Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 lathı kurtarcam diye panik olup kendim atladım lan sattım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 infected iken charger harire gelmiştir sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 evet bana geldi ama attım aşağıya birini sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 inanak mı 40 yılda bi oynamadık hemen yalanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 şahitlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Lath'ı dümdüz çektim düşürdüm, Xeno geldi kendi bam diye düştü, sonra Harir'i çektim, arkada Bone "Hai gusy wutz goin on?" diye gezip öldü sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 yalnız boneda ciddi bi satış var o sogukkanlı profesyonel bone gitmiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Red said: yalnız boneda ciddi bi satış var o sogukkanlı profesyonel bone gitmiş sdfs said: sogukkanlı http://i.imgur.com/hi9xD.jpg said: profesyonel http://i.imgur.com/gx0ty.jpg said: bone http://i.imgur.com/n3iMw.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 bone adeta bir http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/michael-madsen/michael-madsen-20061226-190811.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 o "abi", sonrasında Lathspell'den gelen "abi..." yeterliydi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 MADBOY said: Epic game? Epic game. http://i.imgur.com/MPLBr.jpg Harir: Abi Priceless. yoo orda gayet de olacakların farkındaydım, ne de olsa soğukkanlı profesyonel adamım :P o değil de tam o screenshotın alındığı sırada "allah belanızı versin hahaha" diye gülüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 bu gece biniyorum otobuse, yarin sabah evdeyim. bazi adi sani duyulmamis adamlar ile oynamissiniz, uzucu. geldigimde ziyafeti kim duzenleyecek benim icin bilemem ama balli ordek, uzumlu tartlar, nefis corbalar olsun. bununla birlikte 15 eylulde su oyunculari gormek istiyorum ziyafetimde, lathspell xunn holy lyvanna ammoniac epilogue bone, harir ya da red'den biri let's get ready to rrrruuuummmbbbllleeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 beni görmek istemiyo musun? bi insan neden eğlenmek istemez ki anlamıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 vay be yedek olmuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 deno da haklı abi nub oldugu için güçlü takımlarda olmak istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 -Deno- said: bu gece biniyorum otobuse, yarin sabah evdeyim. bazi adi sani duyulmamis adamlar ile oynamissiniz, uzucu. geldigimde ziyafeti kim duzenleyecek benim icin bilemem ama balli ordek, uzumlu tartlar, nefis corbalar olsun. bununla birlikte 15 eylulde su oyunculari gormek istiyorum ziyafetimde, lathspell xunn holy lyvanna ammoniac epilogue bone, harir ya da red'den biri let's get ready to rrrruuuummmbbbllleeee adam beni nubların yanına atmış. dünkü failleyişimizden sonra müstahak tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Dün son chapter'da en büyük fail bana ait. Ama aynı zamanda arkamdasınız sandım, dönüp size baktığım anda aldı smoker :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 e bone sen nubsun ztn kaliteli infected ve survivor hizmeti verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 -Deno- said: bu gece biniyorum otobuse, yarin sabah evdeyim. bazi adi sani duyulmamis adamlar ile oynamissiniz, uzucu. geldigimde ziyafeti kim duzenleyecek benim icin bilemem ama balli ordek, uzumlu tartlar, nefis corbalar olsun. bununla birlikte 15 eylulde su oyunculari gormek istiyorum ziyafetimde, lathspell xunn holy lyvanna ammoniac epilogue bone, harir ya da red'den biri let's get ready to rrrruuuummmbbbllleeee Delikanlı duydum ki dönüşünün şerefine KYODAI GATTAI yapıp, birleşiyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Deniz geldiyse ben de oynarim bir gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ponyci totolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Red ve Harir'i ponilerle ilgili kötü konustukları için chatten attık, +2 lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 CLASH OF THE TITANS Xunn, Revangelis, Zaugna, harir VS Lathspell, Xenocide, Sam, red İlk map 204 - 205, yetersizler önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Sam: siz kazanınca Harir de kazanmış sayıldı. Başka söze gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 harir'in -2 olduğu kanıtlandı, ss'i steam profilimden bulabilirsiniz heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar