Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Turkiye'den youtube'a nasil giriliyor? Daha onceden acilmistir eminim basliklar da bulamadim. Oyle ekstra program falan olmasin. Bende bir 800 iplik falan hosts listesi vardi, o calistiriyordu eskiden ama simdi giremiyormus kiz arkadasim youtube'a, degisti mi ipler dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 navige burda hem ie hemde firefox için cokzel anlatıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 opendns 4.2.2.x 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 abvblizzard said: opendns 4.2.2.x 0 dostum çok karışık cookie silemeyen adama bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xaty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 hosts dosyasıyla oynamak yavaşlatıyor diyorlar, bir de oraya yazılanlar bir süre sonra işe yaramaz olabiliyor. openDNS kullanıyorum ben, sorun yaşamıyorum. kendi sitelerinde nasıl kullanılacağı yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ya ekstra program kurdurtmak istemiyorum =/ bi bakayim ama verdiginiz linklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 http://makat.org/en/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 xaty said: hosts dosyasıyla oynamak yavaşlatıyor diyorlar, bir de oraya yazılanlar bir süre sonra işe yaramaz olabiliyor. openDNS kullanıyorum ben, sorun yaşamıyorum. kendi sitelerinde nasıl kullanılacağı yazıyor. host niye yavaşlatsın abi sadece belli adresler girildiğinde gidilecek yolu gösteriyor o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Hosts neden yavaşlatsın, aksine DNS'ten cevap bekleme süresini yokedip hızlandırabilir giriş süresini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 open dns yavaşlatıyor asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 http://www.opendns.com/ çok hissedilir bir yavaşlık yaşamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 opendns search ayarlarını vs kendine çeviriyor dnsi silseniz de gitmiyor falan çok uyuz olmuştum bi iki yıl önce. 4.2.2.2 yeterli ve iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 pekaziz said: http://makat.org/en/index.html (tu) Hosts'a direkt implement ediyor işin kolaylığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 hosts ftw hertürlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aramil Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 makat.org #1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Penthesilea said: Turkiye'den youtube'a nasil giriliyor? Siz Türkler ne diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 makat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 makatdan giriyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bgunekadar opendns ile sorunsuz bağlanıyordum. Bugun ne olduysa bir anda gitti bende. nedendir acaba? Edit: Bu arada bende makat hiç bir işe yaramıyor. Ne işyerimde ne de evde yaramamıştı opendns'ye geçmeden önceydi. Zaten o sorun bu sorun mecburiyetten geçmiştim opendns'ye. Hatta biraz önce bir daha denedim iş yermde gene yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 ay sonra ... xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 hiii go.navige go go go ! sevdim. mcks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Churel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 dns + host Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 gıgıl dns kullanıyorum valla çok memnunum. 1 hafta kadar önce kendi sitesini açamaması dışında bir sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 gıgıl ın dns nasıl oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 8.8.8.8 8.8.8.9 takır takır açıyor sfd (google public dns) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 abvblizzard said: opendns 4.2.2.x 0 dostum çok karışık cookie silemeyen adama bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xaty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 hosts dosyasıyla oynamak yavaşlatıyor diyorlar, bir de oraya yazılanlar bir süre sonra işe yaramaz olabiliyor. openDNS kullanıyorum ben, sorun yaşamıyorum. kendi sitelerinde nasıl kullanılacağı yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ya ekstra program kurdurtmak istemiyorum =/ bi bakayim ama verdiginiz linklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 http://makat.org/en/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 xaty said: hosts dosyasıyla oynamak yavaşlatıyor diyorlar, bir de oraya yazılanlar bir süre sonra işe yaramaz olabiliyor. openDNS kullanıyorum ben, sorun yaşamıyorum. kendi sitelerinde nasıl kullanılacağı yazıyor. host niye yavaşlatsın abi sadece belli adresler girildiğinde gidilecek yolu gösteriyor o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Hosts neden yavaşlatsın, aksine DNS'ten cevap bekleme süresini yokedip hızlandırabilir giriş süresini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 