Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL: Beşiktaş JK - Manchester United 15.09.2009 @ 21:45

PZero

Öne çıkan mesajlar

PZero said:

siz geçin dalganızı gs maçını saymazsak ligde yediğimiz toplam gol sayısı 1 .
bu ne demek oluyor az gol yiyen takımız bunun neresi yanlış ?
gene gs maçını saymazsak attığımız gol sayısı 3 normalde daha fazla atmamız lazımdı ama atamadık .
bu ne demek oluyor cok gol atan bi takım değiliz forvette sıkıntımız var daha doğrusu yakaladaığmız pozisyonları gole ceviremiyoruz .
bende bu istatistiklere dayanarak dedimki .
bu maçta gol yemeyiz ama yakaladığımız pozisyonları gol yaparsak kazanırız .
ben sizin gibi sallama yorum yapmam araştırırım istatistiklere bakarım ona göre yorum yaparım .
ama siz anlamazsınız .
maçtan sonra anlarsınız ne demek istediğimi .

GSyi saymazsak
Avrupayı saymazsak
Yediginiz golleri saymazsak
Gercekten hersey yolunda.
Sosyal ağlarda paylaş

zor pozisyon veriyoruz çünkü 3 tane ön liberoyla oynuyoruz. normal olarak pozisyonda bulamıyoruz işte. gs maçı tabi önceki maçlardaki gibi çıkmadık sahaya o yüzden istisna. +şanssızlık yani bariz.
ama bide şu var bu haftaki tatnım mençıstır maçının özetine baktım, adamlar çok fena. tekme tokat oynarsak belki sindiririz anca :P
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

hayır gs şu anda ligdeki en ciddi rakibimiz büyük ihtimale şampiyonluk için cekişiriz .

PZero said:

hayır gs şu anda ligdeki en ciddi rakibimiz büyük ihtimale şampiyonluk için cekişiriz .

PZero said:

PZero said:

Sen bizi güldürdün allahta seni güldürsün :D
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

rüştü iyi değildi m denizli yanlış kadro seçimi yaptı o yüzden o maçı dikkate almadım

Peki sadece meraktan soracam PZero, amacım manu maç topicini baltalamak değil de, madem bu sebeplerden dikkate almıyorsun, eğer o maçta Franco iyi olmasaydı, Rijkaard yanlış kadro seçimi yapsaydı da bunlardan dolayı BJK kazansaydı yine mi dikkate almayacaktın?
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

gene gs maçını saymazsak attığımız gol sayısı 3 normalde daha fazla atmamız lazımdı ama atamadık .

gs maçında gol mü attınız, ben mi yanlış biliyorum?

zaten normalde 3 golünüz var sizin be.

ne kullanıyosan söyle ona göre muamele yapalım sana ya
Sosyal ağlarda paylaş

maraton said:

Avrupa Şampiyonlar Liginde yarın İngiltere'nin Manchester United takımıyla karşılaşacak Beşiktaş'ta Rüştü şoku yaşanıyor.

İngiliz ekibiyle yapacağı karşılaşmanın son hazırlığını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla tamamlayan siyah-beyazlılarda, çalışmada sağ kulağına top gelen Rüştü, küçük bir operasyon geçirdi.

Antrenmanın hemen ardından hastaneye giden Rüştü'ye müdahalede bulunulurken, tecrübeli kalecinin maçta oynayıp oynamayacağına ilişkin durumunun yarın belli olacağı öğrenildi.

Rüştü, operasyon sonrası tesislerde kampta olan takıma yeniden katıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

siz geçin dalganızı gs maçını saymazsak ligde yediğimiz toplam gol sayısı 1 .
bu ne demek oluyor az gol yiyen takımız bunun neresi yanlış ?
bu ne demek oluyor cok gol atan bi takım değiliz forvette sıkıntımız var daha doğrusu yakaladaığmız pozisyonları gole ceviremiyoruz .
bende bu istatistiklere dayanarak dedimki .
bu maçta gol yemeyiz ama yakaladığımız pozisyonları gol yaparsak kazanırız .
ben sizin gibi sallama yorum yapmam araştırırım istatistiklere bakarım ona göre yorum yaparım .
ama siz anlamazsınız .
maçtan sonra anlarsınız ne demek istediğimi .

sevgili Pzero,

varsayımlarını rakamlara dayandırmak çok isabetli bir karar, güzel düşünmüşsün.
Gel gör ki istatistik biliminde işine gelmeyen verileri çıkartarak bir yorum yapmaya çalışırsan o yorum insanı yanıltır, hatta komik durumlara bile düşürebilir.

Sana naçizane tavsiyem bütün rakamları tastamam önüne koy, resmi iyi gör, sonra zaten yazmaya değer çok fazla şey olmadığını göreceksin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...