acdervis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 http://www.thewitcher.com/community/entry/85 Bıraktım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 witcher 1'i çok severek oynayıp bitirmiştim. demin 2'ye başladım oynadıkça witcher 1 ne kötü oyunmuş lan diyip duruyorum. baya güzelmiş ikincisi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 aşkı memnuya benziyo dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 yukardaki şeyi diyosan film o. mrk ediom izlicem bi ara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 dizi bence season 5 episode 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 hmmm geçen bi forumda film olduğunu okumuştum, dizidir belki de çok varmış şimdi baktım yutuba. edit/wikipediadan baktım filmmiş. sonra bölmüşler televizyonda dizi şeklinde göstermişler. sonra da dizisini çekmişler. ancak wikide de yazdığı gibi complete failure tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Oyunu bitirmiştim eleştirebildiğim tek şeyi özgür bir haritasının olmayışıydı sanırım onun dışında mükemmel bir oyun. Özellikle combat sistemi öyle kafanıza göre bam güm dalma değilde hemen ölebildiğiniz için taktiksel oynayıp, bol bol potion bomba kullanmak falan süperdi.Ne biliyim kafanıza göre yada amaçsız sign kullanmak özellikle grp combatlarında baya bi kaçmanıza sebep oluyordu.2.0 versionu çıkmış bayağı bir iyileştirme varmış tekrar bitireyim oyunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 roşeyle bitirmiştim bi de skoytel bitiriyim diyorum ben de. resmen başka oyun oynuomuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madnex Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Oyuna başlarken Tutorial yapıp girersek ekstra bir kazancımız oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 orda yaptığın bir iki seçim var, bence oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 The greatest “true” CRPG developed by the only developer that hasn’t left PC community behind since the next-gen consoles were invented. şu şaheser yorumumla gogdan cukkaladım oyunu, daha ilkini bitirip oynamadım ama doğruymuş demek ki tahminim ehuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 GOGda yeniden indirimde 24$, ayrıca Witcher 1 Enhanced Edition da hediye ediyorlar. http://www.gog.com/en/gamecard/the_witcher_2/ Süper paket, 2yi beğenip 1i daha oynamamış olanlar kaçırmasın. 2011'in net en iyi oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Enhanced Edition açıklandı Yeni questler, yeni bölgeler ve yeni npcler var. W2 ilk oyun gibi devasa eksikliklerle çıkmadığı için pek elzem değil ama özellikle act 3 ü biraz doldurmuşlar (noncombat questler vs.) bi kere daha oynanabilir. Ayrıca EE içeriği oyunu satın alanlara beleş olacak. Bu arada aynı gün oyunun iksboksüçyüzatmış versyonu da çıkıyor ne yazık ki, onun şerefine bir de yeni vidyo düşmüş. Bakalım ölen arkadaşı tanıyabilecek misiniz http://www.youtube.com/watch?v=AtyxlPdZqKM&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Şu oyunda birde özgür bir map olsaydı nasıl bişi olurdu acep.Bence de senesinin en baba oyunudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 2'yi iki şekilde de bitirdim. 1'i zamanında denemiştim ama çok sorunlu diye oynamadıydım. enhanced edition'ı nasıl? skyrim'den sonra ilaç gibi gelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Gelir. Tekrar oynayayım dedim, steam deki son path li versiyonu çalışmıyor, aylardı çözümde gelmemiş, işe yarayan çözümlerde benim için değil, lanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 beş nisanda çok acayip süper bi açıklama yapıcaz demiş CD Projekt red, witcher 3? witcher mmo? witcher 2 dlc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 yeni sci-fi ip ye başlıyacaz demişlerdi odur belki bok gibi mass effectten sonra adam gibi sci-fi crpg ye muhtaç insanlar nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 uzayda mı bafi kartı toplanacakmış bu sefer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ismi mass effecter falan olursa belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 sam, bu espirilerinden anladigim kadariyla sene 2007, e aksama arena yapalim tolga'ya falan haber ver :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Sam said: uzayda mı bafi kartı toplanacakmış bu sefer? Ehehe bafi effect =D 1 in enchanted versiyonu çok güzeldi bence, normal olanını oynamamıştım gerçi ama denemeyen kalmasın. 2'de de assassin creed le dalga geçmişlerdi hahah yerdeparçalanmış saman arabasının yanında beyaz cübbeli bir ceset vardı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 olur doggy. (:P) şaka bir yana düzgün sci-fi rpg yaparlarsa kapım açık daima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 valla witcher hazır lore bi sürü kitap, gene öyle bişi yapmazlarsa aynı ayarda olmaz setting (bence). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 enhanced edition update'i 10 gb, pre-download baslamis heh http://en.thewitcher.com/community/entry/178 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar