SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Oha bende şöyle aylık 3-4 milyar anca kalıyor yeni iş kurmuş düzeni oturtmamış adam şikayetçi diye düşünüyorum. Ayda 25 milyar nedir abicim? Çok değil 1 seneye kalmaz senelik elde ettiğin karın zekatıyla Ödemiş'i Çeşme olmasa da bi Kemer kıvamına getirebilirsin inanıyorum ben buna asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 fede said: valla bence bi insan okuyosa kendi işini kurmak için okuyodur. kurmuşsun işini işte. daha okumana ne gerek var. ödemiş boktan bi yerse kasacaksın bi kaç sene istediğin yerde işini devam ettireceksin. kesinlikle işe devam derim benevet bu. ne guzel kurmussun isini iste. yilda 250.000 lira kazaniyorsun, o parayi belki hicbir firma teklif etmeyecek sana uberpro ogrenimine ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 İşini bırakıp Melbourne'e gitsen orada çok çılgın master yapıp geri dönsen burda hiç bir firma 20binlirayla işe almaz (hoş Türkiye'de 20 bin lira kazanan kaç end. tasarımcı vardı onu da bilmiyorum) daha düşük maaşlarda çalışırsan da istediğin gibi yaşayamazsın yine. Otur fabrikanda kazan paranı, Ödemiş'e de bir bar pavyon birşey aç, en iyi müşterin kendin ol. Bu devirde 240bin lira net kar ediyorsan yılda ve o işi bırakırsan döverler. Bir de sattığın arabanın markası neydi öğrenebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Ya sorman bile saçma bence. Orda o kâr ile 5 sene çalışsan zaten tamam. Biriktirdiğin parayla gider master yapar sonra da hayatın boyunca rahat rahat yaşar orda da para için değil keyif için istediğin işte çalışırsın. Şu an tepme şansı acele etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ayda 25k'lık bir kazancı keyif için tepen bir insan, 5 sene kasıp 1.25 trilyon biriktirdi diyelim. o parayı değil hayatı boyunca 1-2 yılda bitirir. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 arkadasim ayda 20k para yapiyosan al bi helikopter, canin sikilinca ak ortamlara, teyallam yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 hayata bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 adam harcıyorum demiyor, kazanıyorum diyor... gitmek isteme sebebi de o parayı kazanırken harcayamaması.. work / life balance denen şey.. kurman gereken şey bu.. ortağınla anlaş haftanın 2 günü sen 3 günü o gitsin işe / sonraki hafta tam tersine dönsün vs... her hafta biri işin başında dursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bul bi müdür 2 mühendis. onlar işletsin sen istediğin yere git keyfine bak. napıyorsun ki işinin başında? gülerler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bence hayatını yaşa. zaten hayatını yaşayacak paran var. daha fazla farmlamaya gerek yok, artık instance falan yap. grinder olursun yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Fistan said: bul bi müdür 2 mühendis. onlar işletsin sen istediğin yere git keyfine bak. napıyorsun ki işinin başında? gülerler adama. İşinin başında durmazsa ya 2 seneye batar ya da ortağı olan şahıs çaktırmadan arkadaşı s..meye çalışır. Kendi işini yapıyorsan başında duracaksın köpek gibi çalışsacaksın.Malesef kurumsal bir ütopyada yaşamıyoruz 1 müdür al git takıl olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Dur doğru okudum mu bi teyid edelim.Aylık net 20k gelirin var Olm tekstil sektörü çok hareketli ne olacağı belli olmaz.Çin zate feci tehtit ediyor.Düşünme bile "su akarken kübü dolduracaksın" demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 sipeyskeyk said: Fistan said: bul bi müdür 2 mühendis. onlar işletsin sen istediğin yere git keyfine bak. napıyorsun ki işinin başında? gülerler adama. İşinin başında durmazsa ya 2 seneye batar ya da ortağı olan şahıs çaktırmadan arkadaşı s..meye çalışır. Kendi işini yapıyorsan başında duracaksın köpek gibi çalışsacaksın.Malesef kurumsal bir ütopyada yaşamıyoruz 1 müdür al git takıl olmuyor. oluyor arkadaşım bal gibi. sen hangi utopya da yaşıyorsun bilmiyorum ya da kendi şirketin var mı onu da bilmiyorum ama şirket şirket ise olur, oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 şimdi aklıma geldide şöyle bir seçenekte oluşturabilirsin: 4-5 sene ödemişe tahammül edersiniz ortağınla birlikte o sırada elde ettiğin gelirde 1-1.5.m civarı ise git yaşamak istediğin şehirde fabrika al veya yeni iş kur.Ortağında ödemişteki fabrikaya baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Frantic said: şimdi aklıma geldide şöyle bir seçenekte oluşturabilirsin: 4-5 sene ödemişe tahammül edersiniz ortağınla birlikte o sırada elde ettiğin gelirde 1-1.5.m civarı ise git yaşamak istediğin şehirde fabrika al veya yeni iş kur.Ortağında ödemişteki fabrikaya baksın +1 5 sene master yapıcagına sabret kazan paranı koy bi kenara.sonra gider başka biyerde yeni bi sayfa açarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Otur calis orda. Kendi ayaklarinin ustunde rahatca durabilcegin bi konuma gel. Paran olduktan sonra ulke degistirmek sorun olmaz. Gidip orda tutunamazsan sicarsin. Tekstilde kapanan fabrikanin acilmasi yoktur biliyosundur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 aquila said: arkadasim ayda 20k para yapiyosan al bi helikopter, canin sikilinca ak ortamlara, teyallam yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bide herkes git gez suraya git buraya git uzaya cik falan demisler. Gunumuzde 300-400 k paralarla hayat yasanmiyor kurulmuyor. Elbette biseyler yaparsin da istedigin standarti yakalaman ne kadar olur belirsiz. 20k kazanman suanki piyasada iyi para. 5 sene sonra 50 kazancagin garanti degil. Yapabildigin birikimi yap bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 eğer sağlam kazanıyorsan gittigi yere kadar gitsin derim. baktın ki kötüye gidiyor bunu ilk bastan anlayıp devredebilirsin. insanlar nerelerde ne bölümler okuyorlar ama işsizler yani bu riske girmemeli şu an. kar yaptıgım sürece kendi işimin başında olurdum şahsen. okul bitirip baskasının altında çalısmaktansa daha zayıf şartlarda fakat kendi işinin basında olmak daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 aklıma geldikçe bu topic geriliyorum BELA MISIN LAN bana ver ben işleteyim senin adına 25.000 in yarısını yatırırım banka hesabına avustralyadan yersin, nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 5.000 ver 20.000 sana kalsın istersen bir daha da görüşmeyiz uğrama bile fabrikana havale falan yollarım parayı her ay düzenli aksama olmaz. Sigortamı yap yeter bak o olmazsa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bence konuyu wow bolumune tasiyin ordakiler hesap kitap islerini cok ii bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ben 1000 liraya dururum şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 5 sene sonunda kazandıgın parayı koy faize daha da çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 aytici lazımmı kenk, al beni işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar