LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Normalde 3D versiyonda perdeye daha parlak ışık yansıtmaları gerekiyor, ama para harcamıyor sinemacılar. Karanlık olması o yüzden. Mesela Kanyon Cinebonus'ta Avatar'ı izlediğimde extra parlaklık vardı. Ya zaten bu ülkede "imax gördüm, 3D gördüm" demeyin, hepsi palavra. Londra'ya yolunuz düşerse BFI Imax'e uğrayın, çükünüzü orda bırakıp gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 burayı okuduktan sonra 3D siz gittim, gayet tatmin ediciydi :) Zaten cinebonus ile sinema fiyatları çılgın yükseldi, bir de 3D ye ekstra para veremem yani. İnsanlık dışı fiyatlar artık. Film de güzeldi, penelope ve şivesi ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 genç türksel ile 2 kişi toplam 7 liraya izledik. i lav yu turkcell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 abi thoru 3 d izledim resmen filmin 3/4 unu goremiyosun zaten sacmalik gzluksuzde izleniyo film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Benim başımı ağrıtıyo abi 3d. Her gittiğimde lanet ediyorum. Film de vasattı gayet, sevmedim. HAYATTA HER ŞEYDEN NEFRET EDİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 memleket yaramadi sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 hiç yaramadı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 3D fena değildi, bir Avatar kadar olmasa da 3D diye piyasaya çıkan diğer bir çok filme göre fena değildi ama 3D'siz izlemeyi yeğlerdim. 3D artık seçimlerim arasında yok ama sinema salonlarının hepsi 3D getirince başka şansınız kalmıyor. Film güzel, eğlenceli idi. Önceki filmlerdeki tadı alamamış olsak da yine de eğlendim. Penelope'in o role gitmeyeceğini düşünüyordum ama hatun hakkını vermiş. :) Birde Blackpearl ü şişeden çıkartıp öyle bitirselerdi filmi daha iyi olacaktı sanki. Maymunu da es geçmemişler :) O deniz kızlarını resmen tek tek pirinç ayıklar gibi seçmişler :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 özellikle ikinci yarısı baya eğlenceli, vereceğim paraya değer mi diye düşünmeye gerek yok. (vizyondaki diğer 3d filmin priest olduğunu düşünürsek bahşiş de bırakılabilir) 2 ve 3'ten çok daha iyi olmuş, vahşi denizkızı düşüncesi de gayet orjinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 eh, johnny depp ve deniz kızları için 6/10 verilir. ama önceki filmlere göre daha vasattı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ben sonda rahiple deniz kizinin olayi ne oldu onu merak ettim, adami goturdu suyun dibine olucek mi adam kurtulacak mi orasini cozemedim =) film guzeldi, devam filmini bekliyorum sabirsizlikla; hatta artik hollywood sadece pirates of the carribean filmi cekse de raziyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Hollywood'un en iyi movie francise'i budur bence halen aktif. Genelde Star Wars'dan sonra en iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Bence o rahibin akıbetini bir sonraki filme saklıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 O rahip Priest işte. sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 BonePART said: abi thoru 3 d izledim resmen filmin 3/4 unu goremiyosun zaten sacmalik gzluksuzde izleniyo film bu cinebonuslarda böyle. gözlükleri çok kötü. sağdan soldan ışık yansıması giriyor. gözüm ağrıyor. capitol'deki gibi xpand mi ne o çok daha iyi. yanları kapalı filan. ama bence genel olarak 3d çok gerekli bir şey değil. cılkını çıkardılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 3D sucks, renkleri olduruyor, daha gri daha az isikla film seyretmek daha da sucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 3d izledim gayet güzeldi.beğendim baya.sinemaya gitmeyeli uzun zaman olmuş bu arada.ilk defa 3d izledim bir filmi. son sahnelerden birinde jack sparrow ile angelica öpüşecekken birden jack'in "ama şimdi gitmem lazım" demesi harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Abi ben 3, 5 daha fazla vererek 2D izlemeye razıyım, bitsin şu 3D salaklığı yaa, saçmalık resmen, çok rahatsız edici. Film de vasat bu arada. Hikaye yavaş akıyor, ve destansı değil ilk film gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 3d bok gibi. sinema kötü desem o da değil. cinebonus kanyon da kötü, istinyepark imax de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 5/10 3d'ye gitmeyin paranıza yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 sloth said: vahşi denizkızı düşüncesi de gayet orjinal. orjinal mi? abi yapma gözünü seveyim. ne izlesem diye düşünürken izledim, beğenmekle beğenmemek arasında kaldım. nötr desek daha iyi ama biz ona fena değil diyelim :p zaman geçirmeye birebir, fazlasını beklemek ayıp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 dün izledim bende, malum dvdsi blurayi falan çıktı, ilk filmler kadar komik değil ama güzeldi bence. bide, zamanında monkey island filmi için senaryo yazan amcanın, sonradan potc filmlerinin senaryosunu da "yazdığını" biliyor musunuz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar