hailandkill Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 geçen hafta paketi aldım fakat buradan okudugum kadarıyla hala server sırası bekleme olayı devam ediyormuş... yoksa ben kendimi güncellemedim mi ? Aktive edeyim mi diyorum içimden şifreyi.. ohhh biri beni aydınlatsın :) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 İlk ay zaten para ödemiyorsun zaten, açmaman için bir sebep yok yani, işin gücün çok yoğunsa da arada bir bakarsın yani, fikrin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 her serverda sira yok, ilk acila nserverlar kalabalik birtek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 En kalabalık server gorgos un sırası, saat 21:30 da 1 saatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 2.5 saat gordum gorgosda ellerınızden oper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Kahrun ve Kalil serverlarında sıra yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Var var, 1.5 saat. çaktırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Kahrun'da sıra filan yok ve yeteri kadar kalabalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 +1 kahrun ftw :) elyos ftw ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 dün gorgosta saat 8 gibi 450ye yakın bi sıra bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 gece 11 gorgosta 550 kişi sira wardi:D Saatlere göre sira durumu değişiyor... saat 19dan itibaren sonra şişme oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Gangren said: Var var, 1.5 saat. çaktırma o allaan ZEN i gibi salaklarının doldurmasından iidir pati işgali altında olması Kahrun un ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Gorgos'ta saat 8'de 450 kişi yine iyimiş. Geçen hafta bu rakam 2700'dü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 19:10 sıra beklemeden girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 kahrun ftw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 2 hafta sonra bırakır millet oyunu merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 beles surenin bitmesini bekliyorum ben, bakalim kimler birkaicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 abvblizzard said: 2 hafta sonra bırakır millet oyunu merak etmeyin. /shoo troll shoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 büyük konuşmiyim ama aion'u bırakmak biraz zor olur eğer MMO oynayan bir adamsanız :) AOC veya WAR release'le alakası yok :) http://www.aionsource.com/forum/news-announcements/73690-incoming-updates-1-5-xp-boosts-flying-beasts-o_o.html Bu patch gelincede "grind qq qq more qq" sona ericek gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 gerçekten ben çıkış sürümü olarak bu kadar tamamlanmış bir oyun oynamadım. en büyük sorun (zevk meselesini bir kenara bırakırsak) bekleme sırası o da beleş dönem bitince oturur. leveling olayını da çözüyorlar anladığım kadarıyla. gayet olmuş bir oyun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Su an oynadigimiz aslinda cikis versiyonu sayilmaz. Oyun sanirim asyada 1-2 ay once release olmustu zaten? Dogrusu WoW'da oyle olmustu, EU'den 2 ay once US'de release olmustu, buna ragmen EU release'i rezaletti tabii.. Su an piyasada en guvenilir sirket ncsoft, bundan daha iyisi varsa lutfen paylasin. Blizzardi listeye koymuyorum cunku bence son yillarda blizzard gercekten cok gorus degisikligine ugradi, her gecen gun daha cok sony'e benzetiyorum ben, herifleri bir para acligi, bir ac gozluk burudu gitti.. Sanki oyunu iyilestirmeye calismiyorlar, sadece insanlardan para tirtiklamaya calisiyorlar.. Onumuzde baska release'i yakin hangi oyun varki zaten AION'a su an alternatif olabilicek? WoW'dan sikildiysan en iyi alternatif suphesiz AION, ta ki Blizzard d3 ile sc2 cikana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 çıkış sürümü değil, 1 yıl oldu kore'de piyasaya sürüleli. war, aoc ya da wow eu çıkışıyla kıyaslamak yersiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 WoW'da Avrupada 2 aylik bir urun olarak cikis yapmisti onceki postta dedigim gibi, ama yine de inanilmaz kotu bir launchdi. Ayrica lineage 2'i launchda oynayanlariniz varsa bilir, en ufak bir lag, server gocmesi veya bug durumu yoktu. Adamlar verdigi saatin dakikasi dakikasina actilar, ve o serverlar 1 kere bile kapanmadi birkac haftaki maintenance a kadar. MMO hayatim boyunca gordugum en smooth launchlardan biriydi Lineage 2, o zaman ki en buyuk oyuncu dilimine sahip oyunlardan biri olmasina ragmen. NCsoft bu isi duzgun yapiyor, aion 1 yillik urun yada degil. Onceki ornekleri de bunun gostergesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 1 yillik oyunla, 2 aylik oyunu karsilastiriyosunuz, yillardir bu isi yapan ncsoftla, ise ilk girisi wow olan blizzardi karsilastiriyosunuz, 2004le 2009u karsilastiriyosunuz, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Bir oyunun sadece duzgun bir launch yapmasi icin 1 yila mi ihtiyaci mi vardir? Ilerleyen yillarla mmo'larin launchlari arasinda iyilesme yolunda dogru bir oranti mi vardir? O zaman WAR ve AoC'un diger oyunlara nazaran cok daha iyi bir launcha sahip olmasi gerekmez miydi? Ayrica Lineage 2, 2003'de release olmustu? Yillardir bu isin icinde olan ncsoft diyorsun, battle.net'den hic haberin yok mu acaba? http://en.wikipedia.org/wiki/Battle.net Ikisinin arasinda sidik yarisi yapmanin manasi yok, ama aion'un launchdaki basarisini sadece "onceden asyada launch olmustu zaten" deyip atmak bence haksizlik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar