Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 yalnız penelope korsana uygun he bide ben o hatunun güzel mi çirkin mi oldugunu çözemedim.bazen baya saglam gozukuyor bazen çok kötü. gerçi keiranında gögsü falan yok hiç bi numarası yok onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 trailer'i bile cikti http://www.traileraddict.com/trailer/pirates-of-caribbean-on-stranger-tides/trailer edik: demek ki bir saat once actigi konuyu refreshlemeden cevap yazmayacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 keira dediğiniz kadın natalie partman çakması saçma sapan bi' insan ya. made in prc resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Olsun, şu filmdeki zenciden daha gideri var en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Cokomantis said: keira dediğiniz kadın natalie partman çakması saçma sapan bi' insan ya. made in prc resmen. çakması? alakaları bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 penelope yi buraya neden koymuşlar insan mı kalmadı muşmuladan başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ben kendisini king arthur'la tanıdım. çakması kadar olmasa da çakmasının çakması kadar benziyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Star Wars episode 1 de Natalie Portmanın dublorünü oynuordu Keira asfsdaf. Baya bi benzeyebiliyorlar yani birbirlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 natalie portman 2 gömlek üstün bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=wukFJEvke7E&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Depends on the light! hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 bu ekibi çok seviyorum lan. sanki bilgisayar oyunu oynuyormuşum gibi hissettiriyor, öyle bi senaryo var. özellikle monkey island. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 EWWWWW (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 mermaid in jack e tokat attığı sahnede acayip sırıttım :) kaptanımızın bu hatunlardan çektiği nedir be arkadaş gelsede gitsek hemen filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Fragmanlarını izlemiyorum ben bunun. Yeni filmerde fragmanlarla film güzel sahnelerinin yarısını gösteriyorlar sonra anlamı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Kimsemi merakla beklemiyordu çıkmasını ^^ mart'ta kalmış topic. Film güzeldi ama daha iyi bir son beklerdim... Sonunuda sevdim hatta baya sevdim ama sanki 5. film gelicekmiş gibi bir izlenim bıraktı.Elizabeth ve Will karakterlerinin film'den çıkması isabet olmuş. Güzel bir seri daha son buldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 sinemaya para dökmeye değecek bir film mi onu söyleyin ona göre gidecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 çıktı mı bu yahu. gidiyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Deger ya niye degmesin son filmiydi zaten eğer macera,eğlence seviyorsan git kacirma. 3. Film gibi sîkîcî degil. Film'in basi haric, full aksiyon var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Salı akşamı gidiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Masticore said: Güzel bir seri daha son buldu :( Son buldugunu nereden cikardin? Besinci ve altinci filmlerin yapilacagi soylendi bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 serinin en kötüsüydü bence. 3 boyutu çok az sahnede hissettim açıkçası, jack güldürdü yine yani jack için gittim, umduğumuzu buldum :) bi de mermaid.. canımsss (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Komutan said: Masticore said: Güzel bir seri daha son buldu :( Son buldugunu nereden cikardin? Besinci ve altinci filmlerin yapilacagi soylendi bile. öyle söylüyorlardı johnny depp için en azından ayrıca 3d izlemedim. 3d gidilecek bir film değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 verdiğiniz paraya değyior korkmayın ben 3d gitmedim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar