Miraul Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 tank olmanin avantaji. basmadan group a giriorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 su lfg average geara gore gelsin omrumden omur gidiyor sanki butun eu rejectleri bulup benle eslestiriyor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Bana da tam tersi togc25 gearlı adamlar geliyor devamlı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hunterla girdim 3100 gs lu pala vardı grupta ilk hc in 2 inci bossunda wipe yedik dagıldı yattı bugün demin giridk guild le diger charla herkes toc gearlı 1 satte 3 ude bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Miraul said: tank olmanin avantaji. basmadan group a giriorum aynen ama 2.5k dpsli herifler geliyor kanser oldm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abi baslamadan once gear check yapin kotu gearlilari vote kick ozellikle yeni instancelarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Ben uzunca bir suredir tank basima leading dpsim hclerde, HoR'a yetmedi ama sonunda imba dpsim bugun. Hunterimiz crossbow skill kasiyordu, mageimiz 2k dps yapiyordu, diger shaman zaten dillere destan PoS'un son bossunda 600 dps yapti. Sonuc olarak kalbim dayanmadi devam etmeye. Ama oyuna gene baglamanin bir yolunu buldu abvblizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bi de en guzeli level 74 mage imle dungeon yapiyorum triumph biriktiryorum resmen euhuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 lock um la instance yapayım bende madem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Silmarwen said: Zaten düşünüodum enchanti silmeyi. Bu sistem tuzu biberi oldu üstüne :D BS kasıcam :D Grupta enchanter yoksa o özellik çalışmıyo bilginize :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Nerdeyse full 245 gear var üstümde. Ama böle patch geldi, bok gibi hissettim kendimi binlerce yeni şey ne yapacağımı şaşırdım. ZAten akşam oynuorum sırf, geliorum ICC ye girdik hadi, Ulan HClerimi mi yapiim, weekly mi yapiim voanın yeni bossunu mu yapiim, Ordan adam o epic weapon questini yapio falan. Item'dan çok content görmek istiorum ben. Fena oldum birden, şunları sindire sindire verseler cidden daha mutlu olurum. Birden öle bi content koyuolar ki kaliosun hehe hiç sevmiom büyük patchleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Voa yeni boss gelmedi ki? Yeni season ile gelecek o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Ya gerçekten şaka gibi ya 2 kere 2 charımla da bitirdim o yeni hc leri fakat bir tane bile quest itemi düşmedi party'e :S Drop rate'i bu kadar mı düşük yahu :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Nerf öncesi 3 dungeonda 2 tane düştü dün bir tane düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Kyaltie said: Ya gerçekten şaka gibi ya 2 kere 2 charımla da bitirdim o yeni hc leri fakat bir tane bile quest itemi düşmedi party'e :S Drop rate'i bu kadar mı düşük yahu :|2 gunde 3 inse 2run yaptım hic dusmedi bi gun önce arklara 2 tane dusmus. Zaten ilk gun yapmıs itemı almıs adam var serverda bl de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Item düşyükten sonrası kolay mı yani koşturma mı yoksa gene dungeon falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Dungeon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Gangren said: Dungeon var. hangi dungeona gidilicek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 bide konu ile alakasız olucak ama rollde kimin ne rol attıgını göremiyorum 5 manlerde direk şu sunla kazandı diye cıkıyor onun bi addla alakası varmı diger bi charımda kim ne attı gösteriyordu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 yoo roll atınca yazıyo diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 o diil de bu yeni lfg olayı süper olmuş ve baska realmında katılması çok hoş. Ama ıkındım ıkındım uam dps item farmlıyım diye dps giriyim dedim , arkadaş tank bulunmuyo yaw . Alt dk kastım onu da tank yapacam bu gidişle :D -hungarde- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 samaella said: yoo roll atınca yazıyo diye hatırlıyorum Bende sadece kimin kazandıgı yazıyor kim istemiş kim istememiş görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Seçeneği vardı yanlış hatırlamıyorsam Options'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Gangren said: Dungeon var. Dungeon varsa kolay o zaman. Allah'tan raid felan istemiyor. Haftalık raid'lerde keşke realmler arası olsa mesela şu anki Flame Leviathan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Raidler icinde yok mu? bide yanlıs hatırlamıyorsam haftalık q lerde direk bossun önüne gidiceksin gibi bi sey vardı yanlıs mı hatırlıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar