Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Gaziantepspor - Fenerbahçe 18.10.2009 @ 16.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

GS'lileri anlıyorum da, BJK'liler FB/GS'den çok Sivas'ın maçlarını falan takip etmeli bence bu sene, ya da Nonda-BJK arasındaki kıyasıya gol çekişmesini.

Her zamanki nefret ettiğim Daum mantalitesiyle maçın başında gol atıp, 70 dakika üstüne yatmaya kalktık, bu sefer tutmadı. "İyi oldu tutmadı, aklı başına gelir belki" demek isterdim de, gelmeyeceğini biliyorum artık.

Kazım çok laçkalaştı her zamanki gibi, beraberlik golünü onun kaptırdığı top yüzünden daha erken yiyecektik neredeyse, bomboş pozisyonda direğe vurdu Olcan. Sağdan o, soldan onun kadar olmasa da Vederson batırdı kanatları, yine de gole yatmayıp uğraşsalar ikiyi atardık bence.

Alex'in olmadığı hafta bile Özer'e şans vermemesini de anlamıyorum, bir genci daha öğütüyoruz sanırım, bu seferki oldukça iyi bir adam hem de. Kaçsın kurtarsın bari kendini şu Daum efendiden sene sonu.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

...
Her zamanki nefret ettiğim Daum mantalitesiyle maçın başında gol atıp, 70 dakika üstüne yatmaya kalktık, bu sefer tutmadı. "İyi oldu tutmadı, aklı başına gelir belki" demek isterdim de, gelmeyeceğini biliyorum artık.

Kazım çok laçkalaştı her zamanki gibi, beraberlik golünü onun kaptırdığı top yüzünden daha erken yiyecektik neredeyse, bomboş pozisyonda direğe vurdu Olcan. Sağdan o, soldan onun kadar olmasa da Vederson batırdı kanatları, yine de gole yatmayıp uğraşsalar ikiyi atardık bence.

Alex'in olmadığı hafta bile Özer'e şans vermemesini de anlamıyorum, bir genci daha öğütüyoruz sanırım, bu seferki oldukça iyi bir adam hem de. Kaçsın kurtarsın bari kendini şu Daum efendiden sene sonu.

Azmodai said:

iyidir iyi. gotumuz bos yere fazla havalandi sdfg.
Sosyal ağlarda paylaş

MİLLİYET said:

Aziz Yıldırım, Vali'ye çok sinirlendi

Başkan Aziz Yıldırım, 2'nci gole çok sevinen G.Antep Valisi'ne işte böyle kızdı...
Maçın son dakikasında ilginç bir olay yaşandı. Uzatmada gelen gole çok sevinen Antep Valisi Süleyman Kamçı, F.Bahçe Başkanı'nın sinirlerini bozdu. Antep Başkanı İbrahim Kızıl'la birlikte maçı izleyen Aziz Yıldırım, 2 sıra yanında oturan Kamçı'ya, "Sen devletin memurusun, böyle sevinemezsin" diye bağırdı ve tribünü terk etti. Olaya Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah da çok şaşırdı.

:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...