scorch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 ASdfsdaf cheste direk abanıosun ztn öle bi settings görünce ne anlamı kalır sonra anime karakterin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 female only, guild kurun bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Hehe =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Cuce said: female only, guild kurun bari. Aci bir durumdur, oyundaki casterlarin 90% i falan female karakter. Ama insanlari suclamamak gerek.. Ben erkek halimde, o sakalla, o yanimdaki bina kadar elementle etek giyiyorum*, ve buyu atarken falan havalaniyor o etek.. Icler acisi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 benim için wow da bitti male karakter :D artık alayı female olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 bingildak said: Ben erkek halimde, o sakalla, o yanimdaki bina kadar elementle etek giyiyorum*, ve buyu atarken falan havalaniyor o etek.. Icler acisi :( ahahahahah nedir bu ya sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 ARKADAŞLAR SS KOYARKEN DISPLAY FPS AÇIN DA KAPIŞALIM YHAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Erkekler male , kızlar female karakter açmak zorunda diye bir kuralmı çıktı o.o Niye acı bir durum olsun anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Oynadığınız süre boyunca erkek izlemek istiyorsanız bizim ne günahımız var canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Ben yillardir ayni setup'i kullaniyorum :) DD* caster : Dominus (haliyle erkek) Healer : Absolution (dash gibi hatun) @darksun: cumlenin basindan okursan neye icler acisi dedigimi anlarsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Erkek adam erkek karakter açar deyip noktayı koyarım bende, alın buda nokta "." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Drea nerdesin bak o SS'deki hatun tek başına takılıyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Oyundayımda store açtım feci lag vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 warhammerda sorcerer açtım bi daha töbe.ama aiondakiler öyle kötü durmuyor sorcerer için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Warhammer Sorcerer iyidir ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 http://img18.imageshack.us/img18/3056/aion2009100315521598.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Kaslı sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Poz dediğin böyle verilir. Xaenin için de FPS açtım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Kazanan Buzx'ın sorcereri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Asgard said: Kazanan Buzx'ın sorcereri keşke erkek açsaymışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Emoysam, Emosun diyin!!1!1! http://www.ressim.net/out.php/i192648_adsiz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 HACI EMO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 hahah herkes GARI açmış lan bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar