Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada Futbol 2009-2010 sezonu

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

ahah o ne ya?

Hayır bi de Barca 3 farkla önde, hiç riske girmeye ne gerek var git hakeme söyle "hacı 2. sarım bu at beni madem" diye de sora bu skor boşa gitmesin.

Aynen öyle mal bu barça , çok başı ağrıyacak , o değilde bu türkiyede olsa neler olurdu acaba , 7/24 ahmet çakarla erman zar zar konuşurlardı kesin :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Hakem raporunda adam oyundan çıktıkdan sonra gösterdim der muhtemelen ama adam sahanın içindeydi bakalım nolacak.
Abi soyunma odasına girmediği sürece saha sınırları içinde görülen kartların cezası o anda uygulanır. Doğru olan adamın atılması zaten. Böyle bir durumda kesin itiraz eder Villareal yönetimi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Rewendor said:

ahah o ne ya?

Hayır bi de Barca 3 farkla önde, hiç riske girmeye ne gerek var git hakeme söyle "hacı 2. sarım bu at beni madem" diye de sora bu skor boşa gitmesin.

Aynen öyle mal bu barça , çok başı ağrıyacak , o değilde bu türkiyede olsa neler olurdu acaba , 7/24 ahmet çakarla erman zar zar konuşurlardı kesin :D
Ahah 3 sene önce çaykur rize - fb maçında 2 sarı kartla oyuna devam eden viktoria vardı. O maç kaldığı yerden oynandı o yüzden aynı karar çıkar gibi düşündüm ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

Belki şey diyebilir, ben değişikliğe izin verdim, değişiklik gerçekleşmişti, oyuncunun yaptığını da kusurlu bulup kırmızı gösterdim direk soyunma odasına gitmesi ve cezalı olması için.

Bu halde bile saçma yani bırak adam çıksın sahadan kulübeye otururken göster kırmızıyı yolla soyunma odasına. Resmen kafası basmamış hakemin.
Sosyal ağlarda paylaş

Galvatron said:

Rize Fenerbahçe olayında ağır dolaplar dönmüştü,normalde mağdur olan taraf itiraz eder bu tarz durumlarda ya da etmez. Orda Fenerbahçe itiraz edip 3 puan kazanmıştı komik bir durumdu yani.
Muhtemelen Villareal itirazda bulunmaz maçın skorunu etkilemiyordu der geçerler.

mağdur olan taraf bizdik ztn. karşı takım 10 kişi kalması gerekirken 11 kişi oynuodu.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

Galvatron said:

Rize Fenerbahçe olayında ağır dolaplar dönmüştü,normalde mağdur olan taraf itiraz eder bu tarz durumlarda ya da etmez. Orda Fenerbahçe itiraz edip 3 puan kazanmıştı komik bir durumdu yani.
Muhtemelen Villareal itirazda bulunmaz maçın skorunu etkilemiyordu der geçerler.

mağdur olan taraf bizdik ztn. karşı takım 10 kişi kalması gerekirken 11 kişi oynuodu.

Valla evet adamlar 86 da kırmızı almadı diye maçı kurtarmıştınız. Mağdur mağdur!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...