open dns yavaşlatıyor asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 http://www.opendns.com/ çok hissedilir bir yavaşlık yaşamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 opendns search ayarlarını vs kendine çeviriyor dnsi silseniz de gitmiyor falan çok uyuz olmuştum bi iki yıl önce. 4.2.2.2 yeterli ve iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 pekaziz said: http://makat.org/en/index.html (tu) Hosts'a direkt implement ediyor işin kolaylığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 hosts ftw hertürlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aramil Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 makat.org #1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Penthesilea said: Turkiye'den youtube'a nasil giriliyor? Siz Türkler ne diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 makat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 makatdan giriyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bgunekadar opendns ile sorunsuz bağlanıyordum. Bugun ne olduysa bir anda gitti bende. nedendir acaba? Edit: Bu arada bende makat hiç bir işe yaramıyor. Ne işyerimde ne de evde yaramamıştı opendns'ye geçmeden önceydi. Zaten o sorun bu sorun mecburiyetten geçmiştim opendns'ye. Hatta biraz önce bir daha denedim iş yermde gene yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 ay sonra ... xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 hiii go.navige go go go ! sevdim. mcks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Churel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 dns + host Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 gıgıl dns kullanıyorum valla çok memnunum. 1 hafta kadar önce kendi sitesini açamaması dışında bir sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 gıgıl ın dns nasıl oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 8.8.8.8 8.8.8.9 takır takır açıyor sfd (google public dns) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
xaty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 hosts dosyasıyla oynamak yavaşlatıyor diyorlar, bir de oraya yazılanlar bir süre sonra işe yaramaz olabiliyor. openDNS kullanıyorum ben, sorun yaşamıyorum. kendi sitelerinde nasıl kullanılacağı yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ya ekstra program kurdurtmak istemiyorum =/ bi bakayim ama verdiginiz linklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 http://makat.org/en/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 xaty said: hosts dosyasıyla oynamak yavaşlatıyor diyorlar, bir de oraya yazılanlar bir süre sonra işe yaramaz olabiliyor. openDNS kullanıyorum ben, sorun yaşamıyorum. kendi sitelerinde nasıl kullanılacağı yazıyor. host niye yavaşlatsın abi sadece belli adresler girildiğinde gidilecek yolu gösteriyor o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Hosts neden yavaşlatsın, aksine DNS'ten cevap bekleme süresini yokedip hızlandırabilir giriş süresini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 open dns yavaşlatıyor asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 http://www.opendns.com/ çok hissedilir bir yavaşlık yaşamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 opendns search ayarlarını vs kendine çeviriyor dnsi silseniz de gitmiyor falan çok uyuz olmuştum bi iki yıl önce. 4.2.2.2 yeterli ve iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 pekaziz said: http://makat.org/en/index.html (tu) Hosts'a direkt implement ediyor işin kolaylığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 hosts ftw hertürlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 makat.org #1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Penthesilea said: Turkiye'den youtube'a nasil giriliyor? Siz Türkler ne diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 makat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 makatdan giriyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bgunekadar opendns ile sorunsuz bağlanıyordum. Bugun ne olduysa bir anda gitti bende. nedendir acaba? Edit: Bu arada bende makat hiç bir işe yaramıyor. Ne işyerimde ne de evde yaramamıştı opendns'ye geçmeden önceydi. Zaten o sorun bu sorun mecburiyetten geçmiştim opendns'ye. Hatta biraz önce bir daha denedim iş yermde gene yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 hiii go.navige go go go ! sevdim. mcks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 dns + host Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 gıgıl dns kullanıyorum valla çok memnunum. 1 hafta kadar önce kendi sitesini açamaması dışında bir sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 gıgıl ın dns nasıl oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 8.8.8.8 8.8.8.9 takır takır açıyor sfd (google public dns) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar