Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Fox işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 gecen gun tv'de filmiyle karsılastım son 20 dakkası flndı,izledim iç çeke çeke. ne güzel diziydi cidden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Sırayla izlenmeli: http://www.youtube.com/watch?v=2jAePQzdXGg http://www.youtube.com/watch?v=vB9iAuw8ZCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 fenris said: axedice said: Çocuğum olursa isimlerini fireflydan vermek istiyorum. Düşünsene küçük bi kızın var adı Kaylee. Daha çok seversin lan. Kaylee gel yavrum. her seferinde aklına kaylee nin kaptanla ilk karşılaştığı sahne gelmez mi lan? sdfsdfsdf löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 sahnenin capsi pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 tekrar başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 abi her uplandığında şu konu heycanlanıorm, yeni bir şey mi var diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Şu diziye yakın bir his yaşatabilecek bir oyun var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Masaüstü FRP oynayacaksın benzer şeyler oynatan bir grup bulup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Oyundan kasıt daha çok bilgisayar oyunuydu aslında Firefly'ın masaüstü settingi var bu arada ama öğrenecek kadar kasmadım, aranızda oynamış olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 14. bölüm :( Ne kadar da güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 dizinin en matrak sahneleri ve there be spoilers http://www.youtube.com/watch?v=BNkcK2toExY&feature=feedrec_grec_index http://www.youtube.com/watch?v=zmG4tPspd-E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Birimiz bir gün bunu up ladığında, çok güzel haberler verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3uMAKtXlXf4&feature=related ilk sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Son video + Gerge'nin ilk video +1 Too much hair! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 oturdum izledim. 2 günde bitirdim. iyiymiş ya baya.. ben diziyi en azından toparlamışlardır falan diyodum, tak diye ortasında iptal etmişler. çok üzüldüm lan.. filmini izlemiştim, pek bişe ifade etmemişti. 1080p izlemeliyim en kısa zamanda tekrar. bi de bana şu rahibin olayını birisi öm atsın veya spoiler ile söylesin abi, neci o rahip. çizgi romanlarında falan açıkladılar mı? çok merak ettim onun olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ÇR da var. 3. sayıda sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 şimdi ben bunu yeni izleyecem üşeniyodum bayadır ne sırayla izlememiz felan gerekiyo bu serenity davası nedir, kestane kebap acele cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ya sen nasıl bir ömür geçirdin torment yok firefly yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 devamını çekmelerini bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 lan ayrıca ben tormentı ilk oynadığımda sene 2003 felandı, bitirmemiştim sadece üşengeçlikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Önce ilk 13 bölümü izleyeceksin, sonra serenity filmini. Sonra çizgiromanları okursun. Tabi izlerken imdbdeki sırayla yani foxun yayınladığı sırayla izleme, onun yerine şu sırayla izle (zaten dl edersen bu sırayla gelir) http://www.fireflywiki.org/Firefly/EpisodeGuide Bide torment oynamayıp firefly izlemeyen bi insan gerçekten yarım bi insandır ya çok hayret ediyorum sana spark. Hayatın bize sunduğu güzelliklerin önemli bi kısmını ıskalıyorsun galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 izledik dün beğenmedik pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar