mokoko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 oke zaten benim indirdiğimdeki sıra olması gerek sıra. ole izlicem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Diadan, o dizi ile film arasında olanlar için çizgi romanları okuyacaksın. Daha 6 tane var, yeni bir seri daha hazırlanma aşamasında. Ama o mavi elli adamlara ve Book'a ne olduğu çizgi romanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 aklıma geldikce açıp soundtrackını dinliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 hazırlanma aşamasında olan dizi mi ? çizgi romanmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Çizgi roman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Muazzam bir dizi tek kelime ile ama insan hemen bitince sezon üzülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bende burdan gorup indirdim, gercekten cok guzeldi. Sadece 13 bolum di mi, the message ile bitiyor.. icim burkuldu bitince :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 işte sonra da ÇR ı ve filmi var ama evet dizi o kadar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Serenity'i izlemistim ama en ufak bir fikrim yoktu boyle bir dizinin devami olduguyla ilgili, tekrar izliycem simdi.. Paylasim icin tesekkurler, boyle olu bir sezonda guzel bir dizi izledim sayenizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Böyle btmesi bir açıdan da iyi olmuş. Buffy gibi uzasaydı bu kadar efsane olmazdı. Objects in the space izleyesim geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 aslında baya bi sezonluk hikaye temelleri vardı hepsi yarım kaldı rahat bi bölüm bile baymadan 4 sezon gideri vardı bence ki joss 22 sezon yapsa gene izlerim o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Diziyi izledim çizgi romanı okudum filmi izledim ooof of of of of diyorum başka ne diyim bilemiyorum özellikle dizi,çok orjinal,her sci-fi hayranının ilgisini çekeceğini düşünüyorum. karakterleri çok sevdim özellikle jayne,zaten bu diziden sonra adam çok sevdiğim oyuncular arasına girdi. arada bazı bölümler sıkıcıydı evet,ama konsept güzeldi,hikaye akıcı,karakterler ilginç,enstantaneler ilgi çekici. daha çoook malzeme vardı gerçekten,yazık olmuş. arada sırda açıp yeniden izlenesi bir dizi oldu benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Blurayları izledim sonunda. Süperler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Of HDTV ve bluray olsa da izlesem ben de. Ne iyi diziydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 uzasaydı güzel olmazdı demedigim belkide tek dizi adam kocaman dir evren yapmıs ve gercekten yasıyor gibi hissediyorsun starwars gibi kült olma sansı varmıs yazıık olmus tavsiye etmeyin izledigime pişmanım bitti üleynnnnnn die baarırısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Abi uplayıp durmayın şu konuyu, gördükçe sinirlerim bozuluyo, foxa ardarda küfürler saydırıyorum. Şu şaheserin içine ettiler ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 şu konunun paso uplanmasına rağmen başlığın editlenmemiş olması ve güncelde Re: Firefly - You can� take the sky from me! yazısını görmek de ayrı bi olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 sdfsd aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 � Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 aylar once ofisteki bilgisayarima firefly isimli su dosyayi wallpaper yapmistim http://wallbase2.net/rozne/7f9784f1dbdb86968e3b0b747087a0e4/wallpaper-156074.jpg diziyi yeni bitirdim. ofise geldim yeni farkediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ayıp müm ayıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ben de ayipladim kendimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Gençler müjdemi isterim: Firefly geri dönüyo :D Nihayet Fox'tan telif haklarını satın alacak bir babayiğit çıkmış. Şimdilik eski bölümleri (2 saatlik ön bölümüyle beraber ve sıralı olarak, foxun aksine yani) yayınlayacaklar ama yeni çekimler de olabilir diyolar, başrol elemanı zaten dünden razı. Ama kadroyu ve Josh Whedon'u tekrar toplayabilecekler mi bilemem: http://geek-news.mtv.com/2011/02/17/firefly-returnsand-nathan-fillion-is-open-to-play-mal-again/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 science channel ne lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ee castle ne olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar