LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 izlemediği nerden belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 İyiydi sadece En son hepinizin ağzını burnunu kırarın!!!! Yapması olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Epey iyiydi bence. Sevdim bu bolumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Şu Danny'nin muhabbeti çok baydı ya. Çok boş bi bölümdü. Bir daha ki bölümün teaserı bu bölümün tamamından iyiydi sdf. "Let's go and do something fun!" "No Clara" "Why not?" "Coz I used to be a soldier" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 danny nin çok gereksiz olduğunu düşünüyorum. ya adam gibi bir rolü oynasın ya da çıkartsınlar bence. şu anda kezbana berkecanlarla takılmican diyen erkek arkadaştan öteye gitmiyor. the finale begins derken sezon finali falan mı yoksa diziyi mi bitiriyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Sezon finali, iki bolum olacak. Haftaya izlemeyecegim ben arka arkaya izlemek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 ya bu sezon zaten clara da arkadaşı da tam öküz. çok rahatsız edici 2 karakter olarak yer kaplıyorlar belki sezon finaliyle birlikte bize veda ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Clara sezon başından beri çok başarısız bence, danny o kadar kötü ki hakkında konuşmaya çokda gerek görmüyorum. Doctor who sıkıntıda bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 iyiydi bu sefer ki. http://media.tumblr.com/4111f9fe02dd1b9d8f747151ba256b71/tumblr_inline_mwpeylZsvR1rbqk86.gif missy iyi ya. 2 bölümde harcamasınlar onu. bölümde cyberman olduğunu söylemeseler daha etkili olabilirdi o son reveal. danny çok bayık karakterdi zaten öyle pek etkilemedi ama Clara'nın ağlanması filan. Bi Amy/Rory olamadılar. birde o kadar ölü dediler sonra 7 tane cyberman çıktı sdf azıcık cgi ile çoğaltsalardı bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Izlemeyeyim dedim ama duramadim; guzel bolumdu, hic beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 tahmin ettiydim ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 nasıl bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Captain Jack Harnessı tekrar soksalar ne güzel olur - bir ik bölüm bile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Çok iyi bölümdü, hiç aklıma gelmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 neyin tribi Master neyin tribini atıyor onu anlamadım ben. En son tennant'la beraber olmuş ikisi birlikte time lordları geri yollamislardi. Kendini feda etmişti bir nevi. Beni yalnız bıraktın falan ne ayak yani. Saçma sapan uyuz oluyorum moffat'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Sonunda Clara gitti. Sonunda be! Çok güzel bölümdü. Sanırım gene bulamadı reyis memleketini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Tum sezon iyi baglandi en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 ya clara gitti kesin di mi. gitsin olmadı o. bi de şu cybermanlere bi update atsınlar bişey atsınlar, o kadar uzaylısın, hala 3 gaz tenekesinden suit var üstünde. 2003'ün cylonlarından gerideler yani. gerçi onlar cgi'dı. olsun yine de gerideler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Çok kötü bir sezon ve çok kötü bir finaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 aynen çok kötü sezon ve kötü final ama çok iyi Doctor sdf Arada yine 2-3 güzel bölüm çektiler ama meh ya. Danny ve genel asker muhabbetini çok uzattılar bütün sezona yayıp. Missy seni öldürcem dedi, tehdit etti, sonra Osgood'a atladı, arkasındaki iki asker aynen dikilmeye devam ettiler. Missy'de Osgood'da harcandı bide. Bir daha ki sezona kalsaydılar keşke. Danny' de ne kötüydü ya. Doctor orda dünyayı kurtarmaya çalışıyo, o hala Doctor'a laf söylüyor ağlıyor. Birde sonda zaten kontrolünde olan Cyberman'lere dramatik konuşma yaptı. Sanki konuşmasa yapmıcaklar dediğini. Sonra bütün cybermanlar uçtuysa sondaki general niye gitmediydi sdf Bide Danny şimdi öldüyse gelecekteki Danny nerden geldi. Clara ile Danny'nin çocuklarından değil miydi o? Santa Nick Frost!! Clara ve Danny olmadan bi Christmas special iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 biri şu diziyi moffat'tan kurtarsın artık ya. vallahi daraldım. sürekli karakter çözümlemesi yapmaya çalışmasından, şaşırtmalara çalışmasından, en büyük olayları "seni özledim arkadaşım ya ondan dünyanın ebesini silkiyorum" diye anlatmasından falan cidden darladım. dany kim arkadaşım ya. dany kim. dünya üzerinde 23423423 tane insan var aşık olan. hepsi siber oluyor da bi dany mi olmuyor da aklı başında kalıyor falan. vallahi sinirlendim yemin ediyorum. moffat'a vereceksin sezon içinde 2-3 bölüm yazacak. geri kalan hikayeyi tennant zamanındaki yazarlara falan versinler. çok daraldım ben bu işlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 danny gelmedi ki, öldürdüğü çocuğa verdi hakkını. sadece doctor dannynin geldiğini sanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Geçen sezon iyiydi Clara, ben de sevmedim bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Abi hele Danny'nin şu en sonda işte doktorun gerçek yüzünü gör general o felan demesi, ya sen kimsin lan bebe :) bak aklıma gelince gene sinirlendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar