Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

suBzer0 said:

Baggio sussana abi biraz sen... Gs li filan olmamama hatta gs den nefret etmeme rağmen insanları çıldırtıcak , daha sonra banlanmasına sebep olucak yorumlar yazıyosun.. Mod oldun susman lazım filan demiyorum , bence insan olarak biraz daha dikkat et yorumlarına.

Sanane yahu, sen "sussana biraz, insan değilsin" diyince ben senin seviyene inip banlanmaya sebep olacak yorumlar yazıyor muyum? Kendini kontrol edemeyen adam da banlanır, bkz. Keita.
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:

ezik kinayeler gecikmemiş şişeyi gs liler attı falan.ya samiyen deki maçta ne demek istedigim anlaşılıcak.sahayı kafamıza fırlatıcaksınız.he evet ama STAD A GIDEN fb seyircisi gs seyircisinden 20 kat falan sakindir.

baros ayağını da kendi kırmış çok net.
,

abi kusura bakmayın ama b.kunu çıkarıyorsunuz. Evet gs taraftarı koltuk kırdığı için fb taraftarının attığı şişeler meşru sayılabilir.

Hay allam, nasıl bi at gözlüğüyle yorum yazıyorsunuz anlamıyorum kusura bakmayın ama. Diyoruz ki, gs taraftarı yapmıyor demiyoruz, ama fb taraftarı yapmıyor diyenlere de yaptığını gösteriyor bu maç, hiç korumaya kalkmayın diyoruz. Siz kalkıp "siz koltuk kırıyosunuz ne var" diyorsunuz resmen. Komikleşiyor bi yerden sonra.

Bu arada evet kendi kırmış, aslında kalçadan sökmek istemiş ayağı da o kadar yapabilmiş o hengamede. Emre temiz yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

Negro vs gibi kelimelerin abd'de ve avrupada kullanımının yanlış olmasının sebebi negatif bir anlam yüklü olmaları. Zenci kelimesinin aşağılayıcı ya da negatif bir anlamı olduğunu sanmıyorum, zaten tarihi olarak bakınca da bu tür kölelik ve ırkçılık bizim tarihimizde pek olmadığı için bu anlamı yükleyecek bir sosyal-tarihi geçmişimiz yok. Olsa olsa "amerikada negro demek kötüymüş bizde de zenci demek hakaret olsun o zaman aynı şekilde" tarzı özenti ve muhtemelen film dublajlarından kalma bir tarz gibi geliyor bana zenci lafını ofansif bulmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

suBzer0 said:

Baggio sussana abi biraz sen... Gs li filan olmamama hatta gs den nefret etmeme rağmen insanları çıldırtıcak , daha sonra banlanmasına sebep olucak yorumlar yazıyosun.. Mod oldun susman lazım filan demiyorum , bence insan olarak biraz daha dikkat et yorumlarına.

Sanane yahu, sen "sussana biraz, insan değilsin" diyince ben senin seviyene inip banlanmaya sebep olacak yorumlar yazıyor muyum? Kendini kontrol edemeyen adam da banlanır, bkz. Keita.

e ama sen diğer adamlara "hala konuşuyorlar, bir susun" diyorsun.

Selfpwn.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

"Madem penaltıydı kırmızı verseydi, demek ki PENALTI DEĞİL LAN GÖRMEDEN VERMİŞ HAKEM SATILMIŞ" gibi bir argüman sundu adam, diyecek laf bulamıyorum, bu kadar senarist olunur :p

gözüne gelmedi kafasına geldi argümanından sonra gayet mantıklı kalıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

suBzer0 said:

seni banlayabilecek bir merci olsa emin ol banlardı. topic açsan modluğu bırakmamı isteyen istemeyen diye % 75 falan ister. ve bu fenerbahçeli olduğun için değil. cava açsa rew açsa çok daha farklı olur durum.
Sosyal ağlarda paylaş

Razu said:

Baggio said:

"Madem penaltıydı kırmızı verseydi, demek ki PENALTI DEĞİL LAN GÖRMEDEN VERMİŞ HAKEM SATILMIŞ" gibi bir argüman sundu adam, diyecek laf bulamıyorum, bu kadar senarist olunur :p

gözüne gelmedi kafasına geldi argümanından sonra gayet mantıklı kalıyor
adamda loss var abi bence. hakemin görmemiş olmasının penaltı veya penaltı olmaması ile ne alakası var. cidden loss var.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Baggio said:

suBzer0 said:

e ama sen diğer adamlara "hala konuşuyorlar, bir susun" diyorsun.

Selfpwn.

epic failsin bro
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

suBzer0 said:

insan değilsin mi? onu ne zaman dedim ben sana gösterirmisin.. Ben sadece biraz daha böyle devam edersen ordan biri çıkıp kaldıramıcağın laf edicek , sonra sen onu banlıcaksın filan , onun için susman senin ve topiğin sağlığı açısından daha iyi olur diye dedim. Susmasan bile biraz daha futbola dönük yorumlar yazarsan daha iyi olur.. Utanmadan konuşuyor diyebiliyorsan insanlara bende sana sus derim...
Sosyal ağlarda paylaş

Zenci kelimesinin Türklerde ilk yazılı örnekleri 11. yüzyıla dayanır farsca kökenli bir kelimedir. Siyahi tenli ırkları tasvir etmekde kullanılır

alttaki kısımda wikiden
Zenci, antropolojide insanların ayrıldığı ırklardan biri. Genel olarak zenci sözcüğü yalnızca bir ırkı değil, derileri kara olan tüm insanları kapsar. Zenci sözcüğü yerine siyah ya da siyahî sözcükleri de kullanılır. Batılı devletlerde yaygın olarak kullanılan Afro (Afrikalı) ve Karayipli sözcükleri de zaman zaman Türkçe'de kullanılır.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...