keldron Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Beşiktaş hedefine bir adım daha yaklaştı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 GS'lileri anlıyorum da, BJK'liler FB/GS'den çok Sivas'ın maçlarını falan takip etmeli bence bu sene, ya da Nonda-BJK arasındaki kıyasıya gol çekişmesini. Her zamanki nefret ettiğim Daum mantalitesiyle maçın başında gol atıp, 70 dakika üstüne yatmaya kalktık, bu sefer tutmadı. "İyi oldu tutmadı, aklı başına gelir belki" demek isterdim de, gelmeyeceğini biliyorum artık. Kazım çok laçkalaştı her zamanki gibi, beraberlik golünü onun kaptırdığı top yüzünden daha erken yiyecektik neredeyse, bomboş pozisyonda direğe vurdu Olcan. Sağdan o, soldan onun kadar olmasa da Vederson batırdı kanatları, yine de gole yatmayıp uğraşsalar ikiyi atardık bence. Alex'in olmadığı hafta bile Özer'e şans vermemesini de anlamıyorum, bir genci daha öğütüyoruz sanırım, bu seferki oldukça iyi bir adam hem de. Kaçsın kurtarsın bari kendini şu Daum efendiden sene sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Aslında Özer'in Galatasaray'da oynamasını çok isterdim ama mevcut kadro itibariyle bizde de forma şansı bulması zor olurdu diye düşünüyorum.Orta sahada alternatif çok.Keşke Daum Özer'i oynatsa da Türkiye bir oyuncu daha kazansa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bursada falan olsaydı özer iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 fenerbahçe kötü bi takım olduğu ve kötü bi takım olması gerektiği için özer gibi iyi bir futbolcuyu oynatmıyor, bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 aklımızda siz varken yapamıyoruz hadi gelin bekliyoruz :( çok özledik hatırlar sardı 4-1 yanımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 temiz 6 puanlık hafta oldu. nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 arkadaş ne sokmuş adam 90 + 4 te gerçi fener alışık öyle 90da frikiklere, rivaldo olsun sergen olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masscador Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Ne asmış julio öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 oo cakmislar fenere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 sizin gibi gençleri derbilerde görmek isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 biz hep burdayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 nick tinkibinki, dilde gençler.. hey gidi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Baggio said: ... Her zamanki nefret ettiğim Daum mantalitesiyle maçın başında gol atıp, 70 dakika üstüne yatmaya kalktık, bu sefer tutmadı. "İyi oldu tutmadı, aklı başına gelir belki" demek isterdim de, gelmeyeceğini biliyorum artık. Kazım çok laçkalaştı her zamanki gibi, beraberlik golünü onun kaptırdığı top yüzünden daha erken yiyecektik neredeyse, bomboş pozisyonda direğe vurdu Olcan. Sağdan o, soldan onun kadar olmasa da Vederson batırdı kanatları, yine de gole yatmayıp uğraşsalar ikiyi atardık bence. Alex'in olmadığı hafta bile Özer'e şans vermemesini de anlamıyorum, bir genci daha öğütüyoruz sanırım, bu seferki oldukça iyi bir adam hem de. Kaçsın kurtarsın bari kendini şu Daum efendiden sene sonu. Azmodai said: iyidir iyi. gotumuz bos yere fazla havalandi sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 2.takımım antep. Kendi sahasında mutlaka gol bulurlar,babam fenerli izlerken baba antep alır dedim direk.çünkü daum yatmıştı maça. Antep yine klas adamları bulmaya devam ediyor,tabata'yı beşiktaş'a kakaladıktan sonra sura julio cesar da:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 noldu atıl kurt bir anda kesildi sesin soluğun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 MİLLİYET said: Aziz Yıldırım, Vali'ye çok sinirlendi Başkan Aziz Yıldırım, 2'nci gole çok sevinen G.Antep Valisi'ne işte böyle kızdı... Maçın son dakikasında ilginç bir olay yaşandı. Uzatmada gelen gole çok sevinen Antep Valisi Süleyman Kamçı, F.Bahçe Başkanı'nın sinirlerini bozdu. Antep Başkanı İbrahim Kızıl'la birlikte maçı izleyen Aziz Yıldırım, 2 sıra yanında oturan Kamçı'ya, "Sen devletin memurusun, böyle sevinemezsin" diye bağırdı ve tribünü terk etti. Olaya Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah da çok şaşırdı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 CthuLhu said: nick tinkibinki, dilde gençler.. hey gidi hey keşke tırnak işareti içinde yazsaydım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Memlekete bak be..memura sevinmek yasak olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ergen atarı yapmış resmen aziz yıldırım ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Hehe iyiymiş, vali yahu adam alt tarafı. Hani Başbakan falan gibi üst düzey devlet adamı falan olsa anlarım belli bi ağırlığı olması gerekir de, burada saçma kaçmış. Bu arada Antep'in ikinci golünde ne vurmuş adam yahu topa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar