liberal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 dead air final oynamayın. puanlamada bug var. ilk 2 dk icinde puanınız 790 falan oluyor
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 dün ne ezdik be. tank ile ne zamandır 10k kubat damage yapmıyordum. karşı takım için ben de gözyaşı döktüm her bir çöp kutusu kafalarına inerken, acılarını paylaştım. bu arada dead air'ın sonundaki chapter'ın olayı ne ya ? eksik bir şeyler var orda dfs.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 la 1 hafta gittik 1gb update gelmiş. yeni map mi geldi nedir?
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Dead Air geldi, güzel map. Bazı yerleri çok agır zorlu map. Akşama akarız yine, varım bu akşam ben yeterince çalıştım gönlüm rahat.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 dead air geldi. ahmet'in söylediği kadarıyla bugün l4d2 tarihinin en efsane kadrosuyla maç çevirecekmişiz. anlamadığım konu şu, oyunda tek efsane benken diğer 7 kişiye ne gerek var ?
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 onu geç benim işim var efsane kadro olamaz 2. olarak da ahmet toplayıp çıkıcak mı ? sonuçta ahmetin oldugu kadro efsane filan olamaz
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Of iki liseli birbirinizden betersiniz. http://i.imgur.com/kCimR.jpg
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 "orda durmayın tepenize gelecek çöp konteynırı" diye 3 kere filan dedim akşam heh. ben vurunca hemen kafalarının üstünden uçması efsaneydi ama. fizik motoru ftl.
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 1100 kb'yle Mirror's Edge indiriyorum. Internetime birşeyler olmuş ben yokken. http://i.imgur.com/0WWAU.jpg
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Sam said: "orda durmayın tepenize gelecek çöp konteynırı" diye 3 kere filan dedim akşam heh. ben vurunca hemen kafalarının üstünden uçması efsaneydi ama. fizik motoru ftl. hayır orada üçünüzü indirdim, sonra bir tek ahmet kaldı. dedim biraz dalga geçeyim küçük kız ile. bir baktım adam çöp kutusunun arkasına siper almış. cezalandırılması şarttı.
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Sen attıgım molotof'la nasıl tutusmadın onu düşünüyorum ben. Gerçi aynı oyun Lath birinizi asagı chargeladı ve direk ölüme gitmesi gerekirken Obi-wan geldi force push'la durdurdu charger'ı, engel mengel yok ama.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 -Deno- said: dead air geldi. ahmet'in söylediği kadarıyla bugün l4d2 tarihinin en efsane kadrosuyla maç çevirecekmişiz. anlamadığım konu şu, oyunda tek efsane benken diğer 7 kişiye ne gerek var ? ahaha xunn + deno için gelsin.. 3. map başlamadan kaçan insanlara yani: http://2.bp.blogspot.com/_nszfEFLpu4I/TPKcWdyYgmI/AAAAAAAAANU/wWqFKnYkY84/s320/b-365467-emzik.jpg
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Adam gibi oynansın geleyim, saat ilerlesin biraz şu lag gitsin, 3 kere dibinden vurdugum adam certain kill'dan warp olup kaçtı, tankken adamın üstündeyim adam 2 saniye sonra dagın tepesine çıkıyor. Ve bu yüzden bütün takım susmuş, mic yok bende su an zaten direk terör beni her alışınız. Takımda 1 tane başka emir yagdırabilen gestapo olsa benim gibi alıcaz, sorun skill değil resmen sync yok.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 abi bir kere garip bir şekilde fazla iyi oynadınız bir. ikincisi ben bir şeyler söyleyecek durumda değilim dead air'da, üçüncü oynayışımdı map'i. söylesem cevap veren yok, lath niye konuşmuyor bu aralar anlamadım. ayberk de konuşmadı. e ahmet yazana kadar zaten başka biri atlıyor üstümüze. bir de üstüne lag mag. olmadı napalım. bir dahakine.
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Abi ben de bilmiyorum ki map'i soyle bir sey yapalim diyecek kadar. Ahmet'in mic olmamasi, biraz sanssizlik, bir de iste kimsenin sunu yapalim dememesi yuzunden o kadar fark oldu. Ahmet mic olayini halletsin, bir de bizim de bildigimiz map acilsin rovans yapalim.
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Benden sonra Lath'ın bagıran adam olması lazım, o da fazla muhallebi cocugu.
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 sdfsd Ben konuşulmayan ortamda konuşmam, reaksiyon almam lazım, birilerinin gaza getirmesi lazım. Şu takımda en geveze sen varsın ama mikrofon yok. Beni konuşturan şuan tek kişi Ammo, onla oynarken konuşuyorum çok, zevkli oluyor o yüzden. Birde yani şu 2 gündür olan saçmalıklar bezdirdi beni, o da bir etken. Saçma bişey olunca anında soğuyorum oyundan, konuşmuyorum. Çünkü gidip web browser'dan pati mati açıp takılıyorum. Adam gibi server bulmamız lazım artık, Xkafe dönemi bitti.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 xkafede ne oldu ki? pati serverı açılsın?
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 said: Şu takımda en geveze sen varsın ama mikrofon yok. Lordum diyecektin sanırım.
yinebanlandik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 xkafe rezildi gerçekten, benim server da lag yaptı biraz, deprem oldu ondan kesin lol. ama yine de bizi 1 saat oynayacaz bekletip sonra 3. mapte çıkmak biraz ayıp oldu.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ben diyorum official serverları açın diye. sabit 80 ping ve sıfır lagla oynuyorum her official açışımda.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bugün gene döneriz. dead air'ı sallayın, adam akıllı eski mapleri oynayalım. single'da kasarız dead air sonra oynarız.
Öne çıkan mesajlar