nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 i had sex yestırdey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 kermit said: günde 5 buçuk saat sevgilin ayrı şehirde olsa bile konuşacak ne buluyosunuz merak ettim. sabah ararsın uyandırmak için belki günaydın dersin konuşursun, seni seviyorum dersin sabah sabah 5 dk yı geçmez öğleden sonra merak edersin bi 5dk daha ararsın en fazla naptın ne ettin ii güzel yeter. akşam olur onada 15 dk konuş en fazla hocam. yani gece saatlerce konuşanlar ne yapıyolar ne buluyolar. yemek tarifimi veriyosunuz yahu.5. buçuk saat ya çok abartı telefon başında kermit, adam teorilerini tartısıyodur sevgilisiyle. 5.5 az bile o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ahahahahaa barbu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 radyasyondan sevgiliyi kaybetme ihtimali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 radyasyon olayı yüzünden sırf sevgilimi düşündüğüm için uzun konuşmam ben telefonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ooo ona bakarsanız bilgisayarlar da radyasyon yayıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 dr manhattan hem radrasyon yayıyor hem de değidirioyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 kontoru parayla satmiyolar miydi? ne sacma bir anlatim lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 günde 5.5 saat için telsiz alsan daha iyi, sağlam çekenlerinden. hep aklımda bu var ya, yabmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ya avrupada böyleya şimdi parayla yükletiyosun illa bizdede böyle olacak. farkımız olmasın onlardan hep akpnin yüzünden 9 eylül saldırılarındada böyle olmuştu aşırı dindar kesim yüzünden telefonla konuşamıyoz baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ben eminönünde zencilerle incik boncuk karşılığı kontör alıyorum sonra o kontörü avrupaya götürüp ipek şal ile değiştiriyorum oradan amerikaya gidip kendime köle alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 valla amerika'da kontör olayı yoktu, aynı onun gibi yapıyorlar anladığım kadarıyla. dolar cinsi yüklüyor ve kullanıyordunuz. yalnız gsm operatörleri para cinsinden konuşma veya sms paketleri yaratarak kontörlüde sunduğu benzer kampanyaları sunabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 şimdi kaba bi hesap yapsak 150 kontor 28 tl(bazı yerlerde 30) 10 dakikası 2 kontore konusuyoruz aveada, 750 dakika 30 tl 25 dakika 1 tl dakikası 15 kuruştan ucuz olursa kârdayız. 5000msj beleş dakka ve arankazan da varmış onları eklemedm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Turkcell batacak, 0.1 saniyelik konuşmada hemen 1-2 köntür yyemeyecek öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 BabacumMostors said: ben eminönünde zencilerle incik boncuk karşılığı kontör alıyorum sonra o kontörü avrupaya götürüp ipek şal ile değiştiriyorum oradan amerikaya gidip kendime köle alıyorum ahahahahhahdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 5 sene önce Vadafone hattım vardı İngilterede, bi numarayı arıyodun ... pound ... penny krediniz kaldı diyodu :) Daha bilinçli kullanmanı sağlıyo telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Efrasiyab said: Turkcell batacak, 0.1 saniyelik konuşmada hemen 1-2 köntür yyemeyecek öyle. Turkcell batmayacak ilk saniyede yine 2 kontorluk ücreti kesecek sonra her 60 saniyede devam edecek kontör sisteminin kalkmasi cok daha ucuza konusmamiza yarayabilir normalde dakikalik konusmanin ücreti hep sabit yani 2 kontör kalirken kontör fiyatlari durmadan artiyordu simdi bir sabit fiyat belirlenecek bir dakikalik konusma icin ve canlari istediginde arttiramiyacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 BabacumMostors said: ben eminönünde zencilerle incik boncuk karşılığı kontör alıyorum sonra o kontörü avrupaya götürüp ipek şal ile değiştiriyorum oradan amerikaya gidip kendime köle alıyorum AHAHAH WIN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Bunu görmemiştim. İyi olmuş valla. Dakikası bilmemkaç kontör reklamları bitsin lütfen. Dakikası kaç para onu söylesinlerde insanlar hesabını bilsin. İşi boş yere dolandıran gereksiz bir olaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 nileppezdel said: Çok daha pahalıya konuşacağız. Tüketiciyi korumak bahane, GSM operatörlerinin rantları şahane.. Bunu dedm diye deli gibi üstüme geldiniz şurda.. Alın bugün çıkan bir haber: kontör vs. tl Kazık çakmadan bırakmazlar demiştim, ki çakıldı gibi geliyordu zaten konuşurken giden miktarları görünce. Haber de çıkmış. Öyle işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 BloodyBeast said: şimdi kaba bi hesap yapsak 150 kontor 28 tl(bazı yerlerde 30) 10 dakikası 2 kontore konusuyoruz aveada, 750 dakika 30 tl 25 dakika 1 tl dakikası 15 kuruştan ucuz olursa kârdayız. 5000msj beleş dakka ve arankazan da varmış onları eklemedm3 dk sı 30 kuruş felan diyorlar.1 dk sıda 30 kuruş oluyor tabi :P.fena giriyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 nileppezdel said: nileppezdel said: Çok daha pahalıya konuşacağız. Tüketiciyi korumak bahane, GSM operatörlerinin rantları şahane.. Bunu dedm diye deli gibi üstüme geldiniz şurda.. Alın bugün çıkan bir haber: kontör vs. tl Kazık çakmadan bırakmazlar demiştim, ki çakıldı gibi geliyordu zaten konuşurken giden miktarları görünce. Haber de çıkmış. Öyle işte.. milletin deli gibi üstüne gelmesinin sebepleri: 1) %500 zam demen !?! 2) mevzu belli olmadan kendinden çok emin iddialarda bulunman 3) inat 4) inat 5) inat 6) inat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Batidaki sistemi getirmeye kasiyorlar ama daha kazigini hesaplayarak bir Allah in kulu cikipta ya neden biz teknolojiye bu kadar vergi oduyoruz demiyor ve catir catir o kazigi yeyip teknolojik hedeleri aliyor. Eh sen susarsan kazigida saplar el oglu bu bu kadar basit ve acik nettir kontor de olur yarin obur gun baska birseyde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 valla bana feci geçti t.cellde de aveada da bu kuruş mevzusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Efrasiyab said: Turkcell batacak, 0.1 saniyelik konuşmada hemen 1-2 köntür yyemeyecek öyle. onun yerine 65 kuruş çekiyor şimdi direkt, telefonu fırlatıp kırasım geliyor. çok kötü oldu bu yeni sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar