçersen sadece shortcutları izlersen çabuk bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Hala bf3 beta invite gelmediği için perşembeden itibaren tekrar kuruyorum oyun, monitor gelmiş sonunda servisten, iş + dersten ne kadar vakit kalırsa o saatte atarız. görmeyeli baya inactive olmuşsunuz, dagılıyor paso lobiler. //Xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bf3'ten sonra bunu oynamak da 3310'da space impact oynamak gibi olur ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 iyi de aynı sınıfta oyunlar degil ki,ortak noktaları fps olmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 geçen gün space impact oynadım yalnız ananemin 3310'unda. hala iyi bir oyun lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ohaa space impact en mukemmel nokia oyunu ^^ ayrica rekorumu kimse kiramaz!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bf3'le l4d2'nin tek ortak noktası yere düşen adamı kaldırabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Xenocide said: bf3'ten sonra bunu oynamak da 3310'da space impact oynamak gibi olur ha Ya sus uza git. Git bana key bul yarın yanındayım hayvan evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YCbZC59W3IE şoyle bi şey var, vizyona açayım başlık dedim ama fanmade falan diyordu facebook infosunda, gercekten boyle bi film gelecek mi? gaza getirdi, şapkamı aldım tf2 oynuyorum dlskjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 gelmesine gerek yok, aç izlemediğin zombili bir filmi izle işte. bir iki tanesi dışında hepsi aşağı yukarı aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 işte hemen hemen hepsini izledim o zombi filmlerinin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ammo oyunu siliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 of ne ezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Bu arada grubu private yaptım, gözüme denk gelen; l4d2 başlığında mesajını görmediğim / pati üyesi olmayan insanları atıyorum. Üye olmak isteyenler bana ya da lathspell'e mesaj atabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 İlk defa lüzumsuz olmayan birşeye girişmişsin, tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 gene sanal ortamlarda otorite pesinde adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 benim dün gece netim gitti :( 1 haftadır anca oynayabiliyodum ona da ttnet izin vermedi. aylardır ilk kez kesildi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ZaugnaKhaldun said: Bu arada grubu private yaptım, gözüme denk gelen; l4d2 başlığında mesajını görmediğim / pati üyesi olmayan insanları atıyorum. Üye olmak isteyenler bana ya da lathspell'e mesaj atabilirler. 2 grubu birleştirin bari bir şekilde diğerini de kapatalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar